from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ فقط آرژانتین میتونه قهرمان بشه...:)) :w12::w12: هیشکدوم از اینا رو دوست ندارم... .... تازشم ایران رو جز اروپا نمیدونن وگرنه ایران هم شانس قهرمانی داشت...:girlhi: بلا به دور...:45645: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چن بار تاحالا بازی کردیم باهاتون سوراخ شدین ؟ بسه دیگه بابا یه بار ، دو بار ، سه بار ، دیگه آبکش شدین رسما قبل از بازی انصراف بدین آبرومندانه تره نیمه اول فعلا صفر صفر سوراخییید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ این جا توضیح داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه شبکه هم هستش 11541 رو هاتبرد:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ به من نیومده طرفدار تیمی باشم اون از هلند اونم از پرتغال فقط بازی 28 ام رو می بینم به یاد بازی پر هیجانشون تو جام جهانی 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نیمه اول فعلا صفر صفر سوراخییید خواهیم دید شب دراز است و قلندر ( غلندر ) بیدار :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ به من نیومده طرفدار تیمی باشم :icon_razz: اون از هلند اونم از پرتغال فقط بازی 28 ام رو می بینم به یاد بازی پر هیجانشون تو جام جهانی طرفدار تیم والیبال هم بودی انگارررررررررررررررررررررررررر:icon_pf (34): فقط مونده تیم ملی فوتبال که کلکسیونت کامل بشه 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ به من نیومده طرفدار تیمی باشم اون از هلند اونم از پرتغال فقط بازی 28 ام رو می بینم به یاد بازی پر هیجانشون تو جام جهانی آخخخخخ ، گفتییییی اون بهترین بازی ای بوده که به عمرم دیدم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ =))))))))))))))))))))))))))) قارهها رو میشناسی شما؟:)))) میدونی برزیل تو کدوم قاره است؟ یه جک تصویری بود ک شیث ب مسی میگف چرا تو جام ملتهای اروپا نیسی:))))))) الان یاد اون افتادم!:))) اونش دیگه به شما ربطی نداره:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عاشقجات ...>آلمان ایتالیا تنفرجات...>اسپانیا هلند انگلیس:icon_razz: بقیه....> نخودین 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ایتالیا حمله کن :ws48:............ گاوبازا سواخن ایتالیا حمله کن:ws48:............ گاوبازا سواخن ایتالیا حمله کن:ws48:............ گاوبازا سواخن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ گللللللللللللللللللللللللل ایتالیا حمله کن:ws48:............ گاوبازا سواخن 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ دی ناتالههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه گاوبازا چی میگن؟؟ لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چه شانسی هم دارن این ایتالیاییا ، تا حالا باید 3 تا گل می خوردین طفلیا لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من رفتم 5 مین خوابیدم اسپانیا گل زد لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ تیم نیستید که فقط ایتالیااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خوب بود بازی من که از نتیجه راضی هستم هر دو تیم رو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چه خوب شد بازی مساوی تموم شد آخه من عاشق ایتالیا و اسپانیام مونده بودم کدوم تشویق کنم.:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خوب بود بازیمن که از نتیجه راضی هستم هر دو تیم رو دوست دارم دقیقا مثل من 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ آقا دوتا سوال فنی و خیلی فنی سوال اول : جنس این تیرک های دورازه از چیه ؟ سوال دوم : این گزارشگرا از رو تجربه , بازیکنان رو شناسایی می کنن یا یه وسیله ای برا اینکار دارن؟ سوال سوم : رو چه حسابی میگن آف ساید (حرص در آرترین کلمه تو فوتبال ) 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ آقا دوتا سوال فنی وخیلی فنی سوال اول : جنس این تیرک های دورازه از چیه ؟ سوال دوم : این گزارشگرا از رو تجربه , بازیکنان رو شناسایی می کنن یا یه وسیله ای برا اینکار دارن؟ سوال سوم : رو چه حسابی میگن آف ساید (حرص در آرترین کلمه تو فوتبال ) سوال دوم رو من میگم هم از رو فیافه هم از رو جایی و قسمتی که بازی میکنند مثلا یه دفاع محدوده جایی که حرکت میکنه مشخصه پس اگر اونجا توپیی بازیکنی گرفت صد درصد بازیکن دفاع هستش بازیکن حمله نیست یه کمش هم همین طور اسم میگن کی به کیه کی میفهمه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده