Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خوب عزیز من راه های زیادی برای جلب نظر من هستشاین چه راهی هستش این جوری که از چشم من می یوفتی بابا راهت بیا بگو شاهین می خوام زنت بشم و من هم در کمال ارامش بهت میگم نه شاهین جان میخوای بیای خواستگاری برو با بابام حرف بزن این ننه من غریبم بازیا چیه آخه! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مثه همیشه هیشکی باهام حرف نمیزنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 مهلا جونممممممممم چطوره ؟ :hapydancsmil: خودم فقط جیگرم خوش اومدی مهلا جان بیا بابا از افسردگی نجاتت بدم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اصلا بدون من دلتون میومد اسپم؟؟؟؟ اووففففف کل کل؟ از الان رفتی قاطی باقالی ها مث اینکه یه 25 6 صفحه ای میومد. چی میگیییییییییییی. میتونی یه پاراگراف متنو پشت سر هم تایپ کنی که حالا شاخ شدی واسه ما؟ 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ امیدوارم فردا براتون یکی از بهترین روزهای سال جدید باشه سال نو پیشاپیش مبارک شب همگی بخیر :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مون؟ بام؟ كِل؟ كيلي كيلي كيلي تكذيب ميكنم. من دارم رد ميشم كاري ندارم با كسي ظرمثبتت راجع به اينكه ترنست در سال جديد خواهد پوكيد چيست؟ به افتخار ترنس من که الان تو دستمه یه کف مرتب. 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ شاهین جان میخوای بیای خواستگاری برو با بابام حرف بزن این ننه من غریبم بازیا چیه آخه! بابا خودت داری میگی از طرف من جعل کردی که من عاشقتم بعد میگی برم بابات حرف بزنم ای روت رو برم هییییمن قصد ازدواج ندارم من می خوام ادامه ی تحصیل بدم لطفا مزاحمم نشو ایشششش 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خوش اومدی مهلا جان بیا بابا از افسردگی نجاتت بدم تمام عالم و آدم دپ باشن من شاد شادم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ پیشته بچهههههه بازم تو داروگر؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مثه همیشه هیشکی باهام حرف نمیزنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 مهلا جونممممممممم چطوره ؟ :hapydancsmil: خودم فقط جیگرم مهلا جیگررررررررررررر چطوری؟ از اقتصاد دنیا چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ ای بابا جوانی کجایی که یادت بخیر 4-5 تا بچه سال اومدن دارن برای من ادعای اسپمری می کنن هییییی لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بابا خودت داری میگی از طرف من جعل کردی که من عاشقتم بعد میگی برم بابات حرف بزنم ای روت رو برم هییییمن قصد ازدواج ندارم من می خوام ادامه ی تحصیل بدم لطفا مزاحمم نشو ایشششش هان نه من که میدونم جرات نداری با بابام حرف بزنی خوشم میاد شرایطو درک میکنی! پس مزاحم نشو ایشششششششششش در ضمن ایش تکه کلام منه ایشششششششششششش لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ ای جوننننممممم بیا بغل من گلیه نکن لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ پیشته بچهههههه درود بر تو ای بد مشهدی ولی برو بگیر بخواب فردا رهبر فرزانه داره میاد باید بریم حرم دیدنش لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مهلا جیگررررررررررررر چطوری؟ از اقتصاد دنیا چه خبر؟ نگار عسلللللللل تو خوب باشی منم خوبم ... همه چی امن و امان النگوئات چطورن ؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اونوخ چجور ميشه فروغ ادامه بدم؟! . یه جوری که خانوما بشینن تفریح کنن شماها برین نهار شام حاضر کنید 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ میگن تک خوری کار خوبی نیست ها بیا با هم بخوریم لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ ای جوننننممممم بیا بغل من گلیه نکن :w12:نوموخوام :2525s: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مث اینکه یه 25 6 صفحه ای میومد. چی میگیییییییییییی. میتونی یه پاراگراف متنو پشت سر هم تایپ کنی که حالا شاخ شدی واسه ما؟ معرفت نداری! جیمی؟ کوشی؟ نمیبینمتتتتتتتتتت لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اینجا کی با کی حرف میزنه نمیدونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده