Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 خوب عزیز من راه های زیادی برای جلب نظر من هستشاین چه راهی هستش این جوری که از چشم من می یوفتی بابا راهت بیا بگو شاهین می خوام زنت بشم و من هم در کمال ارامش بهت میگم نه شاهین جان میخوای بیای خواستگاری برو با بابام حرف بزن این ننه من غریبم بازیا چیه آخه!
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مثه همیشه هیشکی باهام حرف نمیزنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 مهلا جونممممممممم چطوره ؟ :hapydancsmil: خودم فقط جیگرم خوش اومدی مهلا جان بیا بابا از افسردگی نجاتت بدم 1
Neutron 60966 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اصلا بدون من دلتون میومد اسپم؟؟؟؟ اووففففف کل کل؟ از الان رفتی قاطی باقالی ها مث اینکه یه 25 6 صفحه ای میومد. چی میگیییییییییییی. میتونی یه پاراگراف متنو پشت سر هم تایپ کنی که حالا شاخ شدی واسه ما؟ 2
fargol_2408 3453 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 امیدوارم فردا براتون یکی از بهترین روزهای سال جدید باشه سال نو پیشاپیش مبارک شب همگی بخیر :icon_gol: 3
Neutron 60966 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مون؟ بام؟ كِل؟ كيلي كيلي كيلي تكذيب ميكنم. من دارم رد ميشم كاري ندارم با كسي ظرمثبتت راجع به اينكه ترنست در سال جديد خواهد پوكيد چيست؟ به افتخار ترنس من که الان تو دستمه یه کف مرتب. 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 شاهین جان میخوای بیای خواستگاری برو با بابام حرف بزن این ننه من غریبم بازیا چیه آخه! بابا خودت داری میگی از طرف من جعل کردی که من عاشقتم بعد میگی برم بابات حرف بزنم ای روت رو برم هییییمن قصد ازدواج ندارم من می خوام ادامه ی تحصیل بدم لطفا مزاحمم نشو ایشششش 1
*Mahla* 3410 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 خوش اومدی مهلا جان بیا بابا از افسردگی نجاتت بدم تمام عالم و آدم دپ باشن من شاد شادم :vahidrk: 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مثه همیشه هیشکی باهام حرف نمیزنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 مهلا جونممممممممم چطوره ؟ :hapydancsmil: خودم فقط جیگرم مهلا جیگررررررررررررر چطوری؟ از اقتصاد دنیا چه خبر؟ 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 ای بابا جوانی کجایی که یادت بخیر 4-5 تا بچه سال اومدن دارن برای من ادعای اسپمری می کنن هییییی
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 بابا خودت داری میگی از طرف من جعل کردی که من عاشقتم بعد میگی برم بابات حرف بزنم ای روت رو برم هییییمن قصد ازدواج ندارم من می خوام ادامه ی تحصیل بدم لطفا مزاحمم نشو ایشششش هان نه من که میدونم جرات نداری با بابام حرف بزنی خوشم میاد شرایطو درک میکنی! پس مزاحم نشو ایشششششششششش در ضمن ایش تکه کلام منه ایشششششششششششش
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 پیشته بچهههههه درود بر تو ای بد مشهدی ولی برو بگیر بخواب فردا رهبر فرزانه داره میاد باید بریم حرم دیدنش
*Mahla* 3410 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مهلا جیگررررررررررررر چطوری؟ از اقتصاد دنیا چه خبر؟ نگار عسلللللللل تو خوب باشی منم خوبم ... همه چی امن و امان النگوئات چطورن ؟ 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اونوخ چجور ميشه فروغ ادامه بدم؟! . یه جوری که خانوما بشینن تفریح کنن شماها برین نهار شام حاضر کنید 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مث اینکه یه 25 6 صفحه ای میومد. چی میگیییییییییییی. میتونی یه پاراگراف متنو پشت سر هم تایپ کنی که حالا شاخ شدی واسه ما؟ معرفت نداری! جیمی؟ کوشی؟ نمیبینمتتتتتتتتتت
ارسال های توصیه شده