رفتن به مطلب

وژدان داری (وجدان)؟عذابت داده نامرد....خاطرات وجدانی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

علی رضا چقدر تو کارهای بدبد کردیها

• w58.gif
    من فقط بخاطر یه موضوعی عذاب وجدان گرفتم وبس
    یه بار برادرزاده ام دخمره سه چهارسالش بود نمیدونم چی شد رفت رو اعصابم منم با پا کوفتم تو کمرش
    • icon_pf%20%2834%29.gifبعدش پشیمون شدم...... حتما از دلش دراومده دیگه
      • :ws37:

ولی یه بار که حرف بد زد فلفل ریختم تو دهنش اصلا پشیمون نشدم حقش بود

• :whistle:

• Like 27
لینک به دیدگاه

من بابته يه موضوعي از بچگي عذاب وجدان دارم تا قيامت!!

حدود 6 يا 7 سالم بود تو پارك داشتم تاب بازي ميكردم يه بچه حدوده 3 يا 4 ساله اومد جلو با باباش هي گفتن پياده شو منم گوش نمي كردمو بازي ميكردم تا اينكه بچه اومد جلوي تاب يه دفعه آهنه صندليش خورد تو پيشونيش يهو اندازه 2 بند انگشت باز شدو يه عالمه خون اومد سريع باباش برداشت بردتش بيمارستان ديگه اصلا نمي دونم سر اون بچه چي اومد خيلي ناراحت شدم ولي عمدا نبود...

خدا از سر تقصيراتم بگذره...

• Like 32
لینک به دیدگاه

اینو یادمه که :

چندسال پیشا ... یه دفعه خواهرم رو صندلی نشسته بود ...

منم از پشت، صندلی رو انداختم و اونم افتاد ... اولش کلی خندیدم ...

ولی بعدش بسی ناراحت شدم ...:hanghead:

• Like 24
لینک به دیدگاه

تقریبا 2 سال پیش بود که به خاطر تماسهای زیادی که بابام باهام میگرفت بهش گفتم بابا چرا اینقدر زنگ میزنی من خوبم سالمم.هیچیم نیست.بچه که نیستم 25 سالمه.(بابام اینقدر دوسم داشت که باور کنین چند لحظه دوریه منو نمیتونست تحمل کنه.دانشگاهم حدود 120 کیلومتر تا خونمون فاصله داشت صبح میرفتم شب که میومدم مرد55 ساله بغلم میکرد گریه میکرد.اینو گفتم تا بفهمین چقدر دوسم داشت)گفت باشه کمتر زنگ میزنم.چند ماه بعد ساعت 1 شب زنگ زدن پاشو بیا خونه باباتو بردن بیمارستان.تارسیدم تموم کرده بود.حالا 2 ساله دیگه بهم زنگ نمیزنه.هرگز خودمو نمیبخشم به خاطر حرفی که زدم.

باباااااااااااااااا عاشقتم.منو ببخش

• Like 32
لینک به دیدگاه

خیلی تاپیک جالبیه. باورتون نمیشه اگه من بگم تاحالا شبی نبوده که من عذاب وجدان نداشته باشم و راحت بخوابم؟

من هرروز در حال گناه کردن هستم و شبش عذاب وجدانش خفتم میکنه.

اگه یه بار با خونوادم تو طول روز بلند حرف بزنم و ناراحتشون کنم، شبش عذاب وجدان میگیریم و فرداش تمام سعیم رو میکنم از دلش دربیارم. منم که عصبی همش بلند حرف میزنم و هی شبش عذاب وجدان میگیرم و صبحش مهربون میشم و عصرش دوباره بلند و شبش عذاب وجدان و این چرخه ادامه داره.

و امااا گناهای ریز و درشتی هم به نظرم مرتکب شدم که بعدش یه نیم ساعت شدیدددددددد عذاب وجدان گرفتم ولی بعدش یه دلیل قانع کننده آوردم که کارم اشتباه نبوده و از شر عذاب وجدانش راحت میشم.

مثلا هفته ی پیش یه نصب بطری مشروب خوردم و بعدش از خودم بدم اومد ولی فکر کردم که مست نکردم پس ضرری نداشته که گناه باشه. آخه هر چی که ضرر داشته باشه خوردنش گناهه.

یا دروغ گفتن!! واه واه واه!!! از دروغ بدم میاد ولی بعضی موقع یَک دروغای گنده ای میگم که اگه به خودم بگن کله میکنم. ولی دروغ مصلحتی که ایرادی نداره پس عذاب وجدانش فرط!

گناهای ریز و درشت که خیلی زیادن ولی عذاب وجدانشون روح و روان آدمو هی خط میندازه!

پس سعی کنیم هیچ کار گناه و اشتباهی نکنیم، اگه هم میکنیم مصلحتی باشه و بی خطر نسبت به خودمون یا دیگرون!

• Like 20
لینک به دیدگاه
خیلی تاپیک جالبیه. باورتون نمیشه اگه من بگم تاحالا شبی نبوده که من عذاب وجدان نداشته باشم و راحت بخوابم؟

من هرروز در حال گناه کردن هستم و شبش عذاب وجدانش خفتم میکنه.

اگه یه بار با خونوادم تو طول روز بلند حرف بزنم و ناراحتشون کنم، شبش عذاب وجدان میگیریم و فرداش تمام سعیم رو میکنم از دلش دربیارم. منم که عصبی همش بلند حرف میزنم و هی شبش عذاب وجدان میگیرم و صبحش مهربون میشم و عصرش دوباره بلند و شبش عذاب وجدان و این چرخه ادامه داره.

و امااا گناهای ریز و درشتی هم به نظرم مرتکب شدم که بعدش یه نیم ساعت شدیدددددددد عذاب وجدان گرفتم ولی بعدش یه دلیل قانع کننده آوردم که کارم اشتباه نبوده و از شر عذاب وجدانش راحت میشم.

مثلا هفته ی پیش یه نصب بطری مشروب خوردم و بعدش از خودم بدم اومد ولی فکر کردم که مست نکردم پس ضرری نداشته که گناه باشه. آخه هر چی که ضرر داشته باشه خوردنش گناهه.

یا دروغ گفتن!! واه واه واه!!! از دروغ بدم میاد ولی بعضی موقع یَک دروغای گنده ای میگم که اگه به خودم بگن کله میکنم. ولی دروغ مصلحتی که ایرادی نداره پس عذاب وجدانش فرط!

گناهای ریز و درشت که خیلی زیادن ولی عذاب وجدانشون روح و روان آدمو هی خط میندازه!

پس سعی کنیم هیچ کار گناه و اشتباهی نکنیم، اگه هم میکنیم مصلحتی باشه و بی خطر نسبت به خودمون یا دیگرون!

ببخشید اینو رک میگم.

ولی خدا رورشکر کن که هنوز عذاب وجدان داری .ینی هنوز اونقدر بد نیستی که دیگه بیخیال همه چی بشی.خودت بخای خدا هم کمکت میکنه.:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

عذاب وجدان که زیاد دارم...

از اون موقع که سر کلاس به یکی از همکلاسیم تقلب ندادم و حیوونی کلی دلش شیکست...بعدشم هر کاری کردم نتونستم از دلش درآرم...

تا همین دوسال پیش که با بچه ها رفته بودیم بازدید از یه خانواده ای ،تو راه برگشتمون یه زنی که اصلا به ظاهرش نمیخورد مشکل مالی داشته باشه رو کرد به یکی از بچه ها گفت من خیلی با خودم کلنجار رفتم بیام سراغتون واقعا زندگیم تو مرحله ی بدیه...اشکان بهش گفت اولویت هامون تا چند ماه دیگه تکمیله...منم هیچ کاری نکردم...هنوز که هنوزه اون غم چشماش جلو چشامه...خیلی سعی کردم پیداش کنم اما نشد...:sigh:

• Like 24
لینک به دیدگاه
تقریبا 2 سال پیش بود که به خاطر تماسهای زیادی که بابام باهام میگرفت بهش گفتم بابا چرا اینقدر زنگ میزنی من خوبم سالمم.هیچیم نیست.بچه که نیستم 25 سالمه.(بابام اینقدر دوسم داشت که باور کنین چند لحظه دوریه منو نمیتونست تحمل کنه.دانشگاهم حدود 120 کیلومتر تا خونمون فاصله داشت صبح میرفتم شب که میومدم مرد55 ساله بغلم میکرد گریه میکرد.اینو گفتم تا بفهمین چقدر دوسم داشت)گفت باشه کمتر زنگ میزنم.چند ماه بعد ساعت 1 شب زنگ زدن پاشو بیا خونه باباتو بردن بیمارستان.تارسیدم تموم کرده بود.حالا 2 ساله دیگه بهم زنگ نمیزنه.هرگز خودمو نمیبخشم به خاطر حرفی که زدم.

باباااااااااااااااا عاشقتم.منو ببخش

به نظرم این بدترین نوع عذاب وجدانه کاری که هیچ جوره واسه طرف نمیتونی جبران کنی و آتیشت میزنه نبودنش:sigh:

خدا بیامرزه پدرت و همین که یه پسر کچل و با مرامی داشتهکه هر لحظه یادشه روحش الان شاده:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

:hanghead:

چیز زیادی یادم نیس ،

ولی یادمه یه بار تو دوران راهنمایی ، روز آخر سال تحصیلی ، سر یه جریانی ، ناخواسته باعث شدم یکی از بچه ها تو کلاس انگشت نما بشه و آبروش بره:4564: خیلی روز بدی بود ، مخصوصا برای اون طفلی :hanghead:

بعدشم دیگه نشد ببینمش ... ، تمام تابستونو منتظر روز اول مهر وبدم که بیاد مدرسه و ببینمش ازش معذرت خواهی کنم ، ولی نیومد :4564: بچه ها می گفتن تابستون با خانوادش واسه همیشه رفتن آلمان :4564:

هنوزم بعد زا این همه سال ، امیدوارم بتونم یه روز ببینمش و ازش معذرت خواهی کنم ...

• Like 18
لینک به دیدگاه

عذاب وجدان؟:w58:چه بحثی خیلی فک کردن میخواد ....

ولی دونفر هستن که خفن در حقشون ظلم کردم:hanghead:

اول برادرم:چون ازم کوچیکتر همیشه هر کاری میکردم مینداختم تقصیرش بعد چون خرابکاریام جزئی نبود یه چیزی مثه ازار رسوندن به مردم بود مامانم و بابام خیلی باهش دعوا میکردن:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعد چون بچه بود گریه میکرد میومد پیشه من که بهش دلداری بدم من دعواش میکردم که کارت خیلی زشت بود تو هیچ وقت درس نمیشی...خیلی بد جنس بودم همیشه اذیتش میکردم:hanghead:اما چون الان که بزرگ شده خفن اذیتم میکنه فک کنم صاف بشه:ws3:

دختر خالم:یادمه بچه بود همسن داداشمه بعد چون من ازشون بزرگتر بودم همیشه وقتی دوتایی میشدن خفن اذیتم میکردم یه روز رو مخم بودن بعد داداشم یه حرکته زشتی کرد دختر خالم خندید من عصبی شدم خواستم بزنمش از دستم در رفت من حرصم گرفت یه کشیده زدم به دختر خالم هنوزم اون موقع که چشاش پر اشک شدو یادم نمیره..:sigh:

• Like 16
لینک به دیدگاه

عذاب وجدانهای موضعی داشتم که بعد از چند روز تموم شه ولی کلا چون بچه ی شری بودم، تو یه دوره ی بلند از دوم تا چهارم دبستان، کلا عذاب وجدان داشتم. دپ دپ بودم. دوست داشتم نباشم. حتی غذا نمیتونستم بخورم. وضعم طوری بود که وقتی مادرم رو میدیدم بحالش گریه میکردم که فکر میکنه چه پسر گلی داره.

مهمونی برام معنی نداشت. شده بودم مثل یه تیکه لاشه که هر جا میبرنش به یه جا خیره میشه و اصلا کاری به کار کسی نداره. بطوری که بعضی وقت ها مادرم از دستم عصبانی میشد و میگفت، رفتیم فلان جا؛ نری یه گوشه کز کنی.

تو همین شرایط(عذاب وجدان و به تبعش افسردگی) بودم که مادر مادربزرگم(که من وابستگی خاصی بهش داشتم) و پدر بزرگم(:4564:) فوت کردند. نابود شدم.

تلخ ترین دوران عمرم بود.

تا این که با مادرم صحبت کردم.

امیدوارم بتونید درک کنید که همه ی اینا برای یه پسر بچه ی دبستانی، چقدر سخته. الانم یادگاری که از اون موقع برام مونده، کم حرفیمه(طوریکه هنوزم بعضی اوقات دعوام میکنن)

• Like 19
لینک به دیدگاه

یادمه 1بار با فندک ماشینو چسبوندم به دست پسر عمه کوچیکمو (البته از من بزرگتره:w16:) و سوزوندمش دلم براش سوخت ولی الان میگم کاشکی اونو میچسبوندم به دماغش!!!:gnugghender:

آخه قراره بشه شوهر آبجیم و مارو از هم جدا کنه:sad0:

• Like 21
لینک به دیدگاه

اووووووووووووووووه تا دلت بخاد ...

اب ریختم رو مردم ...

چایی برگردوندم روشون ...

تو ساق پاشون لگد زدم ...

قدرت خدا شوخی شهرستانی انقدر بلدم ... hanghead.gif

ولی تلخ هاش :

نرفتم عیادت مادر بزرگم ... و همون روز فوت کرد

هیچوقت نبخشیدم خودمو ...

یکی هم بچه بودم ... با داداشم اینا بی شخصیت بازی در میاوردیم ...

حیوونا رو اذیت میکردیم ...

ولی یه بار دیگه پسر خالمم هم اومد ...

گربه رو دار زدن نامردا ...

تا اومد جون بده ولش کردن ...

باز دوباره ...

اخرم نشکتنش ...

بیچارش کردن

یه بارم ... پای گربه رو زد شکست پسر خالم ...

همون پس فرداش پاش شکست جوری که دیگه نتونست فوتبال بازی کنه ....

یه بار جیغ زدم گربه دیده بودم ...

پسر همسایمونم دنبال فرصت بود ...

گربه رو کشت ...

در جا هم دفنش کرد تو باغچه ...

همیشه جلو چشممه قیافه ی این پسرا موقع شرارت ...

اخریشم ... یه بار داشتیم میرفتیم مسافرت

طوطی داشتیم ...

در قفس باز بود ...

نگو پشت ما اومده تو حیاط خلوت قایم شده

مام در و بستیم رفتیم ...

اومدیم دیدیم از گشنگی و تشنگی حال نداره ....

3 روز پشت در مونده بوده ...

فقط از دو طرف در با جیک جیک با هم میحرفیدن

2 روز بعدش مرد ...

چقدر حرص خوردم :sigh:

• Like 25
لینک به دیدگاه

دوران دانشگاه کارمند حراست بهم یه گیر الکی داد منم اعصاب نداشتم کاری کردم روی من دست بلند کنه و همینو مدرک کردم تا از نون خوردن افتاد. بعدش بیرون گرفتمش تا میخورد زدمش. اوایل احساس رضایت و آرامش از کاری که میکردم داشتم. تا اینکه یکی از همکاراش بهم گفت فلانی یه پسر روستایی بود که با هزار بدبختی تونسته بود اینجا مشغول به کار بشه ولی تو خانوادشو از نون خوردن انداختی. بابت این موضوع خیلی عذاب وجدان دارم.

• Like 19
لینک به دیدگاه

من خیلی بچه شیطونی بودم ، ورای تصورات همه d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif البته نه شیطونی های بد هاااااا نه ولی خوب کم هم عذاب ندادم بقیه رو5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

یه بار از صبح که توی کوچه بالا پایین میشدم هوس کردم زنگ همسایه بزنم و در برم ! یه بار اینکارو کردم ، دوبار ، سه بار فک کنم میخواستم برای چهارمین بار انجامش بدم ک دیدم همسایمون اومد دم در پرسید : تو ندیدی کیه ک میاد زنگ میزنه در میره؟guntootsmiley2.gificon_pf%20(34).gif منم با کمال خونسردی گفتم نع w12.gif

البته خیلی بچه بودم نمیدونستم دروغ و مردم آزاری چیه 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif ولی همون موقع عذاب وجدان گرفتم تا الان هم یادم نرفته 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

میخوام برا بچه ام هم تعریف کنم در آینده d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

==========

یه بار هم دبستانی بودم ، شایعه شده بود یکی از خرخونای مدرسه یکم بد دهنه ، یه روزی که همه با هم بودیم نمدونم چی شد که یهو گوشام آلبالو چید نمدونم چی شنیدم ک صدتا گذاشتم روش رفتم به معلممون گفتم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif اونم اونو کشید کنار و گفت : تو این حرفارو زدی؟icon_pf%20(34).gif اونم زد زیر گریه گفت نهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif از همون لحظه عذاب وجدانی گرفتم ک نگووووووووو TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gifTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif البته معلمم باور نکرد ولی خو دوستم اذیت شد TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gifهنوز هم نمیدونم من دقیقا چی شنیدم از اون ولی حرف بد نبود TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

امیدوارم منو ببخشه ، بچه بودم نمیفهمیدم TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 19
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...