pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اینم از افساید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ آقا دوتا سوال فنی و خیلی فنی سوال اول : جنس این تیرک های دورازه از چیه ؟ سوال دوم : این گزارشگرا از رو تجربه , بازیکنان رو شناسایی می کنن یا یه وسیله ای برا اینکار دارن؟ سوال سوم : رو چه حسابی میگن آف ساید (حرص در آرترین کلمه تو فوتبال ) اول برو شمردن یاد بگیر بعد بیا سئوال خیلی فنی بپرس :دی جنسشون از آلومینیمه هم تجربه هم با هدفون گذارش انگلیسی رو گوش میدن یعنی کلمه آفساید یا تو چه حالتی آفساید میشه؟ :دی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ شکر تو کلامتون دارم بفرمایید شمام میبینم این دخترا خیلی حرصم رو درمیارن نتونستم نگم وگرنه خودکشی میکردم خیلی بی جنبه هستند 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اول برو شمردن یاد بگیر بعد بیا سئوال خیلی فنی بپرس :دی جنسشون از آلومینیمه هم تجربه هم با هدفون گذارش انگلیسی رو گوش میدن یعنی کلمه آفساید یا تو چه حالتی آفساید میشه؟ :دی درمورد جواب اول واسه این پرسیدم که یه وقت یکی از بازیکنا سرشون یا صورتشون بخوره بش که داغون میشن یعنی این غربیای نابغه تاحالا فکری به جنس این تیرک نکردن؟ درمورد جواب دومت : خب گزارشگر انگلیسی از کجا یاد میگیره نه درچه وضعیتی آفساید میشه البته یه چیزایی میدونم ولی هیچ وقت نمیتونم افساید رو تشخیص بدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ شکر تو کلامتوندارم بفرمایید شمام میبینم این دخترا خیلی حرصم رو درمیارن نتونستم نگم وگرنه خودکشی میکردم خیلی بی جنبه هستند چراااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نتیجه عادلانه نبود ایتالیا هیچی واسه گفتن نداشت اسپانیا هم زیادی رو زمین بازی کرد، پاسای کوتاه زیاد اینیستا و ژاوی بعد گل ایتالیا من توقع داشتم، دفاعش یه دیوار بچینن جلو اسپانیا دفاعشم آخه دیگه دفاع نیست ! فقط آرژانتین میتونه قهرمان بشه...:)):w12::w12: هیشکدوم از اینا رو دوست ندارم... واسه سری بعد قراره آرژانتینم بیاد. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نتیجه عادلانه نبودایتالیا هیچی واسه گفتن نداشت اسپانیا هم زیادی رو زمین بازی کرد، پاسای کوتاه زیاد اینیستا و ژاوی بعد گل ایتالیا من توقع داشتم، دفاعش یه دیوار بچینن جلو اسپانیا دفاعشم آخه دیگه دفاع نیست ! برای پاس های پیاپی اسپانیا یه اصطلاح بکار میبردن اسمش چی بود؟ حتی مزدک هم تو در جریان بازی اشاره نکرد؟ در کل ایتالیا نشون داد که کلاس قهرمانی رو در این دوره از مسابقات نداره:ws37:/ آمارتورترین صحنه بازی پیاده روی بالوتلی بود. بعداز توپ ربایی و تک به تک شدن با کاسیاس اسپانیا شروع خوبی در این جام داشت/ و در آخر اینکه اسپانیا قهرمانه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بازی قشنگی بود مخصوصا نیمه اولش همه فکر میکردن ایتالیا به خاطر مشکلاتی که داره تیم دستو پا بسته ای باشه ولی خیلی خوب بازی کرد اگه بعد از گل یکم توی خط دفاعش بیشتر دقت میکرد الان سه امتیازو گرفته بود میخندیدیم به اسپانیا 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ برای پاس های پیاپی اسپانیا یه اصطلاح بکار میبردن اسمش چی بود؟ حتی مزدک هم تو در جریان بازی اشاره نکرد؟ و در آخر اینکه اسپانیا قهرمانه بفرما اینم نمونه بارز یکی از طرفدارای اسپانیا !! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بفرما اینم نمونه بارز یکی از طرفدارای اسپانیا !! اصلا ملاک نیست..حافظه ام یاری نمیکنه خب حالا اگه میدونی اسم اون اصطلاح رو بگو 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اصلا ملاک نیست..حافظه ام یاری نمیکنه خبحالا اگه میدونی اسم اون اصطلاح رو بگو ولشون کن اینا همون پاسای کوتاه اینا الان نگران بازی فردای انگلیسن کسی مثلا لمپاردی چیزی وسط زمین دست گل آب ندن ! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اصلا ملاک نیست..حافظه ام یاری نمیکنه خبحالا اگه میدونی اسم اون اصطلاح رو بگو تیکی تاکا بچه ها میخواین اسپانیا رو بکوبین دیگه جک نگین که ایتالیا خوب بازی کرد!!! به اندازه کافی ضدفوتبالش تمسخر امیز هست 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نتایج: کرواسی3- ایرلند1:ws3: اسپانیا1- ایتالیا1:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ حوصلم نگرفت که 14 صفحه بخونم تیمهای مورد علاقه من : 1. آلمان 2. اسپانیا این دوتا جز چهار تیم هستن قطـــعا 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این دل بوشکه از اول بازی یه فوروارد گذاشته بود 2-3 تا زده بودیم به ایتالیا ها اسپانیا و کرواسی میان بالا به نظرم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این دل بوشکه از اول بازی یه فوروارد گذاشته بود 2-3 تا زده بودیم به ایتالیا هاکرواسی و اسپانیا میان بالا به نظرم دقیقا مشکل مهاجم بود...چقدر حرص خوردم سر موقعیت ها رائول من کجایی 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ دقیقا مشکل مهاجم بود...چقدر حرص خوردم سر موقعیت ها رائول من کجایی رائول مال منه کی دادنش به تو؟ ویا هم مصدومه بابا بدبختی 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این دل بوشکه از اول بازی یه فوروارد گذاشته بود 2-3 تا زده بودیم به ایتالیا هااسپانیا و کرواسی میان بالا به نظرم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ رائول مال منهکی دادنش به تو؟ ویا هم مصدومه بابا بدبختی رائول مال خودمه از ویا خوشم نمیاد اومد شماره و موقعیت رائول رو گرفت مال خودت :دی 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ دقیقا مشکل مهاجم بود...چقدر حرص خوردم سر موقعیت ها رائول من کجایی این دل بوشکه از اول بازی یه فوروارد گذاشته بود 2-3 تا زده بودیم به ایتالیا هااسپانیا و کرواسی میان بالا به نظرم رائول مال منهکی دادنش به تو؟ ویا هم مصدومه بابا بدبختی وحشتناکترین کار سرمربی تعویض تورس بجا فابرگاس بود گند زد سه تا موقعیت خوب رو از دس داد این بچه خنگول من بودم گلشون میکردم اگه اونا گل شده بود الان 4-1 بودیماااااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده