MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ رائول مال خودمه از ویا خوشم نمیاد اومد شماره و موقعیت رائول رو گرفت مال خودت :دی رائول دیگه پیر شده اصن همون ویا مال خودم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ وحشتناکترین کار سرمربی تعویض تورس بجا فابرگاس بود گند زد سه تا موقعیت خوب رو از دس داد این بچه خنگول من بودم گلشون میکردم اگه اونا گل شده بود الان 4-1 بودیماااااا اوردن تورس اشتباه نبود...امشب شب تورس نبود...معلوم نبود چه کوفتشه!! اونی که زد بالای دروازه من و خواهرم هاج و واج شدیم!! اون وقت ایتالیا پیرمرد میاره تو همون موقع تو یه تک موقعیت نیمه دوم گل میزنه! اخخخخخ مفت خوریه!! 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ وحشتناکترین کار سرمربی تعویض تورس بجا فابرگاس بود:w589: گند زد :w589: سه تا موقعیت خوب رو از دس داد این بچه خنگول :w589: من بودم گلشون میکردم اگه اونا گل شده بود الان 4-1 بودیماااااا بابا از بین ژاوی و اینیستا و فابرگاس دوتاشون باید تو زمین باشن،یه فوروارد باید باشه اون جلو. چند بار اتفاق افتاد حمله میکردن هیچکی تو محوطه جریمه نبود بخوان پاس بدن بش،مجبور میشدن توپ رو برگردونن عقب باز. این تورس هم وقتی روزش نباشه گند میزنه به اعصاب آدم. هرچند امشب بدم نبود به نظرم. فقط اون تک به تکه رو خراب کرد. 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ الان آقا محصص دو سه شب دیگه میاد تی وی،میگه دیدید پیش بینی دو سه سال پیش من درست از آب دراومد. تیما ازین به بعد با روش 0-6-4 بازی میکنن 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اوردن تورس اشتباه نبود...امشب شب تورس نبود...معلوم نبود چه کوفتشه!! اونی که زد بالای دروازه من و خواهرم هاج و واج شدیم!! اون وقت ایتالیا پیرمرد میاره تو همون موقع تو یه تک موقعیت نیمه دوم گل میزنه! اخخخخخ مفت خوریه!! چند وقته یه کوفتش هست معلوم نیست چشه... سه تا موقعیت خوب رو از دست داد بابا از بین ژاوی و اینیستا و فابرگاس دوتاشون باید تو زمین باشن،یه فوروارد باید باشه اون جلو.چند بار اتفاق افتاد حمله میکردن هیچکی تو محوطه جریمه نبود بخوان پاس بدن بش،مجبور میشدن توپ رو برگردونن عقب باز. این تورس هم وقتی روزش نباشه گند میزنه به اعصاب آدم. هرچند امشب بدم نبود به نظرم. فقط اون تک به تکه رو خراب کرد. باید بذاره 5 دقیقه آخر بیارش تو زمین چرا ویا نیست؟! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چند وقته یه کوفتش هست معلوم نیست چشه... سه تا موقعیت خوب رو از دست داد باید بذاره 5 دقیقه آخر بیارش تو زمین چرا ویا نیست؟! مصدومه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها میخواین اسپانیا رو بکوبین دیگه جک نگین که ایتالیا خوب بازی کرد!!! به اندازه کافی ضدفوتبالش تمسخر امیز هست ایتالیا ضدفوتبال بازی کرد امشب ؟!!!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چرا ویا نیست؟! اینم یکی دیگه از طرفدارای اسپانیا !!! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ایتالیا ضدفوتبال بازی کرد امشب ؟!!!! پ ن پ فوتبال بسیار زیبایی ارائه داد لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ مصدومه میدونم بابا جمله ام حالت احساسی - عصبانی داشت به اضافه کمی افسوس از نبودن ویا 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ میدونم بابا جمله ام حالت احساسی - عصبانی داشت به اضافه کمی افسوس از نبودن ویا جمله ات رو درست ادا کن تا این انگلیسیا سواستفاده نکنن 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اینم یکی دیگه از طرفدارای اسپانیا !!! ر.ک به جواب پست فروغ -------- توضیح : مثلا تو الان پیش خودت میگی ===> چرا رونی نیست؟! میدونی چرا نیست ولی افسوس نبودنش رو میخوری گرچه اگر هم بود کاری از پیش نمیبرد من هم دقیقا همون حس در نبودن ویا 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ جمله ات رو درست ادا کن تا این انگلیسیا سواستفاده نکنن بذا خوش باشن آخر و اول ک حذفن:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ پ ن پ فوتبال بسیار زیبایی ارائه داد چیکار کردن مثلا ضد فوتبال بود ؟! نه خشن بازی کردن ، نه دفاع مطلق کردن ، نه وقت تلف کردن ...فقط چون به گاو چرونا نباختن شد ضدفوتبال ؟ :vahidrk: مثلا تو الان پیش خودت میگی ===> چرا رونی نیست؟! میدونی چرا نیست ولی افسوس نبودنش رو میخوری گرچه اگر هم بود کاری از پیش نمیبرد من هم دقیقا همون حس در نبودن ویا توجیه الکی نکن بابا ... مهم سوتی بود که گرفته شد تازه توی همون پست اولم اومدی گفتی من طرفدار این دو تام: 1.آلمان 2.اسپانیا دقیقا دو تا مدعی های اصلی جام به اعتقاد کارشناسان!! از خودت تیم داشته باش عزیزم حزب باد نباش 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ توجیه الکی نکن بابا ... مهم سوتی بود که گرفته شد تازه توی همون پست اولم اومدی گفتی من طرفدار این دو تام: 1.آلمان 2.اسپانیا دقیقا دو تا مدعی های اصلی جام به اعتقاد کارشناسان!!از خودت تیم داشته باش عزیزم حزب باد نباش چرا فرافکنی میکنی؟ همه دنیا میدونن من شدید آلمانیم اصن اونجا بدنیا اومدم ولی با همون هواپیمای یوسف که سه سوت بردش آلمان سه سوت آوردنم ایران ، ایرانی شدم! من چکار کارشناسا دارم؟ من دولت تعیین میکنم ! کارشناس کیلو چنده؟! البته دس خودت نیستاااا فردا تیمتون قراره به توپ بسته بشه ، استرس داری 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چرا فرافکنی میکنی؟ همه دنیا میدونن من شدید آلمانیم اصن اونجا بدنیا اومدم ولی با همون هواپیمای یوسف که سه سوت بردش آلمان سه سوت آوردنم ایران ، ایرانی شدم! من چکار کارشناسا دارم؟ من دولت تعیین میکنم ! کارشناس کیلو چنده؟! البته دس خودت نیستاااا فردا تیمتون قراره به توپ بسته بشه ، استرس داری خب اگه آلمانی چیکار به اسپانیا داری دیگه ؟ :179: هه! جوجه رو بعد از بازی میشماریم فردا England 'till I Die 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ امشب انگلیس ببازه تو دور اول بازی ها همه چی بر وفق مراد میشودددد:spiteful: هلند که باخت اسپانیا شانسی مساوی کرد ایتالیا با بدشانسی مساوی کرد آلمان که برد فقط مونده انگلیس ببازه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اسپانیا و اکبر ضد فوتبال (اکبر میثاقیان) پیوندتان مبارک لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خوشم میاد 99 درصد خطاها مال ایتالیا بود ، دم به دقیقه ضربه ایستگاهی داشتیم ما ، اونوقت ما شدیم ضد فوتبال ؟ دیروز کم کمش 3 تا باید می خوردین 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ایششششششششش 90% کسایی که طرفدار اسپانیان از این حزب بادیا هستن که هر سال هر تیمی بازیکنای اسمو رسمدارتر بیشتری توش باشه میشن طرفدارش!! :icon_razz: اینا همونان که 10 سال پیش طرفدار برزیل بودن الان شدن طرفدار اسپانیا ! :icon_razz: اینا همونان که 5 سال پیش طرفدار رئال بودن الان شدن طرفدار بارسلون !:icon_razz: اینا همونان که با پی اس وان فیفا 99 بازی میکردن برزیلو برمیداشتن مینداختن با مراکش تو ضربات پنالتی به زور میبردن ذوق میکردن ! :icon_razz: عشق فقط انگلیـــــــــــــــــــس England♥'till I Die [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] جمع نبند میگم نگار بیادا من دوره های متمادیه که طرفدار اسپانیام مهند البته میتونی منم به جمع طرفدارای باحال اسپانیا اضافه کنی چون 2-3 سال فوتبال ندیدم اصلا :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده