* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 شهریور، 2012 نوش جونمووووووووووووووون :hapydancsmil:البته تستی بودن امتحان رو باید مدیون دخترای کلاس بود دستشون درد نکنه من ک 6 هفته اخرو نرفتم یعنی پسرا اکثرا نمیرفتن *** جلسه اخرم اومدم دانشگاه ، دیدم هیچ کی تو کلاس نیست ، حالا از کی جزوه بگیرم:icon_pf (34): دیدم ی خانوم محترمی منتظر یکی از دوستان هستن ، منم از فرصت استفاده کردم جزوشو کپ زدم:hapydancsmil: خدایی جزوه ردیفیه جدی ؟ کی اومده ؟؟ چه مدونم، استادمون میگفت اومده دیگه، جزوه خانوما همیشه خوبه،مگه پسرا جزوه هم مینویسن؟! چ جالب منم سه تای دیگه دارم البته پروژه هم دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حواسم نبود منم بدون پروژه حساب کردم من4 تا پروژه باید بدم؛ طرح5 ؛ پایان نامه ؛ کارورزی ،مدیریت تشکیلات کارگاهی
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 شاید امتحانامونم شبیه هم باشه من شبکه دارم ، توام داری نه دیگه فقط در مورد انقلاب تفاهم داشتیم سازه های فلزی,روستا,کاربرد کامپیوتر و پروژه ی طرح و تاسیسات مونده البته روستا و کاربرد کامپیوتر پروژه هم دارن 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 چه مدونم، استادمون میگفت اومده دیگه، جزوه خانوما همیشه خوبه،مگه پسرا جزوه هم مینویسن؟! من4 تا پروژه باید بدم؛ طرح5 ؛ پایان نامه ؛ کارورزی ،مدیریت تشکیلات کارگاهی اینو خوب اومدی آخر ترم همشون دنبال جزوه میگردن منم 4تا 1
zahra-d 4993 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 امتحان نگو دردسر بگو ریاضی رو گزروندم حالا تو زبان گیر کردم 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 چه مدونم، استادمون میگفت اومده دیگه، جزوه خانوما همیشه خوبه،مگه پسرا جزوه هم مینویسن؟! من4 تا پروژه باید بدم؛ طرح5 ؛ پایان نامه ؛ کارورزی ،مدیریت تشکیلات کارگاهی اره ، خود من جزوه مینوسن بیا ببین هنوز جزوم تو دانشگاه کاردانیم داره دست ب دست میچرخه ( البته ی نسخشو ب انتشارات دادم ک از رو کپ میزنن ) میدونم باورش سخته ولی دیگه چ کنیم ، ما اینیم ... با پروژه حال میکنین دیگه ، دوره همی ی نمره ای میگیرین درس محاسباتی ندارین ک فقط بچه های برق میدونن مخابرات چیه !! من چی میگم 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 اینو خوب اومدی آخر ترم همشون دنبال جزوه میگردن منم 4تا اینقد بدم میاد ازین دخترایی ک ناز میکنن جزوه میدن زکات علمُ باید داد 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 شهریور، 2012 اره ، خود من جزوه مینوسن بیا ببین هنوز جزوم تو دانشگاه کاردانیم داره دست ب دست میچرخه ( البته ی نسخشو ب انتشارات دادم ک از رو کپ میزنن ) میدونم باورش سخته ولی دیگه چ کنیم ، ما اینیم ... با پروژه حال میکنین دیگه ، دوره همی ی نمره ای میگیرین درس محاسباتی ندارین ک :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط بچه های برق میدونن مخابرات چیه !! من چی میگم کاری نکن؛بچه های معماریو بیارم اینجا تا بگن پروژه هامون چقدر سخته و ازمون انرژی میگیره ها
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 معمولاً این فصل میزان آمار فحش دهی به خودمون رشد چشمگیری داره 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 معمولاً این فصل میزان آمار فحش دهی به خودمون رشد چشمگیری داره :ws28: 1
Avenger 19334 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 چقد خوبه ک دورانی که همه امتحان دارن و میزن سرو کله خودشونو کتاباشون ، بشینیم با خیال آسوده نت رو متـــر کنیم ای اینم حال میده 2
سـارا 20071 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 چقدر این ترم بهت سخت میگذره ها!!!!!! مگه طرح نهایی و کارورزی نداری؟ من هم اندیشه و هم انقلاب و هم مدیریت تشکیلات کارگاهی رو به ترتیب 5-6-8 تیر امتحان دارم آخه اینجا فقط آمار امتحاناتو میگیرن انگار طرح نهایی با شفیعی که اصلا مهلوم نیست کی دفاع می تونیم بکنیم کارآموزی هم میریم...خب من اینارو نگفتم قابل توجه همکار محترم بیا ببین من چقدر سرم شلوغه.طرح نهایی و کارآموزی هم دارما 3
.FatiMa 36560 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 چقد خوبه ک دورانی که همه امتحان دارن و میزن سرو کله خودشونو کتاباشون ، بشینیم با خیال آسوده نت رو متـــر کنیم آی گفتی 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 من امتحان معارف و اندیشه رو تا حالا دادم خیلی سخت و مزخرف بود. تا 11 امتحان دارم به شدت در تکاپو ام امیدوارم این ترم آخری به خوبی و خوشی تموم شه 3
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 واااااااي نگو نگو نگو ديگه از امتحان ديگه نميخوام مهندس بشم حتي بي امتحان .................... انگار هنوز امتحاناي من شروع نشده 6 ام 10 ام 13 ام 14 ام 14 ام 14 ام همشم 3 واحدي.. 14 ام ديكه تركوندم يعني انتخاب واحد كردم اين ترمي 3
Sh.92 3961 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 اصلا بزارین یخورده دلتون رو بسوزونم1امتحانای من پریروز تموم شد1...اصلا ارشد فیها تمام شد رفتموند فقط پایان نامه کوفتی که بیشتر از استاد راهنما ونوشتنش باید به فکر سد رییس گروه بود...هاهحاضرم ده بار مغناطيس امتحان بدم اين استرس پروژه و اين چيز ميزارو نداشته باشم ....ولي در كل الان دارم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 شهریور، 2012 [h=6]ما که هنوز امتحانمون شروع نشده :| ریاضی 1... ریاضی 2.. ریاضی بشقاب پرنده... ریاضی چرا نمیخنده... انتگرال یگانه...... انتگرال دوگانه... انتگرال سه گانه... حالا دسسسس دسسس انتگرال دس توابع رقص حالا برعکس توابع دس، انتگرال رقص " وقتی امتحانا فشار میاره[/h]
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 ما استاد اندیشمون خیلی خوبه،50 صفحه کتابو داد واسه امتحان؛همونم گفت خلاصه بنویسید قبوله؛ اما انقلاب یه چزوه خیلی گُنده داده؛میگه دو تا سوالم خارج از جزوه میدم ؛از حرفایی که تو کلاس زدم؛من که اصلا یادم نمیاد چیا گفت ما هم استاد انديشه مون خيلي ماه بود!!!از فصل معاد 8 نمره سوال داد..منم از قضا فرصت نكرده بودم اون فصلو بخونم...نتيجه:12...بازم دمش گرم اونايي كه نوشته بودمو بهم كامل داد...خدا خيرش بده! 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 اینقد بدم میاد ازین دخترایی ک ناز میکنن جزوه میدن زکات علمُ باید داد ما هم ناز مي كنيم هم جزوه نميديم...انقده حال ميده...اون موقعي كه پسرا سر كلاس با هم بلوتوث بازي مي كنن و آهنگ برا هم مي فرستن بايد فكر آخر ترمو بكنن...(البته پسراي كلاس خودمونو ميگم) 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 من هنوز امتحانام شروع نشده...از 3 تير تا 14 من ترم پيش به خدا قول دادم :ترم بعد در طول ترم درس بخونم ولي زير قولم زدم:sorry:...خدايا به جوونيم رحم كن...:6404: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری