pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ امییییید بله الان دوباره حرفمو میگم ا ا ا ا 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خودت رو بنداز تو تانکر نیتروژن مایع ع ع ع از اتم هم ریز تر میشی تو نمیخواد راهکار یادشون بدی:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ جسم آدم که دیگه چیزی حس نمیکنه...... من حس میکنم خابشو دیدم بعضی وقتا سوسک از دماغم میرفت از گوشم در میومد من اصلا نمیخوام بمیرم مزاحم کیم خودت رو بنداز تو تانکر نیتروژن مایع ع ع ع از اتم هم ریز تر میشی خود کشی نه به طور اتفاقی اینطوری شه تو حادثه 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من حس میکنم خابشو دیدم بعضی وقتا سوسک از دماغم میرفت از گوشم در میومد من اصلا نمیخوام بمیرم مزاحم کیم اصلا من به جای شما میمیرم.... شما راحت باش 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من حس میکنم خابشو دیدم بعضی وقتا سوسک از دماغم میرفت از گوشم در میومد من اصلا نمیخوام بمیرم مزاحم کیم :icon_razz: خود کشی نه به طور اتفاقی اینطوری شه تو حادثه بیا من خیلی اتفاقی هل میدمت 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اصلا من به جای شما میمیرم.... شما راحت باش هواپیما رو بیارم 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اصلا من به جای شما میمیرم.... شما راحت باش خدا نکنه جای خودتم نرو از این تاپیکا نزنین ادم تو بهبه ی ( )جوونی خوف میگره بیا من خیلی اتفاقی هل میدمت مرا به خیر تو امید نیس شر مرسان 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ هواپیما رو بیارم :vahidrk: بی رحم......... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خدا نکنهجای خودتم نرو از این تاپیکا نزنین ادم تو بهبه ی ( )جوونی خوف میگره ببخشید.... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ببخشید.... یالا برو درخواست بده پاکش کنند 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یالا برو درخواست بده پاکش کنند :vahidrk: تو حرف نزن 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ مرگ در آرامش :bigbed: البته طبق آمار 1 در میلیون هست 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ مرگ در آرامش :bigbed: البته طبق آمار 1 در میلیون هست الان اومدی بزنی تو پر همه.....؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ الان اومدی بزنی تو پر همه.....؟ قبول دارم حقیقت تلخه گفتم تا دیر نشده فکر دیگه ای کنن 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ مثلا چجوری؟ توضیح بده لطفا نخندیدا....توهم زدم... دوست دارم 10 سال دیگه توسط افراد یا گروه خاص و مهم کشته بشم... یعنی دوست دارم تا 10 سال دیگه انقد مهم بشم ولی کسی نفهمه که شخصیت مهمیم،فقط یه عده گروه و افراد خاص بدونن که کیم... خیلی حال میده... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ قبول دارم حقیقت تلخه گفتم تا دیر نشده فکر دیگه ای کنن خیلی بدی رحمان 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نخندیدا....توهم زدم... دوست دارم 10 سال دیگه توسط افراد یا گروه خاص و مهم کشته بشم... یعنی دوست دارم تا 10 سال دیگه انقد مهم بشم ولی کسی نفهمه که شخصیت مهمیم،فقط یه عده گروه و افراد خاص بدونن که کیم... خیلی حال میده... اونوقت همش خانوادت تو ترس و دلهره زندگی میکنن......به نظرت ارزش داره؟!!! 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی بدی رحمان الان من حساب کردم ، 70 نفر شانس مرگ در ارامش رو ، در ایران دارن خوش شانسی ، بدشانسی ؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من جاش میگم با برق 400 کیلو ولت اتفاقا اصلا دوست ندارم برق بگیره... یه بار 3 فازش ترسوند واسه هفت پشتم بس بود... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ از من بد شانس تر روی کره زمین پیدا نمیکنی:v57xpgj21gn50sq6izf 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده