soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ یدفعه ای باشه فقط انفجاری - تصادفی - خمپاره ای چیزی از تو رختخواب مردن بدم میاد 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ یدفعه ای باشه فقطانفجاری - تصادفی - خمپاره ای چیزی از تو رختخواب مردن بدم میاد پس شما هم مثل من مرگ از نوع هنیجان انگیزش رو دوست داری :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ پس شما هم مثل من مرگ از نوع هنیجان انگیزش رو دوست داری :hapydancsmil: هنوز زنده ای 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ آر ه هنوووووووووززززززززززززز زنده هستم به کوری چشم بعضی هاااااااااا 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ آر ه هنوووووووووززززززززززززز زنده هستم به کوری چشم بعضی هاااااااااا آذر یک کوهی دره ای جنگلی جایی برو آخه چرا همش یک جا نشستی برو خودم مابقشو ردیف میکنم 2 لینک به دیدگاه
merr30 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ فک کنم مرگ طبیعی از همش بهتر باشه . خوب دردناکش مگه آدم خود آزاری داره از این جور مرگا رو دوس داشته باشه ...مرگ مشکوکم بده بعدش همش یه عده باید بررسی کنن که حالا تو چرا مردی ..به هزار نفرم مشکوک شن...مرگ آرومم نمی دونم چیه 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ آذر یک کوهی دره ای جنگلی جایی برو آخه چرا همش یک جا نشستی برو خودم مابقشو ردیف میکنم یه روزم که سر کار نمیرم برم ددر ؟ نه بابا میشینیم تو خونه بهترتره فک کنم مرگ طبیعی از همش بهتر باشه . خوب دردناکش مگه آدم خود آزاری داره از این جور مرگا رو دوس داشته باشه ...مرگ مشکوکم بده بعدش همش یه عده باید بررسی کنن که حالا تو چرا مردی ..به هزار نفرم مشکوک شن...مرگ آرومم نمی دونم چیه می خوای شما همون اصلا نمیر 1 لینک به دیدگاه
merr30 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ یه روزم که سر کار نمیرم برم ددر ؟ نه بابا میشینیم تو خونه بهترتره می خوای شما همون اصلا نمیر اینم پیشنهاد خوبیه ها 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ یه سوال برای من پیش اومده مرگی طبیعی چه توفیری با 3تای بعدیش داره؟ 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ یه سوال برای من پیش اومدهمرگی طبیعی چه توفیری با 3تای بعدیش داره؟ منظورم از مرگ طبیعی این بود که همه چیز رو بسپریم به دست سرنوشت و به نوعی هر چه پیش آید خوش آید ممکنه در مرگ طبیعی سکته باشه که آدما یه دفعه بمیره یا اینکه سکته مغزی که باعث فلج کامل بشه و آدمو تو جا بندازه مرگ دردناک هم که معلومه مثل خفه شدن و سوخته شدن و... مرگ در آرامش هم که بدون درد هست وعذاب کشیدن و عذاب دادن دیگران 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ منظورم از مرگ طبیعی این بود که همه چیز رو بسپریم به دست سرنوشت و به نوعی هر چه پیش آید خوش آید ممکنه در مرگ طبیعی سکته باشه که آدما یه دفعه بمیره یا اینکه سکته مغزی که باعث فلج کامل بشه و آدمو تو جا بندازه مرگ دردناک هم که معلومه مثل خفه شدن و سوخته شدن و... مرگ در آرامش هم که بدون درد هست وعذاب کشیدن و عذاب دادن دیگران ایا تمام اینایی که گفتی مشمول همون تیکه نمیشه؟ مرگ مرگه دیگه فلج و اینا نداره. 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سؤال اینه: دوست دارید چجور مرگی داشته باشین؟!!! دوست دارم زمانی بمیرم ک پاهام هنوز محکم روی زمین قرار می گیرند. زمانی ک هنوز بدنم قدرت داره من و تحمل کنه . در نتیجه 30-40 سال بسمه. دوست دارم ایستاده بمیرم . مرگ در ارامش و با عزت 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ من دوست دارم زود بمیرم نوعش مهم نیست.... 