آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ امشب از لحاظ فکری خسته ام و نگران ولی ... اگه بشه چی میشه :hapydancsmil: اگه نشه چی میشه 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ حالم بده امشب / چند شبه دیگه نمیتونم خودم رو اروم کنم فقط خداکنه به تیمارستان نکشم همینجوری پیش برم باید بستری بشم 9 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ امشب بعد یه روز پر از دلتنگی شب خوبیه! تا حدودی فک رو ذهنم آرومه! 6 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ درکل امروز نمی دونم چرا تموم نمیشه دقیقا مثل غروبای جمعه بود از صبح تا حالا واسم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ 3٪ از سال ۹۲ گذشت شببخیر 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ از 24 ساعت فقط دو ساعت خوابیدم. ساعت 20 به شدت خوابم می اومد. به اصرار مادر رفتم مهمونی. الان بخوابم کی بیدار میشم یعنی؟:putertired: 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ امشب به صورتی کاملاً حرفه ای و طبیعی خاموش باش و لالائی اعلام کردیم؛ تا بابا بخوابه و مستند نبینه! سپس همگی حمله ور شدیم تا فیلم ببینیم! یه بار که میگیم بزنید اون کانال باید گوش بدن تا از این رفتارها باهاشون نشـه! 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ از 65 گیگ فضای درایو c همه ش 5 گیگ خالیه....:icon_pf (34): باید سر و سامانی بدم ...... امشب این لپتاپم با من سر لج داشت ....من بردم.... ...اونقدر از پاور روشن خاموش کردم که حساب کار دستش اومد.....:gnugghender: 9 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ امشب تو خونه تهنام همه رفتن مهمونی من فقط نرفتم. 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ با چشمی گریون به خواب میرم .... سخته فک کردن به نرسیدن یا از بین رفتن ارزوها .... 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ شب است و ياد تو مرا،پر از ترانه مي كند... چه كرده اي كه دل چنين،تو را بهانه مي كند!!!البته الان روزه!اينو برا شب نوشتم كه شايد نباشم! 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ امشب دلم گرفته / از زندگی سیرم انگار هیچ لذتی از زندگی نمیبرم !! خسته کننده است برام / خیلی میخوابم ، یعنی همش خوابم ، نه اینکه خوابم بیاد فقط نمیخوام بیدار باشم.... بیدار که هستم رنج می برم ، عذاب میکشم الان خوابم نمیاد .... چطوری این عذاب رو تحمل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدااااااااااااااا با کی حرف بزنم ؟؟؟؟ به کی بگم ؟؟ خداااااااااااااااااااااا تنها جایی که حرف میزنم شده همین نوشتم های اینترنتی و کاغذی .... اگه بیسواد بودم دق میکردم .... 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امشب از خدا واسه خودم آرامش خواستم! 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امشب شوک بهم وارد شد! یکی از دوستان بابا برای دید و بازدید عید اومد، موقع رفتن 30 تومن بهم به عنوان عیدی داد! 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امروز حسابي خسته شدم! ولي الان دلم ميخواد تا ميتونم بيدار بمونم! 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امشب شوک بهم وارد شد! یکی از دوستان بابا برای دید و بازدید عید اومد، موقع رفتن 30 تومن بهم به عنوان عیدی داد! خدا قسمت کنه 9 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امشب گشنمه حوصله ندارم برم یه چیزی بخورم 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ فردا مراسم عقد کنون خواهرمه حس غریبیه آخرین شب مجردیشه ! 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امشب باید ترجمه یه مقاله رو تموم کنم نصف بیشترش مونده و خسته ام دیگه مجبورم بگیرم بخوابم که صبح زود پاشم تا ظهر تمومش کنم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده