*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ نظرسنجیش نامحدوده، تا زمانی که نواندیشان هست، این نظر سنجی ام هست، در ضمن،الان معمارا کم هستن، چون دارن پروژه هاشونو انجام میدن رشته ی ما یه رشته ی پاکی هستش و توش عملی پیدا نمیشه پس لطفا افترا به ما نزنید طی بررسی های انجام شده این پیام شما تکذیب می شود مال مفت باز خوردی ؟بابا یکم چشم و دل سیر باش عزیزمچقدر من ساده بودم یادت سیتی و مهرداد می خواستن توی پیر دختر رو به لنگ من ساده ببندن با بچه ی من درست صحبت کن بچه معمار ... من رو بچه های تالارم تعصب دارم شدید .... من مامان همهشون هستم ... تکرار نشه ها :vahidrk: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این پی سی ها چرا این قدر حسودن کامپیوتر و حسودی ؟؟؟!!!! اونم به معمار جماعت ؟؟!!! یه چی بگو ملت باور کنن ... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ طی بررسی های انجام شده این پیام شما تکذیب می شود با بچه ی من درست صحبت کن بچه معمار ... من رو بچه های تالارم تعصب دارم شدید .... من مامان همهشون هستم ... تکرار نشه ها :vahidrk: کامپیوتر و حسودی ؟؟؟!!!! اونم به معمار جماعت ؟؟!!! یه چی بگو ملت باور کنن ... مدرک دارید رو کنید ندارید پس افترا نزنید یه سوال شما الان که مامان این الهام هستین یعنی مامان مهرداد هم هستین؟ مشخصه که حسودی نمی کنید فقط الان از حسادت دارید میترکین 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ مدرک دارید رو کنید ندارید پس افترا نزنیدیه سوال شما الان که مامان این الهام هستین یعنی مامان مهرداد هم هستین؟ مشخصه که حسودی نمی کنید فقط الان از حسادت دارید میترکین ما بدون مستندات هیچ وقت حرف نمیزنیم ، یعنی میگی فیلما رو اینجا بزارم در ملا عام؟؟ شاید مادرخونده ش باشم ؟ شما حرفی دارین ؟ ما کلا آدمای آرومی هستیم ..... حسادت تو فرهنگ لغات کامپیوتریها تعریف نشده ست ... پس حسود نیستیم 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ هست که، اون وسط ،؛ بین صنایع و پزشکی ؛ نکنه شیمی مهندسی نداشت؟ من شیمی رو میگم شیمی از رشته های پایه نه مهندسی شیمی نخیر ما مهندس نیستیم شمیدانیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ هست که، اون وسط ،؛ بین صنایع و پزشکی ؛ نکنه شیمی مهندسی نداشت؟من شیمی رو میگم شیمی از رشته های پایه نه مهندسی شیمی نخیر ما مهندس نیستیم شمیدانیم عهههه، مهندس نیستی! خب میشه بخش علوم انسانی و علوم پایه( زبان و زیست و...) لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ عهههه، مهندس نیستی! خب میشه بخش علوم انسانی و علوم پایه( زبان و زیست و...) نمیدونم کم کاری از بچه های پایه هست که متاسفانه رشته ای مثل رشته ما شده جز سایر رشته ها جدا جای افسوس داره ! البته زمانی که اکثر هم رشته های من خارج رفتند برای ادامه تحصیل و البته من هم قصد دارم برم دیگه کسی نمیمونه که بخواد بها بده به رشته شیمی پس میشیم سایر رشته ها جدا برای خودم متاسف شدم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ راستی من یادم رفت تو قسمت گرافیک رای بدم اگه میشه مال منو 2تا کنید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ راستی من یادم رفت تو قسمت گرافیک رای بدم اگه میشه مال منو 2تا کنید من که دسترسی ندارم درستش کنم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ولی خداییش زیاد بودن تو تالار ملاک نیستا... به نسبت جمعیتمون باید تالارمون فعال تر تر باشه ... الان دیگه موقع بستن پروژه هاس واسه همین بچه ها کمترتر وقت فعالیت دارن....بزارین پروژه هارو بدیممممممم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ولی خداییش زیاد بودن تو تالار ملاک نیستا... به نسبت جمعیتمون باید تالارمون فعال تر تر باشه ... الان دیگه موقع بستن پروژه هاس واسه همین بچه ها کمترتر وقت فعالیت دارن....بزارین پروژه هارو بدیممممممم :gnugghender: باشه پس منتظر حضور سبزتون هستیم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ عمله بنای ما چطور اند 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ عمله بنای ما چطور اند :w000: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ عمله بنای ما چطور اند از کسی که گرایشش آوارگی باشه بیشتر از این انتظار نمیره 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ باشه پس منتظر حضور سبزتون هستیم :gnugghender: باشین عزیزم ... :gnugghender:من تابستون پارسال یهویی فعالیتم زیاد شد ویژه شدم ولی در طول ترم کلا رو استندبای هستم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ از کسی که گرایشش آوارگی باشه بیشتر از این انتظار نمیره یعنیییییییی ساراااااااااااااااا؛دمت گرم:ws28:، خیلیییییییییی باحال بوووووووووود :ws28: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ممنونم ونوس جونم بچه های تالار زیست متأسفانه زیاد نیستن 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ از کسی که گرایشش آوارگی باشه بیشتر از این انتظار نمیره یعنیییییییی ساراااااااااااااااا؛دمت گرم:ws28:، خیلیییییییییی باحال بوووووووووود :ws28: آره واقعا با حال بود 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ممنونم ونوس جونم بچه های تالار زیست متأسفانه زیاد نیستن خواهش میکنم عزیزم، این نظرسنجی زیاد به تعداد کار نداره؛گاهی یک تالار با 2 کاربر ، خیلی موفق میتونه باشه هرچند یه شوخیایی برا خنده میشه، اما بیشتر ملاک من این بود هر تالاری کاربراش مشخص بشن ، برای دادن لینک یا دعوت کردن به تاپیک و... خوب میشد که این لینک تاپیک به بقیه کاربرای تالارا هم داده میشد تا شرکت میکردن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده