shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ یه آهنگ دیگه اضافه شد....یکی دیگه هم ساعت 3 به بعد اضافه میکنم 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ داود مقامی کیه؟داوود بهبودی منظورته؟ داوود مقامی رو نمیشناسی واقعا؟ تو چی میدونی از موسیقی ایرانی پس؟ بیا اینم آهنگاش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ داوود مقامی رو نمیشناسی واقعا؟تو چی میدونی از موسیقی ایرانی پس؟ بیا اینم آهنگاش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این که دادی که فیل تره ... عکسی چیزی نداری بذاری؟ 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ 2 داریوش 3لیلا فروهر----->جونی جونم:icon_pf (34): 6 عباس قادری 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ این که دادی که فیل تره ... عکسی چیزی نداری بذاری؟ 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ 2- خاک فریدون فروغی که محمدرضا گفت وای خیلی این آهنگو دوست دارم وای مهند یعنی نمیشه زودتر تاپیک بزنی شانس آوردم بیدارن 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ 2- خاک فریدون فروغی که محمدرضا گفت وای خیلی این آهنگو دوست دارم وای مهند یعنی نمیشه زودتر تاپیک بزنی شانس آوردم بیدارن اگه اون موقع که من تاپیک میزنم بیای همه بیدارن من تاپیکو ساعت 10 میزنم تو سه ساعت بعدش میای خب 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ اگه اون موقع که من تاپیک میزنم بیای همه بیدارن من تاپیکو ساعت 10 میزنم تو سه ساعت بعدش میای خب خو کار داشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دفه دیگه 8 صبح بزن 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ 5 -smooth criminal مایکل جکسون :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ 7-علی لهراسبی...آهنگ راهرو...از این راه رو یک نفر رد شد ک عطرش همونیه ک تو میزنی 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ 2 : مرجان آهنگ 3: لیلا فروهر ..جونی جونم آهنگ 4: سیروان .. چه حالی دارم.. آهنگ 5: مایکل جکسون آهنگ 6 : جواد یساری..پارسال بهار دسته جمعی .. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ 8 :قمیشی..کاش میتونستم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ 1.لالایی ویگن جون... 2.فریدون فروغیه اسمشو نمیدونم... 3و4 رو نمی دونم... 5.میکل جکسونه...شبیه يه بخش از thriller ... 6و7 رو نمی دونم... 8.سیاوش قمیشی...همون که میگه فاصله یه حرف سادست... من بقیه رو نخوندم...امیدوارم حدس نزده باشین...بعد یه عمر پست دادم 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ 1- آهنگ جان مریم هست اما اونی نیست که استاد نوری خونده 2- فریدون فروغی : خاک 3- لیلا : جونی جونم 4- نمیدونم 5- مایکل جکسون 6- نمیدونم 7- نمیدونم 8- نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ 6 عباس قادری 8.سیاوش ، فاصله 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ اونایی هم که پیام خصوصی شون بسته س تشکر نزنن اصلا باز شد دیگه الان ، مجل فنی داشت --------------------------------------------------- من که به این سری نرسیدم ولی کلا چند عدد پیشنهاد دارا میباشم : یکی دوتا قانون بذارین برا این مسابقه مثلا اینکه توی هر پست فقط یک آهنگ حدس زده بشه هر کس دو تا پست پشت سر هم نزنه و ... هر چیزی تو همین مایه ها درسته یکم حرص دراره ولی خوب باعث میشه نوبت به بیشتر از بچه ها برسه برای حدسیدن هووم؟؟ البته اینا فقط پیشنهاد بود --------------------------------------- این پست سه قسمته دفعه بعدی منو دعوت کنیاااااااا فقط میخوام پنج شنبه ها بیام برا این مسابقه 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ باز شد دیگه الان ، مجل فنی داشت --------------------------------------------------- من که به این سری نرسیدم ولی کلا چند عدد پیشنهاد دارا میباشم : یکی دوتا قانون بذارین برا این مسابقه مثلا اینکه توی هر پست فقط یک آهنگ حدس زده بشه هر کس دو تا پست پشت سر هم نزنه و ... هر چیزی تو همین مایه ها درسته یکم حرص دراره ولی خوب باعث میشه نوبت به بیشتر از بچه ها برسه برای حدسیدن هووم؟؟ البته اینا فقط پیشنهاد بود --------------------------------------- این پست سه قسمته دفعه بعدی منو دعوت کنیاااااااا فقط میخوام پنج شنبه ها بیام برا این مسابقه نخیرم یوحی جون این چه پیشنهادیه اتفاقا بهتره همه دریک پست اسم هرچندتا آهنگ و که میتونند حدس بزنند اینجوری بهتره تا هزارتا پست و تک تک آهنگ ها 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ باز شد دیگه الان ، مجل فنی داشت --------------------------------------------------- من که به این سری نرسیدم ولی کلا چند عدد پیشنهاد دارا میباشم : یکی دوتا قانون بذارین برا این مسابقه مثلا اینکه توی هر پست فقط یک آهنگ حدس زده بشه هر کس دو تا پست پشت سر هم نزنه و ... هر چیزی تو همین مایه ها درسته یکم حرص دراره ولی خوب باعث میشه نوبت به بیشتر از بچه ها برسه برای حدسیدن هووم؟؟ البته اینا فقط پیشنهاد بود --------------------------------------- این پست سه قسمته دفعه بعدی منو دعوت کنیاااااااا فقط میخوام پنج شنبه ها بیام برا این مسابقه دفه بعد مشکل فنی داشته باشه اون امتیازایی که گرفتی رو ازت پس میگیرم --------------- مرسی .... پشنهادات بررسی میشه البته تا الانم بیشتر وقتها امتیازا تقسیم شدن اونطوری نیست که هرکی زودتر بیاد همه ی آهنگارو بتونه حدس بزنه ولی خب قبول دارم شانسش بیشتره پیشنهادات خوب بود یوحی جون ... نظر بقیه هم باید ببنیم چیه --------------- این پستم سه قسمت بود باااااشه اگه مشکل فنی ت برطرف شده باشه دعوت میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده