Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی هلند قهرمان میشه دیگه نیاز به کل کل نیست همینه :icon_pf (17): :icon_pf (19): هلند :icon_pf (19): برید همتون اونور بوق بزنید فقط هلند من همچنان طرفدار هلند هستم... هلندی های عزیز بپرن بغل عمو عیب نداره، ایشالا دور بعد ولی هلند در حد وسعش خوب بازی کرد 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ طرفدارای هلند احساسات کلی رو بیان کنند 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ طرفداران هلند زود دماغاشونو نشون بدن 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ فردا ایتالیا - اسپانیا آخه من چیکار کنم یه دل دارم دو دلبر این ور برم یا اون ور 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ فردا ایتالیا - اسپانیا آخه من چیکار کنم یه دل دارم دو دلبر این ور برم یا اون ور دقیقا" مثل من هستی پس 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ فردا ایتالیا - اسپانیا آخه من چیکار کنم یه دل دارم دو دلبر این ور برم یا اون ور فردا یه نیمه اسپانیام یه نیمه ایتالیا آخه چرا باید اینطور می شد راستی این هلندی ها کجان؟ چرا خبری ازشون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ من مثل جام جهانی باز طرفدار هلند و ایتالیا هستم نامرد دانمارک 11 نفره + داور داشتن دفاع میکردن 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ فقط هلــــــــــــند لااقل میزاشتی بازی بعدی اگه می بردین میومدین اینجا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ فردا یه نیمه اسپانیام یه نیمه ایتالیا آخه چرا باید اینطور می شد راستی این هلندی ها کجان؟ چرا خبری ازشون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیه امری بود تا حالا ندیدی تیمی ببازه هلند باخت تا ابانس بده به بقیه تیم ها که بازی های بعد میخواد 6 تایشون کنه نترسند 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ من مثل جام جهانی باز طرفدار هلند و ایتالیا هستم نامرد دانمارک 11 نفره + داور داشتن دفاع میکردن ایتالیا رو هستم ولی هلند نه باز هیچی نشده بهانه ها شروع شد شما هم با 11 نفر حمله می کردین 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ لااقل میزاشتی بازی بعدی اگه می بردین میومدین اینجا 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ چیه امری بود تا حالا ندیدی تیمی ببازه هلند باخت تا ابانس بده به بقیه تیم ها که بازی های بعد میخواد 6 تایشون کنه نترسند نه فقط ماسک می خوام دارین؟؟؟؟؟؟؟ بوی دماغ سوخته میاد 6تایی کردن کار پرسپولیس نه تیم های دیگه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی هلند قهرمان میشه دیگه نیاز به کل کل نیست همینه :icon_pf (17): :icon_pf (19): هلند آقا یه سوال... من بازی رو ندیدم،هلند چیکار کرد.... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ هلند باخت؟ منو باش طرفدار یه تیمم ولی حوصله ندارم بازیاشو نگا کنم... 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ فقط هلند... یادش بخیر سر جام جهانی 2010 چه کری هایی میخوندیم.یادش بخیر... تیم همیشه نایب قهرمان دوستت داریم... مغرور باش قهرمان و سرت را بالا بگیر 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ فقط هلند...یادش بخیر سر جام جهانی 2010 چه کری هایی میخوندیم.یادش بخیر... تیم همیشه نایب قهرمان دوستت داریم... مغرور باش قهرمان و سرت را بالا بگیر چه احساساتیم کردی 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی هلند قهرمان میشه دیگه نیاز به کل کل نیست همینه :icon_pf (17): :icon_pf (19): هلند برید همتون اونور بوق بزنید فقط هلند فقط هلــــــــــــند من مثل جام جهانی باز طرفدار هلند و ایتالیا هستم نامرد دانمارک 11 نفره + داور داشتن دفاع میکردن من همچنان طرفدار هلند هستم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده