رفتن به مطلب

اسم زنشونو جلو جمع میگفتن علیرضا (اسم بزرگترین بچه ) ...

Alireza Hashemi

به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟  

102 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟

• 23
    • 79

ارسال های توصیه شده

وقتی تعریف از غیرت دربند بودن زن باشه این مسائل باید عادی باشه.وقتی عاشق یکی هستین جدا از علاقه اونم حق زندگی داره اونم حق داره با اسم خودش صداش کنن.

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 366
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه دیگه میگی آبجی

:w02:

ببین تو این جوری فکر میکنی

من حاضر نیستم اسم ناموسم و جایی که افرادش رو اصلا نمیشناسم(تاکید میکنم اصلا نمیشناسم) بگم چرا چون همیشه یه سری افراد سود جو هستن که از همین اسم هم سوء استفاده میکنن

:sigh:

خوب این با اینکه به ناموست بگی علی اکبر فرق داره! البته بردن اسم هم اصلا ایرادی نداره به نظر من ولی اگه اسمش رو هم نمیگی دیگه علی اکبر صداش نکن بهش بگو خانم

• Like 5
لینک به دیدگاه
میشه خواهش میکنم با کلمات بازی نکنی؟؟؟:banel_smiley_4: خودتم میدونی ریشه این تعصبات کجاست...هیچ اتفاقی نمیفته اگه چشمها رو بشوییم و جور دیگه نگاه کنیم...سعی کن به زن درست مثل خودت نگاه کنی...نه یه موجود ضعیف و نیازمند حامی و حریم و مالک!

عجـــب تو دبیرستان اگه داداشت یا دوست پسرت اسمش میوفتاد سر زبون دخترا چه حسی بهت دس میداد ...

آخه پسر نیستی شاید الان بگی هیچی خب بگن ولی یه جور غم واسه پسره میفهمی درک کن بگو آره میفهمم تو درست میگی:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه دیگه شما نمیدونی این چیزارو پسر نیستی غیرت میرت نداری:banel_smiley_4:

تو پسرا افت داره که بچهای محل اسم مادرشونو بدونن یا بگن فلان آبجیت به اسم الان رد شد

شما نمیگیری حرف من و ربطی به حس مالکیت و توهین اینا نداره یه جور حریمه:w02:

ای وای‌ ای وای... :icon_pf (34):

غیرتو چی‌ معنی میکنی‌؟

افت چیه؟ حریم چیه؟ فروغ این چی‌ میگه هههههههههه؟؟؟:sad0:

حریم؟؟؟؟؟؟؟ حسه مالکیت داری مگهه‌ه‌ه‌ه؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
عجـــب تو دبیرستان اگه داداشت یا دوست پسرت اسمش میوفتاد سر زبون دخترا چه حسی بهت دس میداد ...

آخه پسر نیستی شاید الان بگی هیچی خب بگن ولی یه جور غم واسه پسره میفهمی درک کن بگو آره میفهمم تو درست میگی:w02:

اینجا از اون مورداییه که درمان بهتر از پیشگیریه، وقتی اسمش رو مخفی بکنی یعنی میترسی؛ وقتی اسم رو میگی یعنی ..... داری با ناموس من شوخی کن بزنم از وسط 3قسمت بکنمت

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتی تعریف از غیرت دربند بودن زن باشه این مسائل باید عادی باشه.وقتی عاشق یکی هستین جدا از علاقه اونم حق زندگی داره اونم حق داره با اسم خودش صداش کنن.

اگه خدا میگفت آوردن اسم زن در جمع حرام هست چی؟

اونموقع هم برای زن این حق رو قائل میشدی؟ :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جمع کنین بندو بساطتون رو! کسی‌ نگاش نکنه کسی‌ صداش نکنه کسی‌ اسمشو ندونه! مگه زن چیه که اینجوری بش نگا می‌کنین! از چی‌ میترسین؟ مهم فقط خودتیو خودش! اسمشو صدا کن ببین ازش کم می‌شه؟ ارزش یه آدمو تو چی‌ می‌بینین؟ خودش شخصیتش یا نگاه مردای اطراف؟ همون‌جوری که یه مردو صدا می‌کنن یه زنم صدا میشه کرد! جفتتون انسانید! غیرتی‌ اگه هس به باور تو به اون شخصه حالا هرکی‌ اسمشو یاد گرفت! چی‌ می‌شه؟ یه انسانه با یه اسم! هممون اسم داریم دونستنو صدا کردنش استفاده‌ای که از اسم می‌شه!یه کلمست! همین!

احترام و اعتماد و غیرت اینه که راحت اسمشو تو یه جمع پره غریبه یا اراذل صدا کنی‌و خودتو اون هییییییچ مشکلی‌ از هیچ بابت حس نکنین.... اون ارازلم به درک!

نگار :w58:

مطمئن باش اکثریت نظرمون همینه :w16:

واسه همین به عنوان یه چالش مطرحش کردیم این نگاه نسل ماست که به دموکراسی و حقوق زن و مرد احترام میزاره و اگر تو این شرایط کسی زنی رو با اسم مرد صدا کنه کار اشتباهیه

غیرت اونه که نزاره طرفش غم احساس کنه و گرنه همه این حرف ها مزاح و شوخی بیش نیس:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه خدا میگفت آوردن اسم زن در جمع حرام هست چی؟

اونموقع هم برای زن این حق رو قائل میشدی؟ :ws38:

هر کاری که حرام هست دلیلی داره.اگر حرام بود نه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

الان چشام اینجوریه w58.gif

آره قبلنا بوده اما الان دیگه جایی ندیدم به خدا icon_pf%20(34).gif

البته خب بازم میگم هر کسی عقیده ای داره...اما هیچوقت دلیل قانع کننده ای برای این کار نشنیدم...

خب چرا اسم خانومشونو نمی گن؟؟ اگه بگن مگه چی می شه ؟؟ دیگه اسم زن هم برای مرد غریبه مورد ایجاد میکنه ؟؟؟؟ icon_pf%20(34).gificon_pf%20(34).gif

خب خیلیا شاید بگن خانم ! که اینم ممکنه تکیه کلامشونه اما اسم پسر رو برای همسرشون به کار بردن به نظر من ( ببخشیدا) اوج بی احترامیه hanghead.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
اینجا از اون مورداییه که درمان بهتر از پیشگیریه، وقتی اسمش رو مخفی بکنی یعنی میترسی؛ وقتی اسم رو میگی یعنی ..... داری با ناموس من شوخی کن بزنم از وسط 3قسمت بکنمت

نه دادا اونی که ....نداره جلوت نمیاد بگه که ؟؟؟

میزاره طرف که رفت میگه ...ممد راستی فریبا رو دیدی آبجی اون پسر اسکله عجب دافیه...اون یکی میاد میگه فریبا رو میگی آره بابا....خلاصه فریبا فریباخ فریبا خ فریباخ میوفته تو زبونا که منصورم حتی عنوان میکنه فکر کردی میگه بری باخ:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هر کاری که حرام هست دلیلی داره.اگر حرام بود نه.

هر وقت فرق بین موی سر زن و مرد رو پیدا کردین، فرق بین اسم زن و مرد رو هم پیدا میکنین.

مشکل ما این چیزا نیست نهال کوچک.

خانه از پای بست ویران هست منم دیگه کاری به پای بستش ندارم. :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بس کن اتروس....هی میگه پسر نیستی:banel_smiley_4: اصلا پست منو خوندی؟؟ غم؟؟؟یا خدا!! انگار میخوان تجاوز کنن بهش!:icon_pf (34):

تو رو خدا ببین دنیا کجاست ما کجاییم!!:icon_pf (34):

ای وای‌ ای وای... :icon_pf (34):

غیرتو چی‌ معنی میکنی‌؟

افت چیه؟ حریم چیه؟ فروغ این چی‌ میگه هههههههههه؟؟؟:sad0:

حریم؟؟؟؟؟؟؟ حسه مالکیت داری مگهه‌ه‌ه‌ه؟؟؟

میبینی؟!؟ هی دارم به خودم مطمئن میشم از دوری از مردهای ایرانی....باز به علیرضا که واقعیت ذهنیش رو پشت نقاب روشنفکری قائم نمیکنه...

• Like 8
لینک به دیدگاه
متاسفانه شما قادر به درک قداست واژه ناموس نیستی.

بزرگترین اشتباه مردها کلا این بود که نتونستند نظام مردسالار رو حفظ کنند. :sigh:

فرض کن اسم آقات هاشم باشه و توی جمع بگه ، هاشم بیا بریم خونه، باعث میشه بیمار دلان اسم تورو نشوند و گناه در دلشون نیوفته.

این به نفع توست یا به نفع آقایت؟ :ws38:

نفع بقیه رو ولش نفع تو در اینه که بیشتر کتک میخوری :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نگار :w58:

مطمئن باش اکثریت نظرمون همینه :w16:

واسه همین به عنوان یه چالش مطرحش کردیم این نگاه نسل ماست که به دموکراسی و حقوق زن و مرد احترام میزاره و اگر تو این شرایط کسی زنی رو با اسم مرد صدا کنه کار اشتباهیه

غیرت اونه که نزاره طرفش غم احساس کنه و گرنه همه این حرف ها مزاح و شوخی بیش نیس:a030:

هر وقت به اینجا رسید میگن شوخی‌ کردیم:w000:

تعریف قشنگی‌ بود:icon_gol:

حالا از این مزاح‌ها بگذرید! جدیش کنین ببینیم نظرات واقعی‌ و جدی چیه خب....

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه دادا اونی که ....نداره جلوت نمیاد بگه که ؟؟؟

میزاره طرف که رفت میگه ...ممد راستی فریبا رو دیدی آبجی اون پسر اسکله عجب دافیه...اون یکی میاد میگه فریبا رو میگی آره بابا....خلاصه فریبا فریباخ فریبا خ فریباخ میوفته تو زبونا که منصورم حتی عنوان میکنه فکر کردی میگه بری باخ:ws3:

اونی که بذرش رو نداره جلو روت چیزی بگه انقدر ارزش نداره که به خاطرش شخصیت خواهرت یا خانمت رو پایین بیاری :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نفع بقیه رو ولش نفع تو در اینه که بیشتر کتک میخوری :w02:

زن ها که همیشه حق برابر با مردها میخوان، چرا نمیخوان اسم مردونه داشته باشند؟

اسم مردانه سبب خواری هست؟

چرا کار مردانه در بیرون از خانه رو میخوان ولی اسم مردانه رو نمیخوان؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...