- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 امشب چشمامون بارونی شد . . . عمه ی مامان پیر بود ولی خیلی دوست داشتنی و مهربون . . . با اینکه سالی یکبار می دیدمش ولی اونقدر بامحبت بود که فکر اینکه دیگه پیشمون نیست سخته . . . روحش در آرامش 14
شــاروک 30242 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 امشب ساعت : 02:31 بعد از نیمه شب !! حس آغاز دوباره .... شروع شدن یه زندگیه جدید بدون دلبستگی و وابستگی !! بدون عشق .... بدون نیاز !! بدون اظهار نظر دیگران!! میخوام این زندگی رو برا خودم بسازم .... تنها کسی که قراره ازش راضی باشه خودمم و خودش !! پس گور بابای بقیه 11
B-neshan 691 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 امشب دوباره بهم یادآوری شد که اگه یکی "نفهم و بیشعور" تربیت بشه احتمال عوض شدنش در بزرگسالی خیلی کمه... پس باید بیشتر مراقب بچه ها باشم :babygirl: 9
vahid88 9651 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 امشبم خیلی بهتر از دیشبم بود دیشب خیلی برام کسالت بار بود ولی امشب رفتیم مهمونی یه خورده از کسالت این روزهای عید کاسته شد جاتون خالی الان داره اینجا نم نم بارون میاد بوی خاک و نم بارون خیلی دلنشینه من که دوستش دارم 15
soheiiil 24251 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 امشب ساعت : 02:31 بعد از نیمه شب !! حس آغاز دوباره .... شروع شدن یه زندگیه جدید بدون دلبستگی و وابستگی !! بدون عشق .... بدون نیاز !! بدون اظهار نظر دیگران!! میخوام این زندگی رو برا خودم بسازم .... تنها کسی که قراره ازش راضی باشه خودمم و خودش !! پس گور بابای بقیه 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 امشب و بیخیال دیشب و بچسب ای بابا از ترس رفتم هوا یه دور زدم برگشتم زمین آغا یه بارونی اومد که نگو صداش خرسم بیدار میکرد 11
black banner 9103 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 امشب یک چیزای فهمیدم و یاد گرفتم که ... یا خدا میگن آدم هر چی بیشتر بفهمه دردش بیشتر میشه آغا از این به بعد میخاوم برم تو فاز نفهمی ... نه کاری به کار کسی دارم نه کاری به کار هیچکسی دارم یک چیز رو از صمیم قلب پذیرفتم که این دنیا یک خالق داره !! یک خدا ... یک آفریدگار خدایا فقط خودم و خودت رو عشقه .... 8
hasti1988 22046 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 دیشب چقدر وحشت انگیز بود....:banel_smiley_52: وزش باد بود ،گردباد بود؟! صدای وحشتناکی داشت ...با صداش از خواب پریدم ...تا چند لحظه تو شک بودم که زلزله شده؟ قراره بشه ؟ خیلی بد بود.... امشب فعلا اوضاع آرومه.... 7
NYC 20977 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 عاقا من از همین تریبون نسبت به پخش نشدن سریال نقی اعتراض میکنم. بعد عهد بوقی ما از یه سریال تو تلویزیون و ماهواره خوشمون اومد و دنبال میکردیم و خوشمون اومده بودا. 11
black banner 9103 ارسال شده در 26 خرداد، 2013 روح خسته ای دارم !! امشب نه هرشب فقط گاهی شبا خودم رو گول میزنم و میخندم ، خودم رو خر میکنم ... آخ آخ ... چقدر ابهام و سوال تو ذهنم دارم که همشون حالم رو بد میکنه 7
behe 2545 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 دوست دارم امشب که میخابم فردا که پا میشم ذهنم ریست شده باشه ؛ پاکه پاک ؛ خالی از هر گونه دغدغه و نگرانی !!!! 11
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 اي تو روح اوني که ميدونه ،با يه اس ام اس يا زنگش ميتـونه کل حالتـو عــوض کـنه.... اما دریغ میکنه ازت...!!! ( امشب اعصاب ندارم !) 9
♫♪سنجاقک♪♫ 428 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 اي تو روح اوني که ميدونه ،با يه اس ام اس يا زنگش ميتـونه کل حالتـو عــوض کـنه....اما دریغ میکنه ازت...!!! ( امشب اعصاب ندارم !) من نیز 8
Matin H-d 18145 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 امشب اصن حوصله ندارم ... کِی این روزا تموم میشه خدا میدونه 10
ارسال های توصیه شده