.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ من قرار دوشنبه هفته دیگه بمیرم انوقت چرا:w58: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ انوقت چرا:w58: چون خواب دیده 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ مرگ طبیعی چه فرقی با مرگ در آرامش داره؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ مرگ طبیعی چه فرقی با مرگ در آرامش داره؟ یعنی در اثر کهولت سن باشه که ممکنه آدمو تو بستر بیماری بندازه و آدم به مشقت بیوفته ولی مرگ در آرامش بدون سر بار کسی بودنه 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی در اثر کهولت سن باشه که ممکنه آدمو تو بستر بیماری بندازه و آدم به مشقت بیوفته ولی مرگ در آرامش بدون سر بار کسی بودنه درسته ولی اون مرگ هم در آرامش هست بنظرم با مرگ به آرامش میرسه و دیگه درد نمی کشه 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ درسته ولی اون مرگ هم در آرامش هست بنظرم با مرگ به آرامش میرسه و دیگه درد نمی کشه من منظورم قبل از مرگ بوده، بدون اینکه مزاحم کسی بشه و یا حتی تو این دنیا درد بکشه.... 2 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا این مرگ ایده آلیه واسه شما؟!!! آره به قرعان 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ آره به قرعان فقط میشه اینجوری بود لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ این نظرسنجی ی گزینه کم داره 5 _ نمیخوام بمیرم من نخوام بمیرم کیو باید ببینم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ این نظرسنجی ی گزینه کم داره 5 _ نمیخوام بمیرم من نخوام بمیرم کیو باید ببینم رحمان تو یکی که باید بمیری حتما پس زود بگو چجوری میخوای بمیری 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ آره به قرعان املات چند بود گلم ؟ این نظرسنجی ی گزینه کم داره 5 _ نمیخوام بمیرم من نخوام بمیرم کیو باید ببینم بیا خودمو ببین :gnugghender: چنان زجر کشت کنم حالت جا بیاد یوهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ املات چند بود گلم ؟ بیا خودمو ببین :gnugghender: چنان زجر کشت کنم حالت جا بیاد یوهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :gnugghender: به بچه های مردم گیر نده 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ به بچه های مردم گیر نده خو پس به بچه های کیا گیر بدم :w00: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خو پس به بچه های کیا گیر بدم :w00: الان که دقت میکنم میبینم حق با توئه..... پس گیر بده 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ الان که دقت میکنم میبینم حق با توئه..... پس گیر بده رو امدادهای غیبی هم حساب باز کنید 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ الان که دقت میکنم میبینم حق با توئه..... پس گیر بده ببین من همیشه درست میگم که هیچوقتشم سوتی ننیدم کووووووووووووفت نخند رو امدادهای غیبی هم حساب باز کنید ای جان دارمت :gnugghender: امداد غیبیتو خام خام :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ ببین من همیشه درست میگم که هیچوقتشم سوتی ننیدم کووووووووووووفت نخند :ws28: ای جان دارمت :gnugghender: امداد غیبیتو خام خام :gnugghender: خانومم درست صحبت کن خام خام یعنی چی؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ یه چی تو مایه های تو حلقم هست که تو میگی خو آره خوووووووو پخته خام ضرر داره :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ رحمان تو یکی که باید بمیری حتما پس زود بگو چجوری میخوای بمیری من ی بار تو خواب مردم یعنی تو جنگ بود ک دشمن منو شهید کرد من تو همون خواب ی لحظه احساس کردم دارم از جسمم جدا میشم مث تو این فیلما تصویر از بالا میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده