seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اونوقت همش خانوادت تو ترس و دلهره زندگی میکنن......به نظرت ارزش داره؟!!! میگم که کسی ندونه کیم حتی خونوادم... بعد مرگم تازه بفهمن کیم.... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ میگم که کسی ندونه کیم حتی خونوادم... بعد مرگم تازه بفهمن کیم.... این هیجان مرگت تو حلقم...... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چقد ناراحت کننده س مرگ خیلی سختی داشته، امیدوارم روحشون همیشه در آرامش باشه.... . واقعا خیلی سخته وقتی ندونی عزیزت کجا دفن شده ...... ممنون نمیخوام یه خدایی نکرده چیزی بگو :vahidrk:اه اه چه مرگ چندش آوری حالم به هم خورد چندشناک خیلی هم با حاله بی ذوق:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نخندیدا....توهم زدم... دوست دارم 10 سال دیگه توسط افراد یا گروه خاص و مهم کشته بشم... یعنی دوست دارم تا 10 سال دیگه انقد مهم بشم ولی کسی نفهمه که شخصیت مهمیم،فقط یه عده گروه و افراد خاص بدونن که کیم... خیلی حال میده... فیلم زیاد میبینیا 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ فیلم زیاد میبینیا مگه نگفتم نخندید...:vahidrk: راستش دوران طفولیت خیلی فیلم میدیدم،فک کنم جو اون گرفدتم... 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ منم مرگ در آرامشو انتخاب کردم.. یه جورایی راحترین نوع مرگه که برای هرکسی امکان پذیر نیست و سعادت میخواد 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ من دوس دارم بهم بگن متاسفیم شما فقط سه ماه فرصت دارید اون وقت من میدونم و اون سه ماه هرچند الانم تقریبا جوری زندگی می کنم که قراره به زودی بمیرم البته بگما من کما برو نیستم نامزدم ندارم 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مرگ هیجان انگیزش خوبه از کوه پرت شی یا مثلا غرق شی تازه من وصیت میکنم کسی مشکی پوشید روحم میاد هر شب اتاقش حالش رو میگیره:gnugghender: افشین خیلی هم چندش آ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مرگ هیجان انگیزش خوبه از کوه پرت شی یا مثلا غرق شی تازه من وصیت میکنم کسی مشکی پوشید روحم میاد هر شب اتاقش حالش رو میگیره:gnugghender: افشین خیلی هم چندش آ چرا دوس داری هیجان انگیز بمیری؟ 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ چرا دوس داری هیجان انگیز بمیری؟ آخه من مقداری شیطونم هیجان رو هم دوست دارم برای من ساده مردن کمه اگه شانس منه که تو بیمارستان در 100 سالگی میمیرم 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من مرگ در ارامشو انتخاب کردم اما نه اینکه بمیرم خیلی دوس دارم خودم خودمو بکشم مثلا وایسم لب یه پرتگاه یا صخره بعد اروم خودمو پرت کنم پایین دوس دارم اینکارو در وضعیتی بکنم که بدونم دارم اکسیژن بیخود مصرف میکنم اینقدری که اطرافیانم دیگه وجودمو دوس نداشته باشن اون وقت نه دیگه جسدمو پیدا میکنن که گریه کنن نه دیگه مدام در تعجب میمونن که دلیلم واسه مرگ چی بوده ولی یه چیزی صادقانه بگم اول اینکه جدیدا از مرگم میترسم و دوم اینکه از اینکه بمیرمو فراموش بشم واقعا میترسم بهتر بگم ازین دوتا وحشت دارم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مرگ هیجان انگیزش خوبه از کوه پرت شی یا مثلا غرق شی تازه من وصیت میکنم کسی مشکی پوشید روحم میاد هر شب اتاقش حالش رو میگیره:gnugghender: افشین خیلی هم چندش آ یا بندازند وسط دریا کوسه ها بخورنت یا از هواپیما پرتت کنن پایین یا با یک چاقو نفلت کنن تا اطلع ثانوی افشین فرار کرده 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ آخه من مقداری شیطونم هیجان رو هم دوست دارم برای من ساده مردن کمه اگه شانس منه که تو بیمارستان در 100 سالگی میمیرم منم شیطونم ولی دوس دارم تو آرامش بمیرم 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من مرگ در ارامشو انتخاب کردم اما نه اینکه بمیرم خیلی دوس دارم خودم خودمو بکشم مثلا وایسم لب یه پرتگاه یا صخره بعد اروم خودمو پرت کنم پایین دوس دارم اینکارو در وضعیتی بکنم که بدونم دارم اکسیژن بیخود مصرف میکنم اینقدری که اطرافیانم دیگه وجودمو دوس نداشته باشن اون وقت نه دیگه جسدمو پیدا میکنن که گریه کنن نه دیگه مدام در تعجب میمونن که دلیلم واسه مرگ چی بودهولی یه چیزی صادقانه بگم اول اینکه جدیدا از مرگم میترسم و دوم اینکه از اینکه بمیرمو فراموش بشم واقعا میترسم بهتر بگم ازین دوتا وحشت دارم نه من خودکشی دوست ندارم اما با گزینه پرت شدن موافقم :gnugghender: بیا تو منو پرت کن منم دستتو میگیرم میکشم پایین :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ نه من خودکشی دوست ندارم اما با گزینه پرت شدن موافقم :gnugghender: بیا تو منو پرت کن منم دستتو میگیرم میکشم پایین :gnugghender: :vahidrk:حق نداری دستشو بگیری خودت تنها برو 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من مرگ در ارامشو انتخاب کردم اما نه اینکه بمیرم خیلی دوس دارم خودم خودمو بکشم مثلا وایسم لب یه پرتگاه یا صخره بعد اروم خودمو پرت کنم پایین دوس دارم اینکارو در وضعیتی بکنم که بدونم دارم اکسیژن بیخود مصرف میکنم اینقدری که اطرافیانم دیگه وجودمو دوس نداشته باشن اون وقت نه دیگه جسدمو پیدا میکنن که گریه کنن نه دیگه مدام در تعجب میمونن که دلیلم واسه مرگ چی بودهولی یه چیزی صادقانه بگم اول اینکه جدیدا از مرگم میترسم و دوم اینکه از اینکه بمیرمو فراموش بشم واقعا میترسم بهتر بگم ازین دوتا وحشت دارم همه از فراموش شدن میترسن چرا فکر میکنی خودتو بکشی بهتره؟ 90% کسایی که اقذام به خودکشی میکنن به محض اقدام به خودکشی پشیمون میشن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ منم شیطونم ولی دوس دارم تو آرامش بمیرم خو پس معلومه من یه چیز دیگم ببین بیا تست شیطونی سنجی کنیم :hapydancsmil: یا بندازند وسط دریا کوسه ها بخورنتیا از هواپیما پرتت کنن پایین یا با یک چاقو نفلت کنن تا اطلع ثانوی افشین فرار کرده نه حالا اونقدر هم هیجان انگیز نه که تو هم حالا ایش نه بابا افشین داره به طرق پکیدن فکر میکنه 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من مرگ در ارامشو انتخاب کردم اما نه اینکه بمیرم خیلی دوس دارم خودم خودمو بکشم مثلا وایسم لب یه پرتگاه یا صخره بعد اروم خودمو پرت کنم پایین دوس دارم اینکارو در وضعیتی بکنم که بدونم دارم اکسیژن بیخود مصرف میکنم اینقدری که اطرافیانم دیگه وجودمو دوس نداشته باشن اون وقت نه دیگه جسدمو پیدا میکنن که گریه کنن نه دیگه مدام در تعجب میمونن که دلیلم واسه مرگ چی بودهولی یه چیزی صادقانه بگم اول اینکه جدیدا از مرگم میترسم و دوم اینکه از اینکه بمیرمو فراموش بشم واقعا میترسم بهتر بگم ازین دوتا وحشت دارم حانیه 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ نه من خودکشی دوست ندارم اما با گزینه پرت شدن موافقم :gnugghender: بیا تو منو پرت کن منم دستتو میگیرم میکشم پایین :gnugghender: اون وقت یه قاتل محسوب میشیا میخوای؟؟؟ یه فکر دیگه وایسا جلو پرتگاه من با ماشین میزنم بهت که هم درد داره هم هیجان 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ اون وقت یه قاتل محسوب میشیا میخوای؟؟؟ یه فکر دیگه وایسا جلو پرتگاه من با ماشین میزنم بهت که هم درد داره هم هیجان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده