رفتن به مطلب

جام ملت های اروپا 2012 - کَل کَل، کُری، سوسه همه رقم بفرما داخل !

ارسال های توصیه شده

فردا ایتالیا - اسپانیا

آخه من چیکار کنم:4564:

یه دل دارم دو دلبر

این ور برم یا اون ور:4564:

ایتالیا هم شد دلبر اخه؟؟:banel_smiley_4:

به خصوص در مقایسه با اسپانیا :w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 551
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فردا ایتالیا - اسپانیا

آخه من چیکار کنم:4564:

یه دل دارم دو دلبر

این ور برم یا اون ور:4564:

اصلا بهت نمیاد فوتبال هم ببینی سارا:ws3:

قبلنا که میگفتی شماها بیکارید میشین سر چیزی که بقیه دارن ازش سود میبرن کل کل میکنین:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اصلا بهت نمیاد فوتبال هم ببینی سارا:ws3:

قبلنا که میگفتی شماها بیکارید میشین سر چیزی که بقیه دارن ازش سود میبرن کل کل میکنین:w02:

کی من؟

اصلا یادم نمیاد:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بچه تی وی ما یه مشکلی داره البته فقط شبکه سه هست از شانس ما:w000:

هر بازیکن رو دوتا نشون میده:w58:. دوربین وقتی زوم میکنه مشکلی نداره ولی وقتی دوره این مشکل هست. امشب هم بازی آلمان و پرتقال اصلا لذت نبردم طوری که فقط نیم ساعت از بازی رو دیدم.

فردا شب که میرم پیش رفیقم..

• Like 2
لینک به دیدگاه
بچه تی وی ما یه مشکلی داره البته فقط شبکه سه هست از شانس ما:w000:

هر بازیکن رو دوتا نشون میده:w58:. دوربین وقتی زوم میکنه مشکلی نداره ولی وقتی دوره این مشکل هست. امشب هم بازی آلمان و پرتقال اصلا لذت نبردم طوری که فقط نیم ساعت از بازی رو دیدم.

فردا شب که میرم پیش رفیقم..

سه که اصلا تصویر نداشت فقط صدا داشت

• Like 1
لینک به دیدگاه

ایششششششششش 90% کسایی که طرفدار اسپانیان از این حزب بادیا هستن که هر سال هر تیمی بازیکنای اسمو رسمدارتر بیشتری توش باشه میشن طرفدارش!! :icon_razz: اینا همونان که 10 سال پیش طرفدار برزیل بودن الان شدن طرفدار اسپانیا ! :icon_razz: اینا همونان که 5 سال پیش طرفدار رئال بودن الان شدن طرفدار بارسلون !:icon_razz: اینا همونان که با پی اس وان فیفا 99 بازی میکردن برزیلو برمیداشتن مینداختن با مراکش تو ضربات پنالتی به زور میبردن ذوق میکردن ! :icon_razz:

عشق فقط انگلیـــــــــــــــــــس

England♥'till I Die

2sylaoati169oltqvwf.jpg

[FLASH=width=120 height=50]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

• Like 4
لینک به دیدگاه
ایششششششششش 90% کسایی که طرفدار اسپانیان از این حزب بادیا هستن که هر سال هر تیمی بازیکنای اسمو رسمدارتر بیشتری توش باشه میشن طرفدارش!! :icon_razz: اینا همونان که 10 سال پیش طرفدار برزیل بودن الان شدن طرفدار اسپانیا ! :icon_razz: اینا همونان که 5 سال پیش طرفدار رئال بودن الان شدن طرفدار بارسلون !:icon_razz: اینا همونان که با پی اس وان فیفا 99 بازی میکردن برزیلو برمیداشتن مینداختن با مراکش تو ضربات پنالتی به زور میبردن ذوق میکردن ! :icon_razz:

عشق فقط انگلیـــــــــــــــــــس

England♥'till I Die

2sylaoati169oltqvwf.jpg

عه همه اینا حرفای منم هست :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عه همه اینا حرفای منم هست :ws3:

والاااااااااا....دو سال دیگه که اینیستا و ژاوی هم بازنشسته شدن باز اینا تیم عوض میکنن :biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه
والاااااااااا....دو سال دیگه که اینیستا و ژاوی هم بازنشسته شدن باز اینا تیم عوض میکنن :biggrin:

از اینا که طرفدار بارسان بپرسی قبل از ریکارد مربیش کی بود هیچ کس نمیدونه :ws3:

england_euro_2012_1152x864.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

:biggrin:

جام ملت‌ها ک یگه تعصب نداره ک!:w02:

من اسپانیا و هلند و انگلیس و آلمان بازیکنایی دارن ک دوس دارم بازیشونو ببینم :w02:بازی‌ این تیمارو میخکوب میبینم یعنی:d ولی‌ انگلیس بی‌ رونی آخه؟؟؟:4564: نا مردا!

کلا هر تیمی قشنگ بازی کنه نگا می‌کنم امسال, جز ایتالیا ک کلا من با این تیم مشکل دارم:banel_smiley_4: کی‌ گفته خوشتیپن؟؟؟؟؟؟؟:whistles:

درضمن هرکیم فکر میکنه طرفدارای اسپانیا چن سال طرفدارش شدن بگه ک با پشت دس بزنم تو دهنش!:banel_smiley_4::ws3: فنچی بیش نبودم ک پایه تی وی ضعف میرفتم برا اسپانیا و هلند! :))

• Like 4
لینک به دیدگاه
از اینا که طرفدار بارسان بپرسی قبل از ریکارد مربیش کی بود هیچ کس نمیدونه :ws3:

england_euro_2012_1152x864.jpg

:ws28::ws28:

بعید میدونم اصلا ریکاردم یادشون بیاد

----------

پرچم بالاست desismileys_2411.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
:biggrin:

جام ملت‌ها ک یگه تعصب نداره ک!:w02:

من اسپانیا و هلند و انگلیس و آلمان بازیکنایی دارن ک دوس دارم بازیشونو ببینم :w02:بازی‌ این تیمارو میخکوب میبینم یعنی:d ولی‌ انگلیس بی‌ رونی آخه؟؟؟:4564: نا مردا!

کلا هر تیمی قشنگ بازی کنه نگا می‌کنم امسال, جز ایتالیا ک کلا من با این تیم مشکل دارم:banel_smiley_4: کی‌ گفته خوشتیپن؟؟؟؟؟؟؟:whistles:

درضمن هرکیم فکر میکنه طرفدارای اسپانیا چن سال طرفدارش شدن بگه ک با پشت دس بزنم تو دهنش!:banel_smiley_4::ws3: فنچی بیش نبودم ک پایه تی وی ضعف میرفتم برا اسپانیا و هلند! :))

رونـــــــی از بازی سوم میاد دیگه :ws50:

تو که هنوزم فنچی بیش نیستی :w02: اون وخ واسه چیش ضعف میرفتی ؟ واسه باختش تو جام جهانی به نیجریه ؟ یا باختش به کره ؟ :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
رونـــــــی از بازی سوم میاد دیگه :ws50:

تو که هنوزم فنچی بیش نیستی :w02: اون وخ واسه چیش ضعف میرفتی ؟ واسه باختش تو جام جهانی به نیجریه ؟ یا باختش به کره ؟ :w02:

عزیزم جام جهانی‌ اون سال کره ایتالیرو تو یک هشتم حذف کرد!!! درضمن تو یک چهارم با اسپانیا هم همه خنگ بازی داور و یادشونه:w02:

اون سال ترکیه اونجوری جیگر با برزیل بازی کرد و سوم شد! جام جهانی‌ ک قابل پیشبینی‌ نیس ک :w02:

بله من اون موقع هم واسشون ضعف میرفتم! واسه بازیکناش و سبک فوتبالش:w02:

اون سال طرفدار کره هم بودم:w02: اون دوتا بازیکناش ک موهاشونو از دو طرف کچل کرده بودن یادته؟:)))

دوسشون داشتم:biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه
عزیزم جام جهانی‌ اون سال کره ایتالیرو تو یک هشتم حذف کرد!!! درضمن تو یک چهارم با اسپانیا هم همه خنگ بازی داور و یادشونه:w02:

اون سال ترکیه اونجوری جیگر با برزیل بازی کرد و سوم شد! جام جهانی‌ ک قابل پیشبینی‌ نیس ک :w02:

بله من اون موقع هم واسشون ضعف میرفتم! واسه بازیکناش و سبک فوتبالش:w02:

اون سال طرفدار کره هم بودم:w02: اون دوتا بازیکناش ک موهاشونو از دو طرف کچل کرده بودن یادته؟:)))

دوسشون داشتم:biggrin:

خب ایتالیا رو حذف کرده باشه چه ربطی داره ؟ (حالا اونو هم بعدا جداگونه تو سر طرفدارای ایتالیا میکوبیم :whistle:) اون اشتباهات داوری هم بیشتر از یه گل تاثیر نداشت اصلا زشته تیم اروپایی از تیمی که ایران 6تاییش کرده ببازه :w02:

بعدشم سبک فوتبالش کجا بود اون موقع آخه اسپانیا :biggrin: دو سه ساله آدم شدن این گاو چرونا :w02:

اون دو تا بازیکنو ولش 2002 فقط مدل موهای بکهام :heartshape2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب ایتالیا رو حذف کرده باشه چه ربطی داره ؟ (حالا اونو هم بعدا جداگونه تو سر طرفدارای ایتالیا میکوبیم :whistle:) اون اشتباهات داوری هم بیشتر از یه گل تاثیر نداشت اصلا زشته تیم اروپایی از تیمی که ایران 6تاییش کرده ببازه :w02:

بعدشم سبک فوتبالش کجا بود اون موقع آخه اسپانیا :biggrin: دو سه ساله آدم شدن این گاو چرونا :w02:

اون دو تا بازیکنو ولش 2002 فقط مدل موهای بکهام :heartshape2:

من با بکهام مشکل دارم کلا! کلا همون‌جوری ک فرگوسن باش مشکل داره منم دارم! ولی‌ با موهاش مشکلی‌ ندارم:w02: فقط همون مدل موهاش قشنگه کلا:ws3:

ربطش اینه ک اون موقع کره تیم خوبی‌ شد :w02:

دو سه ساله آدم شده؟:w02: نزار واسه دفاع از اسپانیا اینگیلیسو له‌ کنما!:w02: به طور کلی‌ واسه دس گرمی‌ دفعه قبل اینگیلیستونو ندیدیم اونورا؟:ws38: کجا بودن؟:ws38:

می‌شه چنتا جامی‌ ک انگلیس گرفترو نام ببری برامون؟:ws38: اونم چون تویی کلا از پیدایش فوتبال تاکنون:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...