شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ حال احترتم بزار دکتر قلابی برای منی که خاک این کار رو خوردم ادعا نکن ایششششششششش لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ باز منو به حوس انداختین :biggrin: اوووفففففف یکی منو بگیرههههههههه(شکلک ههلاک شدن از دس رفتن مرگ!) لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ حوص هی غیر از کلاس اسپم باید برات یه کلاس املا هم بزارم تا دیکتت خوب بشه لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ حال احترتم بزار دکتر قلابی برای منی که خاک این کار رو خوردم ادعا نکن ایششششششششش من یک استاد به تمام معنام .. حرف نباشه لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اوووفففففف یکی منو بگیرههههههههه(شکلک ههلاک شدن از دس رفتن مرگ!) نگارر کم بخوریا .. در ضمن مراقب باش رو النگوئان نریزه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ در اینجا اعلام مینمایم پیوند دوستی مان از هم گسیخته شد وسلام علیکم و رحمت .. گود بای فوراور بلی بلی موافقم این دوستی از هم فرت شد پودر شد رفع خدافظی برو که به خوابم نیای لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ هی غیر از کلاس اسپم باید برات یه کلاس املا هم بزارم تا دیکتت خوب بشه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اوووفففففف یکی منو بگیرههههههههه(شکلک ههلاک شدن از دس رفتن مرگ!) از اینا هوس نکردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ رفقا خیلی خیلی عیدتون مبارک...لحظه سال تحویل منم یادتون نره.... شبتون خوش 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ حوص تو وضعت خرابه بابا.میترسم ادامه بدم کاری که اعراب نتونستن تو هزار سال انجام بدن رو یه شبه به سر منزل مقصود برسونی لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بلی بلی موافقم این دوستی از هم فرت شد پودر شد رفع خدافظی برو که به خوابم نیای اصن دختری که النگو نداشته باشه دختر نیس به چه امیدی زنده ای واقعا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:دیدی به دو حرکت کیش و ماتت کردم بعد میگی من استاد اسپمم بیا بابا جان در کلاس هام ثبت نام کن قول میدم سال دیگه مقام بیاری تو انجمن لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ تو وضعت خرابه بابا.میترسم ادامه بدم کاری که اعراب نتونستن تو هزار سال انجام بدن رو یه شبه به سر منزل مقصود برسونی تازه این که چیزی نیست ... من روزی هزاران بار از کلمه ی عزاب تو اس ام اسم استفاده میکنم همیشه هم یادم میره که اینجوری " عذاب " نوشته میشه 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:دیدی به دو حرکت کیش و ماتت کردم بعد میگی من استاد اسپمم بیا بابا جان در کلاس هام ثبت نام کن قول میدم سال دیگه مقام بیاری تو انجمن حاضرم بی سوات بمیرم ولی تو کلاسات نیام 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ تازه این که چیزی نیست ... من روزی هزاران بار از کلمه ی عزاب تو اس ام اسم استفاده میکنم همیشه هم یادم میره که اینجوری " عذاب " نوشته میشه منظورت عضاب هست؟ لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ منظورت عضاب هست؟ نه منظورم اظاب هست لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ حاضرم بی سوات بمیرم ولی تو کلاسات نیام درس معلم ار بود زمزمه ی محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ نگارر کم بخوریا .. در ضمن مراقب باش رو النگوئان نریزه سعی خودمو میکنم این دس من خالی خالی ساعت هم نبسم بش لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ درس معلم ار بود زمزمه ی محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را :w888: عمرا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده