رفتن به مطلب

تا حالا شده کسی با اسم شما مشکل داشته باشه؟

shahdokht.parsa

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از اسم خودم خوشم نمیاد چون اولا عربیه و ثانیا طولانیه ولی شدیدا تکه.

کلا دختری که اسمش مشتقی از "دخت"ـه لسمش خیلی قشنگه.

ژینا یعنی چی؟؟

آناهیتا اسم قشنگیه و در ایجاز هم میشه آنا !!!

اسمهای دیگه:

عطیه

سارا

ندا

(دیگه اصلا نمیاد)

اگه خوشت نیومد میتونی از اسامی نظیر مهین تاج یا خیرالنسا یا امثالهم استفاده کنی.

اسامی ایهام دار مثل نصرت و فرخ هم خوبن.

:w16:

ممنون از اینکه نظر دادید ولی من خودم فقط دخت دارها رو اسم خودمو دوست دارم:w02:

از امثال تاج دارو ونسا دار هم بیزارم ببخشید البته ها:5c6ipag2mnshmsf5ju3

یکم ژیگولتر لطفا:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اسم منم اینطوری

انواع و اقسام اسمارو دارم

اسمم فاطمه

انواع اسمم:دی

فاطی

ماطما خالا!

ماطدا

ماطی

ماطیم

ماطوشکا :w58:

البته آخراشو هم کش بدین!

• Like 7
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4: منم بار اول همچین اشتباهی کردم....

معنی ژینا چیه؟

ژینا اسم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و به معنای زندگی بخش از ریشهٔ زندگی «ژین» می‌آید. ژینا همچنین در میان اسم‌های
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
نیز دیده می‌شود.

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام و درود خدمت دوستای گلموالله من نمی دونم چرا اینقدر تلفظ اسمم برای اطرافیانم سخته:4564:از بس این حرف و از دور و بری هام شنیدم یجورهایی عادت کردم حالا میخوام با کمک شما یه اسم با تلفظ راحت تر و همچین در شأن خودم بهم چپیشنهاد بدهید که بذارم رو خودم تا مشکل دوستام برطرف بشه:banel_smiley_4:والله از بس اسمم عجق و وجق شده خسته شدم.....اسم اصلیم = شهدخت هست تا حالا به اسمهایی از نوع :دخی شاخی شافتک شهی شردختشه.....خلاصه بیاید کمک کنید لطفا ااااا:4564:شما هم تا حالا این مشکل براتون پیش اومده؟ چی شده بعد اسمتون؟:ws38:
درود...اين به واكنش خود شما بر مي گردد....از ابتدا نسبت به اين موضوع واكنشي نداشتيد و اين اجازه بصورت نا خودآگاه به ديگران داده شده تا به هر دليل(عمدتا به خيال نزديكي بيشتر و محبت) نام شما را دگر گونه تلفظ كنند.در صورتي كه از نظر من تلفظ صحيح يك نام نشانه ي احترام به شخص است.كافي است در مقابل اين موضوع كمي واكنش نشان دهيد.مثلا اگر فردي در جمع شما را شهي يا وو خطاب كرد با احترام بگوييد لطفا مرا شهدخت صدا بزنيد و يا خودتان را بزنيد به كوچه ي علي چب كه يعني نمي فهمم با من هتيد و در مقابل واكنش انها بگوييد نام من شهدخت است و چون نام خودم را نشنيدم گمان كردم با كس ديگري هستيد.اين نوع واكنش ها(بسته به اينكه نسبت به چه كسي صورت مي گيرد مي بايست واكنش مناسب را انتخاب كنيد) به اطرافيان شما مي فهماند كه شما با استفاده ي آنها از نام هاي مشابه مشكل داريد و كم كم سعي مي كنند نام اصلي شما را به كار ببرند.
  • Like 2
لینک به دیدگاه

با وجودی که معمولا دیگرانی که هم اسم منن رو همه اسمشون مخفف میکنن ولی اسم منو هیشکی مخفف نمیکنه، حتی اعضای خانواده هم بهم نمیگن عاطی. دوستام هم بعضیاشون بعضی وقتا بهم میگن ولی بیشتر میگن عاطفه.

من عاشق اسم ماندانا هستم. آمیتیدا هم اسم قشنگیه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود...اين به واكنش خود شما بر مي گردد....از ابتدا نسبت به اين موضوع واكنشي نداشتيد و اين اجازه بصورت نا خودآگاه به ديگران داده شده تا به هر دليل(عمدتا به خيال نزديكي بيشتر و محبت) نام شما را دگر گونه تلفظ كنند.در صورتي كه از نظر من تلفظ صحيح يك نام نشانه ي احترام به شخص است.كافي است در مقابل اين موضوع كمي واكنش نشان دهيد.مثلا اگر فردي در جمع شما را شهي يا وو خطاب كرد با احترام بگوييد لطفا مرا شهدخت صدا بزنيد و يا خودتان را بزنيد به كوچه ي علي چب كه يعني نمي فهمم با من هتيد و در مقابل واكنش انها بگوييد نام من شهدخت است و چون نام خودم را نشنيدم گمان كردم با كس ديگري هستيد.اين نوع واكنش ها(بسته به اينكه نسبت به چه كسي صورت مي گيرد مي بايست واكنش مناسب را انتخاب كنيد) به اطرافيان شما مي فهماند كه شما با استفاده ي آنها از نام هاي مشابه مشكل داريد و كم كم سعي مي كنند نام اصلي شما را به كار ببرند.

ممنون از حضورتون:icon_gol:

البته همون طور که گفتم زمانی که میخواهند لجم و در بیارند اسمم و عوض میکنند ... وگرنه معمولا اسم کاملم و میگند.. یا موارد خاص

من همیشه برخورد میکنم حتی به بچه ها

البته غیر از بچه های کوچک که ممکنه تو دهنشون نچرخه...

خودمم هیچ وقت از اسم مستعار خوشم نمیاد و حتی دوستامم که اسم مستعار دارند و من با اسم اصلیشون صدا میکنم اصلا نمی تونم سختمه.....

........

سعیمو میکنم تا ببینم جواب میده یا نه:ws37:

لینک به دیدگاه
با وجودی که معمولا دیگرانی که هم اسم منن رو همه اسمشون مخفف میکنن ولی اسم منو هیشکی مخفف نمیکنه، حتی اعضای خانواده هم بهم نمیگن عاطی. دوستام هم بعضیاشون بعضی وقتا بهم میگن ولی بیشتر میگن عاطفه.

من عاشق اسم ماندانا هستم. آمیتیدا هم اسم قشنگیه.

مخفف بشه خیلی مشکلی نیست کلا عوض میشه معنی و مفهمومش درد من اینه:w58:

آمیتیدا قشنگه ولی من خودمم توی بیانش سختمه چه برسه به باقیه بگمش:icon_pf (34):

ممنون از حضورتون

• Like 1
لینک به دیدگاه

اسم من با اینکه ساده است اما دوستان کلا دوست دارن کج و کولش کنن

خانواده ام همه میگن مژگان جز مادرم که میگه میژ گی!

خاله ام میگیه میگیله!

میج گیلی هم می گن

دوستان هم میگن مژی

بدترین و با مزه ترینش مجی هست که اگه یکم _ُ رو بکشیم می شه موجی!

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه شهدخت اسمتو عوض نکن

هم خاصه هم قشنگه هم معنی داره هم ایرانیه هم من دوسش دارم(آخریه از همه مهمتره:w58::ws3:)

کسایی که با اسمت مشکل دارن تمرین کنن خوب!

تا حالا دیدین به پریسا بگن گلی چون سخته؟:banel_smiley_4:

پیرارسال و پرپر و پری سیا رو هم اضافه کن

ولی رها قشنگ بود اگه باز نگن رهی:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اسم من که کلا سوژه مشکل بوده :ws3:

از مشکل عربیش بگیر تا سخت بودنش .

ولی من دوست میدارمش ،نظر بقیه هم مهم نیس :ws3:

معصوم

مصی

صومه

اینا مخففاش در خانواده و دوستان بود .

یه دوره ای از مصی خیلی بدم می امد ،هر کی میگفت مصی ، قشنگ روشنش میکردم از مصی بدم میاد نگین. بعد یه چند وقتم کلا بیخیال شدم .

اسمم پیشنهاد نمیدم . اسم به این قشنگی ،صاحب نام هم دوستش داره ، بقیه مهم نیستن .

فکر کنم کمی حساسیت کمتر بروز پیدا کنه ، کم کم از رو برن .

• Like 4
لینک به دیدگاه

وای خدا کلی خندیدمااااا بهت...girl_haha.gif

تا دلت بخواد من اسم عجیب غریب شنیدم.. از کیت کت گرفته تا کتونی و کتان و کاتیا و.......:w58:

منو اصولا کسی کامل صدا نمی کنه منم مشکلی ندارم دوسم دارم تازه...

دست به اسمت نزنیا به این خوشگلی...

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...