Yuhana 12780 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 اگر همه بازیکنای اسپانیا + اونایی که اسپانیا نیستن ولی توی رئال و بارسا هستن بریزن توو تیم انگلیس من بازم میگم اسپانیا خلاصه که آلمان و اسپانیا همیشه پرچمشون بالاست 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وباه پیر اکبر ضد فوتبال پیش تو کم اورده
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بازی که بلد نیستین مربیتونم که زاقارته اخلاقم که ندارین فقط رو دارین شماها !! اون گل اسکاچم () خطا بود. 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 خب داور هرچی تلاش کرد نتونست فرانسه رو برنده کنه ! میشد ببریم ولی خیالی نیست این سخت ترین بازی مقدماتی بود یه امتیازم خوب بود امشب استیو جرارد بهترین بازیکن انگلیس بود واقعا بدون لمپارد خیلی تاثیرگذار تره جرارد فقط وایسید وین رونــــــــــی بیاد یه کله تا فینال میریم :elivg5ddfqdy8k5mocf England♥'till I Die [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 خب داور هرچی تلاش کرد نتونست فرانسه رو برنده کنه ! میشد ببریم ولی خیالی نیست این سخت ترین بازی مقدماتی بود یه امتیازم خوب بود امشب استیو جرارد بهترین بازیکن انگلیس بود واقعا بدون لمپارد خیلی تاثیرگذار تره جرارد فقط وایسید وین رونــــــــــی بیاد یه کله تا فینال میریم :elivg5ddfqdy8k5mocf England♥'till I Die [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] برو بابا فقط کم مونده بود انگلیس ننه جون کروبی رو هم بیاره بزاره دفاع 11 نفره تو محوطه جمع شدی اون وقت جرارد رو بهترین بازیکن میدونی 1
alimec 23102 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 خب فرانسه و انگلیس چی شد؟ فقط 20 دقیقه اول بازی رو دیدم کدوم بهتر بازی کرد و... 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 خب فرانسه و انگلیس چی شد؟ فقط 20 دقیقه اول بازی رو دیدمکدوم بهتر بازی کرد و... مساوی شدند فرانسه ام بهتر بازی کرد تو خط حمله 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 برو بابا فقط کم مونده بود انگلیس ننه جون کروبی رو هم بیاره بزاره دفاع 11 نفره تو محوطه جمع شدی اون وقت جرارد رو بهترین بازیکن میدونی پیشته بینیم بابا انگلیس خیلی منطقی بازی کرد ... توپو همه جای زمین میپرخوند کجا دفاع 11 نفره میکرد ؟ تازه نیمه اول اگه اون دروازه خالیو میلنر گل کرده بود کار فرانسه تموم بود....فرانسه اصلا موقعیت صد در صد نداشت هرچی توپ میومد زیر پاشون شوت میکردن از پشت محوطه 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 پیشته بینیم بابا انگلیس خیلی منطقی بازی کرد ... توپو همه جای زمین میپرخوند کجا دفاع 11 نفره میکرد ؟ تازه نیمه اول اگه اون دروازه خالیو میلنر گل کرده بود کار فرانسه تموم بود....فرانسه اصلا موقعیت صد در صد نداشت هرچی توپ میومد زیر پاشون شوت میکردن از پشت محوطه یکی منو بگیره من مهند رو نکشممممممم انگلیس بازی نکرد دفاع کرد از پشت محوطه شوت میکردن چون راه نبود برای نفوذ این انگلیسی که من دیدم عمرا از گروه خودش صعود کنه 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 یکی منو بگیره من مهند رو نکشممممممم انگلیس بازی نکرد دفاع کرد از پشت محوطه شوت میکردن چون راه نبود برای نفوذ این انگلیسی که من دیدم عمرا از گروه خودش صعود کنه اولا که دفاع جزئی از بازیه دوما این همه ولبک داشت جولان میداد جلو دروازه فرانسه کجا بودی ببینی ؟ برید خدارو شکر کنید رونی نبود وگرنه یه دونه از اون توپا میوفتاد زیر پای رونی فرانسه نمیتونست با مساوی زمینو ترک کنه انگلیس که صعود میکنه هیچی... من دعا میکنم اسپانیا هم بیاد بالا چون حیفه از رونی گل نخوره حذف بشید 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 اولا که دفاع جزئی از بازیه منظورت دفاع 11 نفره ک نیست؟! برید خدارو شکر کنید رونی نبود وگرنه یه دونه از اون توپا میوفتاد زیر پای رونی فرانسه نمیتونست با مساوی زمینو ترک کنه بله با بــُرد زمین رو ترک میکرد انگلیس که صعود میکنه هیچی... من دعا میکنم اسپانیا هم بیاد بالا چون حیفه از رونی گل نخوره حذف بشید انگلیس صعود نمیکنه ، مگر با تبانی
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 خدایی این همه بازی انجام شد هیچ کدوم کیفیت بازی ایتالیا و اسپانیا رو نداشت اگر یکی از این دو تا هم قهرمان نشه ولی انصافا در حد قهرمان بازی میکنن بازیها بره جلوتر بهتر میشه مقایسه بین تیمها داشت انگلیسم من نمیدونم چرا شرکت میکنه انصراف بده بهتره هیچ شانسی نداره 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 منظورت دفاع 11 نفره ک نیست؟! تو مطمئنی بلدی تا 11 بشمری ؟! حالا خوبه گلمونم دفاع وسط جلوکشیده مون زد ! بله با بــُرد زمین رو ترک میکرد حالا بازی های بعد میبینیم :evilsmile: انگلیس صعود نمیکنه ، مگر با تبانی تبانی ؟!! :biggrin: فعلا که زمین و زمون ضد انگلیس هستن ولی نتونستن از پسش بر بیان
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 انگلیسم من نمیدونم چرا شرکت میکنه انصراف بده بهتره هیچ شانسی نداره واقعا :biggrin: 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 آه...این انگلیس چرا نباختتتتتتتتتتتتت با اون مربی کلنگیش:icon_razz: 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 یکی یه تاپیک نظرسنجی بزنه که درمورد تیمهای مورد علاقه یا طرفدار چه تیمی هستید اینطوری بعد هر بازی بعضیا تیم عوض نکنن 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 یکی یه تاپیک نظرسنجی بزنه که درمورد تیمهای مورد علاقه یا طرفدار چه تیمی هستید اینطوری بعد هر بازی بعضیا تیم عوض نکنن اینجا کسی تیم نداره هر کی میاد فقط یه گیری به انگلیس بده بگه منم هستم !!
ارسال های توصیه شده