pesare irani 41805 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 اینم از افساید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
El Roman 31720 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 آقا دوتا سوال فنی و خیلی فنی سوال اول : جنس این تیرک های دورازه از چیه ؟ سوال دوم : این گزارشگرا از رو تجربه , بازیکنان رو شناسایی می کنن یا یه وسیله ای برا اینکار دارن؟ سوال سوم : رو چه حسابی میگن آف ساید (حرص در آرترین کلمه تو فوتبال ) اول برو شمردن یاد بگیر بعد بیا سئوال خیلی فنی بپرس :دی جنسشون از آلومینیمه هم تجربه هم با هدفون گذارش انگلیسی رو گوش میدن یعنی کلمه آفساید یا تو چه حالتی آفساید میشه؟ :دی 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 شکر تو کلامتون دارم بفرمایید شمام میبینم این دخترا خیلی حرصم رو درمیارن نتونستم نگم وگرنه خودکشی میکردم خیلی بی جنبه هستند 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 اول برو شمردن یاد بگیر بعد بیا سئوال خیلی فنی بپرس :دی جنسشون از آلومینیمه هم تجربه هم با هدفون گذارش انگلیسی رو گوش میدن یعنی کلمه آفساید یا تو چه حالتی آفساید میشه؟ :دی درمورد جواب اول واسه این پرسیدم که یه وقت یکی از بازیکنا سرشون یا صورتشون بخوره بش که داغون میشن یعنی این غربیای نابغه تاحالا فکری به جنس این تیرک نکردن؟ درمورد جواب دومت : خب گزارشگر انگلیسی از کجا یاد میگیره نه درچه وضعیتی آفساید میشه البته یه چیزایی میدونم ولی هیچ وقت نمیتونم افساید رو تشخیص بدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 شکر تو کلامتوندارم بفرمایید شمام میبینم این دخترا خیلی حرصم رو درمیارن نتونستم نگم وگرنه خودکشی میکردم خیلی بی جنبه هستند چراااااااااااااااااااا
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 نتیجه عادلانه نبود ایتالیا هیچی واسه گفتن نداشت اسپانیا هم زیادی رو زمین بازی کرد، پاسای کوتاه زیاد اینیستا و ژاوی بعد گل ایتالیا من توقع داشتم، دفاعش یه دیوار بچینن جلو اسپانیا دفاعشم آخه دیگه دفاع نیست ! فقط آرژانتین میتونه قهرمان بشه...:)):w12::w12: هیشکدوم از اینا رو دوست ندارم... واسه سری بعد قراره آرژانتینم بیاد. 3
alimec 23102 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 نتیجه عادلانه نبودایتالیا هیچی واسه گفتن نداشت اسپانیا هم زیادی رو زمین بازی کرد، پاسای کوتاه زیاد اینیستا و ژاوی بعد گل ایتالیا من توقع داشتم، دفاعش یه دیوار بچینن جلو اسپانیا دفاعشم آخه دیگه دفاع نیست ! برای پاس های پیاپی اسپانیا یه اصطلاح بکار میبردن اسمش چی بود؟ حتی مزدک هم تو در جریان بازی اشاره نکرد؟ در کل ایتالیا نشون داد که کلاس قهرمانی رو در این دوره از مسابقات نداره:ws37:/ آمارتورترین صحنه بازی پیاده روی بالوتلی بود. بعداز توپ ربایی و تک به تک شدن با کاسیاس اسپانیا شروع خوبی در این جام داشت/ و در آخر اینکه اسپانیا قهرمانه 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 بازی قشنگی بود مخصوصا نیمه اولش همه فکر میکردن ایتالیا به خاطر مشکلاتی که داره تیم دستو پا بسته ای باشه ولی خیلی خوب بازی کرد اگه بعد از گل یکم توی خط دفاعش بیشتر دقت میکرد الان سه امتیازو گرفته بود میخندیدیم به اسپانیا 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 برای پاس های پیاپی اسپانیا یه اصطلاح بکار میبردن اسمش چی بود؟ حتی مزدک هم تو در جریان بازی اشاره نکرد؟ و در آخر اینکه اسپانیا قهرمانه بفرما اینم نمونه بارز یکی از طرفدارای اسپانیا !! 2
alimec 23102 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 بفرما اینم نمونه بارز یکی از طرفدارای اسپانیا !! اصلا ملاک نیست..حافظه ام یاری نمیکنه خب حالا اگه میدونی اسم اون اصطلاح رو بگو 3
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 اصلا ملاک نیست..حافظه ام یاری نمیکنه خبحالا اگه میدونی اسم اون اصطلاح رو بگو ولشون کن اینا همون پاسای کوتاه اینا الان نگران بازی فردای انگلیسن کسی مثلا لمپاردی چیزی وسط زمین دست گل آب ندن ! 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 اصلا ملاک نیست..حافظه ام یاری نمیکنه خبحالا اگه میدونی اسم اون اصطلاح رو بگو تیکی تاکا بچه ها میخواین اسپانیا رو بکوبین دیگه جک نگین که ایتالیا خوب بازی کرد!!! به اندازه کافی ضدفوتبالش تمسخر امیز هست 4
alimec 23102 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 نتایج: کرواسی3- ایرلند1:ws3: اسپانیا1- ایتالیا1:viannen_38: 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 حوصلم نگرفت که 14 صفحه بخونم تیمهای مورد علاقه من : 1. آلمان 2. اسپانیا این دوتا جز چهار تیم هستن قطـــعا 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 این دل بوشکه از اول بازی یه فوروارد گذاشته بود 2-3 تا زده بودیم به ایتالیا ها اسپانیا و کرواسی میان بالا به نظرم 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 این دل بوشکه از اول بازی یه فوروارد گذاشته بود 2-3 تا زده بودیم به ایتالیا هاکرواسی و اسپانیا میان بالا به نظرم دقیقا مشکل مهاجم بود...چقدر حرص خوردم سر موقعیت ها رائول من کجایی 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 دقیقا مشکل مهاجم بود...چقدر حرص خوردم سر موقعیت ها رائول من کجایی رائول مال منه کی دادنش به تو؟ ویا هم مصدومه بابا بدبختی 1
alimec 23102 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 این دل بوشکه از اول بازی یه فوروارد گذاشته بود 2-3 تا زده بودیم به ایتالیا هااسپانیا و کرواسی میان بالا به نظرم 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 رائول مال منهکی دادنش به تو؟ ویا هم مصدومه بابا بدبختی رائول مال خودمه از ویا خوشم نمیاد اومد شماره و موقعیت رائول رو گرفت مال خودت :دی 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 دقیقا مشکل مهاجم بود...چقدر حرص خوردم سر موقعیت ها رائول من کجایی این دل بوشکه از اول بازی یه فوروارد گذاشته بود 2-3 تا زده بودیم به ایتالیا هااسپانیا و کرواسی میان بالا به نظرم رائول مال منهکی دادنش به تو؟ ویا هم مصدومه بابا بدبختی وحشتناکترین کار سرمربی تعویض تورس بجا فابرگاس بود گند زد سه تا موقعیت خوب رو از دس داد این بچه خنگول من بودم گلشون میکردم اگه اونا گل شده بود الان 4-1 بودیماااااا 2
ارسال های توصیه شده