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دوست دارم زمانی بمیرم ک پاهام هنوز محکم روی زمین قرار می گیرند. زمانی ک هنوز بدنم قدرت داره من و تحمل کنه . در نتیجه 30-40 سال بسمه. دوست دارم ایستاده بمیرم . مرگ در ارامش و با عزت وقتی به 30 چهل رسیدی میفهمی که 30 40 تازه جون عزیز میشی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی به 30 چهل رسیدی میفهمی که 30 40 تازه جون عزیز میشی:vahidrk: جوونه آقا وحید الان اینو میگه ولی باهاشون موافقم منم دوس دارم تا وقتی که رو پا هستم بمیرم من دوست دارم زود بمیرم نوعش مهم نیست.... :vahidrk: بیخود کردی مگه دست خودته؟!!! مرگ دردناک چرا تمایل دارید مرگ دردناکی داشته باشین؟ ایا تمام اینایی که گفتی مشمول همون تیکه نمیشه؟مرگ مرگه دیگه فلج و اینا نداره. درست میگی مرگ مرگه ولی مدلهای مختلفی داره مثلا S.F میگه دوست داره تا رو پاست بمیره ولی حمید مرگ دردناک رو ترجیح میده این نشون میده پس یه فرقی هست لینک به دیدگاه
amob07 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ من دوست دارم دردناک بمیرم من میخوام امام زمان ظهور کنه و یکی از یاراش باشم بعد هم میخوام در راه خداجونم تیکه تیکه شم و بمیرم و خیلی درد بکشم چون واقعا یه کیفی داره که همه اونو درک نمیکنن منم درک نمیکنم ها ولی اون موقع خواهم درکید البته فک نکنین خیلی خر مذهبی هستم یه آدم معمولیم که از گناهام پشیمون شدم و دوس دارم خیلی زود بمیرم و از این دنیام خیلی بدم میاد فقط میخوام بمیرم اما تازگیا عاشق یکی هم شدم که بهش نمیرسم باز الان اون حس مردنم دو برابر شده ولی جدی خیلی باحاله بمیرین بعدش یه دنیای متفاوتو میبینین وای خدااااااااا منو به این آرزوم برسون در ضمن شاروک جان ازت ممنونم با این پست باحالت 1996 amob07@yahoo.com 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ من دوست دارم دردناک بمیرممن میخوام امام زمان ظهور کنه و یکی از یاراش باشم بعد هم میخوام در راه خداجونم تیکه تیکه شم و بمیرم و خیلی درد بکشم چون واقعا یه کیفی داره که همه اونو درک نمیکنن منم درک نمیکنم ها ولی اون موقع خواهم درکید البته فک نکنین خیلی خر مذهبی هستم یه آدم معمولیم که از گناهام پشیمون شدم و دوس دارم خیلی زود بمیرم و از این دنیام خیلی بدم میاد فقط میخوام بمیرم اما تازگیا عاشق یکی هم شدم که بهش نمیرسم باز الان اون حس مردنم دو برابر شده ولی جدی خیلی باحاله بمیرین بعدش یه دنیای متفاوتو میبینین وای خدااااااااا منو به این آرزوم برسون در ضمن شاروک جان ازت ممنونم با این پست باحالت 1996 amob07@yahoo.com امیدم بد چیزی نیستا... 40روز پشت سر هم دعای عهد بخون میشی از یارای امام زمان 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ چندتا حالت مرگ رو دوست دارم. 1- اینکه مرگ مغزی بشم و اعضای بدنم اهدا بشه. 2- مرگ در کنار کسی که دوسش دارم......نه سختشه 3- تیر بارون.....این ی مرگ خونین خوشگله.......(مثلا اون یارو پلیسه تو مدار صفر درجه، اسمش یادم نمیاد، مرده ی مرگ اونم، اخرششششش بود) در کل دوست دارم مرگم جوری باشه که به حداقل به یه نفر زندگی بده. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ دوست ندارم بمیرم کی بود میگفت هیچ کس دوست نداره بمیره اما همه میخوان برن بهشت ؟ گل گفته! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده