azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ اون وقت یه قاتل محسوب میشیا میخوای؟؟؟ یه فکر دیگه وایسا جلو پرتگاه من با ماشین میزنم بهت که هم درد داره هم هیجان حانیه نمیخوام خواستم از گناه خود کشی رهات کنم ایشششششششششششش نخواه اصلا خودکشی کن برو جهندم ( جهنم ) :vahidrk:حق نداری دستشو بگیری خودت تنها برو دست تورم میگیرما بچه بشین تو کار ما فوضولی نکن :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ :vahidrk:حق نداری دستشو بگیری خودت تنها برو اخییییی :hapydancsmil: به قول شاروک طرفداریت تو حلقم همه از فراموش شدن میترسن چرا فکر میکنی خودتو بکشی بهتره؟ 90% کسایی که اقذام به خودکشی میکنن به محض اقدام به خودکشی پشیمون میشن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چون دوس دارم خودم زمان مرگمو مشخص کنم... شاید پشیمون بشم ولی با شریطی که گفتم بهترین کاره حانیه جانم 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ حانیه نمیخوام خواستم از گناه خود کشی رهات کنم ایشششششششششششش نخواه اصلا خودکشی کن برو جهندم ( جهنم ) دست تورم میگیرما بچه بشین تو کار ما فوضولی نکن :vahidrk: میخوای با خودم دستتو بگیرم بکشم پایین؟؟ من طوری دستتو میگیرم که نتونی دست اینو بگیری 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ حانیه نمیخوام خواستم از گناه خود کشی رهات کنم ایشششششششششششش نخواه اصلا خودکشی کن برو جهندم ( جهنم ) :vahidrk:درست صحبت کنا دست تورم میگیرما بچه بشین تو کار ما فوضولی نکن :vahidrk: آشنامون دست من امانته هیچ کس حق نداره بهش چپ نیگا کنه 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ اسپم نکنییییید من دیگه نمیام تو پستات نظر بدم . . . :4564: 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ آشنامون دست من امانتههیچ کس حق نداره بهش چپ نیگا کنه:vahidrk: نگاه میکنم خوبم نگاه میکنم حانیه جوووووووووووووووووووووووووووووووووووون میخوای با خودم دستتو بگیرم بکشم پایین؟؟ من طوری دستتو میگیرم که نتونی دست اینو بگیری حانیه قبلش جفتتونو میندازم پایین :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من دیگه نمیام تو پستات نظر بدم. . . :4564: خوب اسپم کنیییید 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ همه از فراموش شدن میترسن چرا فکر میکنی خودتو بکشی بهتره؟ 90% کسایی که اقذام به خودکشی میکنن به محض اقدام به خودکشی پشیمون میشن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط یه سوال: از این 90 درصد کجا پرسیدن نظرتون چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ فقط یه سوال: از این 90 درصد کجا پرسیدن نظرتون چیه؟ اونایی که بعد از اقدام به خودکشی زنده میمونن 90% گفتن پشیمون شدیم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ مرگ هیجان انگیزش خوبه از کوه پرت شی یا مثلا غرق شی تازه من وصیت میکنم کسی مشکی پوشید روحم میاد هر شب اتاقش حالش رو میگیره:gnugghender: افشین خیلی هم چندش آ درکش کن نیست یا بندازند وسط دریا کوسه ها بخورنتیا از هواپیما پرتت کنن پایین یا با یک چاقو نفلت کنن تا اطلع ثانوی افشین فرار کرده کجا؟ 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ اونایی که بعد از اقدام به خودکشی زنده میمونن 90% گفتن پشیمون شدیم اونایی که زنده موندن...پس باید بگی 90% اونایی که زنده موندن! خب معلومه پشیمونه. خودکشی کرده بود که کامل بمیره نه اینکه گردنش بشکنه یا هرچی. 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ اونایی که زنده موندن...پس باید بگی 90% اونایی که زنده موندن! خب معلومه پشیمونه. خودکشی کرده بود که کامل بمیره نه اینکه گردنش بشکنه یا هرچی. همشون میگن همین که اقدام به خودکشی کردیم پشیمون شدیم و به غلط کردن افتادیم یعنی از اینکه زنده موندن ناراحت نیستن 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ درکش کن نیست کجا؟ افشین بعد ار سقوط ایرلند متواری شد . . . ولی مثه اینکه دوباره برگشته 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ من قرار دوشنبه هفته دیگه بمیرم 2 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ برم زیر مترو، فک کنم خیلی هیجانی باشه، بعد لاشه ام بره تو اون سولاخ مولاخا گیر کنه، بعد بو گند بگیره، مردم فیلم بگیرن، روحم بلوتوث شه، تو فیض بوک شیر کنن کلی لایک بگیره 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ من قرار دوشنبه هفته دیگه بمیرم خدا نکنه شقایق جونم منو دق نده تورو خدا من همش دارم به حرفت فکر میکنم و غصه میخورم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ برم زیر مترو، فک کنم خیلی هیجانی باشه، بعد لاشه ام بره تو اون سولاخ مولاخا گیر کنه، بعد بو گند بگیره، مردم فیلم بگیرن، روحم بلوتوث شه، تو فیض بوک شیر کنن کلی لایک بگیره واقعا این مرگ ایده آلیه واسه شما؟!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده