spow 44203 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 سلام از امتحاناتون چه خبر؟ درکل دیگه! چقدر خوندین؟چیکارا کردین؟چندتا امتحان رو ردش کردین وچندتاش مونده؟اوضاع روبراهه یا قشنگ قاراشمیشه؟پاس شدین یا افتادین؟مشروط که نشدین؟دی: ستاد استرس زایی نواندیشان! 30
O-N 10554 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 جَووني كجايي كه يادت بخير آدم اين جوانان مملكت رو كه ميبينه مث آهو در برفِ امتحانات گير كردن ياد خاطرات سال 42 ش ميوفته. ستاد بيجنبههاي محل 20
spow 44203 سازنده ارسال شده در 16 شهریور، 2012 اصلا بزارین یخورده دلتون رو بسوزونم1 امتحانای من پریروز تموم شد1...اصلا ارشد فیها تمام شد رفت موند فقط پایان نامه کوفتی که بیشتر از استاد راهنما ونوشتنش باید به فکر سد رییس گروه بود...هاه 16
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 سلامتی فعلا همه چی امن و امانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
saba mn 20993 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 من که هنوز شروع نشده 4تیر شروع میشه تا 14 همشم پشت شر هم این چه وضعشه آخه 8
spow 44203 سازنده ارسال شده در 16 شهریور، 2012 جَووني كجايي كه يادت بخيرآدم اين جوانان مملكت رو كه ميبينه مث آهو در برفِ امتحانات گير كردن ياد خاطرات سال 42 ش ميوفته. ستاد بيجنبههاي محل ميدُويـــــــــــــم! یادش بخیر!! 6
spow 44203 سازنده ارسال شده در 16 شهریور، 2012 سلامتی فعلا همه چی امن و امانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگم ممدرضا این ترم الف رو زدی با این درسات نه؟ اوضاع ترمت روبراهه من فقط دوتا داشتم که یکیش سمینار بود و18-19 میگیرم 7
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 میگم ممدرضا این ترم الف رو زدی با این درسات نه؟اوضاع ترمت روبراهه من فقط دوتا داشتم که یکیش سمینار بود و18-19 میگیرم آره خیلی روبراهه فقط 14 واحدش تخصصیه به سلامتی شیرینی پی اچ دی تو بخوریم 7
spow 44203 سازنده ارسال شده در 16 شهریور، 2012 از ما که گذشت.اونایی که امتحان دارن بشینن بخونن ... خب پس ارشد چی میشه؟ 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 اصلا چه معنی داره همه امتحان ندارن. اصلا چه معنی داره میان دل آدمو میسوزونن جزای کسی که فخر میفروشه اینه که غافلگیر شه......مثلا موقع اومدن نتایج امتحانای همین ترمش یا اگرم کلا واحد نداره و فخر میفروشه جزاش اینه که یهو فردا صبح پا شه ببینه یه چن واحد به واحداش اضافه شده و به صورت قانون ابلاغ شده چه حالی میده 8
Hossein.T 22596 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 من اگه بتونم تاریخ تحلیلی رو پاس کنم ، ارشد قبولم! همین امروز به این نتیجه رسیدم 9
spow 44203 سازنده ارسال شده در 16 شهریور، 2012 من اگه بتونم تاریخ تحلیلی رو پاس کنم ، ارشد قبولم! همین امروز به این نتیجه رسیدم متضاد تمام چیزایی که دوست داری رو بنویس حتما بالاترین نمره رو میاری باور کن تست شدست 7
pesare irani 41807 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 5 شنبه امتحان هام شرو میشه یه کلمه هم نخوندم یکی منو نصیحت کنه و بزنه تو سرم تا درس بخونم 5
spow 44203 سازنده ارسال شده در 16 شهریور، 2012 5 شنبه امتحان هام شرو میشه یه کلمه هم نخوندم یکی منو نصیحت کنه و بزنه تو سرم تا درس بخونم اگه بشینی درس بخونی ایشالا ابگوشت بریزه رو جزوه هات 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 5 شنبه امتحان هام شرو میشه یه کلمه هم نخوندم یکی منو نصیحت کنه و بزنه تو سرم تا درس بخونم بجای اینکه بشینی پای این وامونده اسپم کنی برو بتمرگ درس بخون:vahidrk: نصیحت پدرانه بود ها خشن بود 7
سـارا 20071 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 من این ترم تحت فشارم بدجورررررررررررر . اصلا نمی تونم سرمو بلند کنم از بس سرم شلوغه خدممتون عارضم که این ترم فخطططططططط امتحان انقلاب دارم اونم 6 تیر ( انقلاب رو ترم پیش گذروندم اما امتحانش به تحویل پروژمون برخورد کرد مجبور شدم آخر ترم حذفش کنم ) واسه همینم این ترم سر کلاساش نرفتم ترم آخرم و فقط طرح 5 دارم.که دارم واسه تحویل موقتش کار می کنم (5تیر) تحویل نهایی هم مهلوم نیست 9
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری