Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اگر همه بازیکنای اسپانیا + اونایی که اسپانیا نیستن ولی توی رئال و بارسا هستن بریزن توو تیم انگلیس من بازم میگم اسپانیا خلاصه که آلمان و اسپانیا همیشه پرچمشون بالاست 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وباه پیر اکبر ضد فوتبال پیش تو کم اورده لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بازی که بلد نیستین مربیتونم که زاقارته اخلاقم که ندارین فقط رو دارین شماها !! اون گل اسکاچم () خطا بود. 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خب داور هرچی تلاش کرد نتونست فرانسه رو برنده کنه ! میشد ببریم ولی خیالی نیست این سخت ترین بازی مقدماتی بود یه امتیازم خوب بود امشب استیو جرارد بهترین بازیکن انگلیس بود واقعا بدون لمپارد خیلی تاثیرگذار تره جرارد فقط وایسید وین رونــــــــــی بیاد یه کله تا فینال میریم :elivg5ddfqdy8k5mocf England♥'till I Die [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خب داور هرچی تلاش کرد نتونست فرانسه رو برنده کنه ! میشد ببریم ولی خیالی نیست این سخت ترین بازی مقدماتی بود یه امتیازم خوب بود امشب استیو جرارد بهترین بازیکن انگلیس بود واقعا بدون لمپارد خیلی تاثیرگذار تره جرارد فقط وایسید وین رونــــــــــی بیاد یه کله تا فینال میریم :elivg5ddfqdy8k5mocf England♥'till I Die [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] برو بابا فقط کم مونده بود انگلیس ننه جون کروبی رو هم بیاره بزاره دفاع 11 نفره تو محوطه جمع شدی اون وقت جرارد رو بهترین بازیکن میدونی 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خب فرانسه و انگلیس چی شد؟ فقط 20 دقیقه اول بازی رو دیدم کدوم بهتر بازی کرد و... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خب فرانسه و انگلیس چی شد؟ فقط 20 دقیقه اول بازی رو دیدمکدوم بهتر بازی کرد و... مساوی شدند فرانسه ام بهتر بازی کرد تو خط حمله 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ برو بابا فقط کم مونده بود انگلیس ننه جون کروبی رو هم بیاره بزاره دفاع 11 نفره تو محوطه جمع شدی اون وقت جرارد رو بهترین بازیکن میدونی پیشته بینیم بابا انگلیس خیلی منطقی بازی کرد ... توپو همه جای زمین میپرخوند کجا دفاع 11 نفره میکرد ؟ تازه نیمه اول اگه اون دروازه خالیو میلنر گل کرده بود کار فرانسه تموم بود....فرانسه اصلا موقعیت صد در صد نداشت هرچی توپ میومد زیر پاشون شوت میکردن از پشت محوطه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ پیشته بینیم بابا انگلیس خیلی منطقی بازی کرد ... توپو همه جای زمین میپرخوند کجا دفاع 11 نفره میکرد ؟ تازه نیمه اول اگه اون دروازه خالیو میلنر گل کرده بود کار فرانسه تموم بود....فرانسه اصلا موقعیت صد در صد نداشت هرچی توپ میومد زیر پاشون شوت میکردن از پشت محوطه یکی منو بگیره من مهند رو نکشممممممم انگلیس بازی نکرد دفاع کرد از پشت محوطه شوت میکردن چون راه نبود برای نفوذ این انگلیسی که من دیدم عمرا از گروه خودش صعود کنه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یکی منو بگیره من مهند رو نکشممممممم انگلیس بازی نکرد دفاع کرد از پشت محوطه شوت میکردن چون راه نبود برای نفوذ این انگلیسی که من دیدم عمرا از گروه خودش صعود کنه اولا که دفاع جزئی از بازیه دوما این همه ولبک داشت جولان میداد جلو دروازه فرانسه کجا بودی ببینی ؟ برید خدارو شکر کنید رونی نبود وگرنه یه دونه از اون توپا میوفتاد زیر پای رونی فرانسه نمیتونست با مساوی زمینو ترک کنه انگلیس که صعود میکنه هیچی... من دعا میکنم اسپانیا هم بیاد بالا چون حیفه از رونی گل نخوره حذف بشید 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ اولا که دفاع جزئی از بازیه منظورت دفاع 11 نفره ک نیست؟! برید خدارو شکر کنید رونی نبود وگرنه یه دونه از اون توپا میوفتاد زیر پای رونی فرانسه نمیتونست با مساوی زمینو ترک کنه بله با بــُرد زمین رو ترک میکرد انگلیس که صعود میکنه هیچی... من دعا میکنم اسپانیا هم بیاد بالا چون حیفه از رونی گل نخوره حذف بشید انگلیس صعود نمیکنه ، مگر با تبانی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ کسی طرفدار فرانسه نیس من باش کل کل کنم؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ خدایی این همه بازی انجام شد هیچ کدوم کیفیت بازی ایتالیا و اسپانیا رو نداشت اگر یکی از این دو تا هم قهرمان نشه ولی انصافا در حد قهرمان بازی میکنن بازیها بره جلوتر بهتر میشه مقایسه بین تیمها داشت انگلیسم من نمیدونم چرا شرکت میکنه انصراف بده بهتره هیچ شانسی نداره 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ منظورت دفاع 11 نفره ک نیست؟! تو مطمئنی بلدی تا 11 بشمری ؟! حالا خوبه گلمونم دفاع وسط جلوکشیده مون زد ! بله با بــُرد زمین رو ترک میکرد حالا بازی های بعد میبینیم :evilsmile: انگلیس صعود نمیکنه ، مگر با تبانی تبانی ؟!! :biggrin: فعلا که زمین و زمون ضد انگلیس هستن ولی نتونستن از پسش بر بیان لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ انگلیسم من نمیدونم چرا شرکت میکنه انصراف بده بهتره هیچ شانسی نداره واقعا :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ آه...این انگلیس چرا نباختتتتتتتتتتتتت با اون مربی کلنگیش:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یکی یه تاپیک نظرسنجی بزنه که درمورد تیمهای مورد علاقه یا طرفدار چه تیمی هستید اینطوری بعد هر بازی بعضیا تیم عوض نکنن 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یکی یه تاپیک نظرسنجی بزنه که درمورد تیمهای مورد علاقه یا طرفدار چه تیمی هستید اینطوری بعد هر بازی بعضیا تیم عوض نکنن اینجا کسی تیم نداره هر کی میاد فقط یه گیری به انگلیس بده بگه منم هستم !! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده