- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشب چشمامون بارونی شد . . . عمه ی مامان پیر بود ولی خیلی دوست داشتنی و مهربون . . . با اینکه سالی یکبار می دیدمش ولی اونقدر بامحبت بود که فکر اینکه دیگه پیشمون نیست سخته . . . روحش در آرامش 14 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشب ساعت : 02:31 بعد از نیمه شب !! حس آغاز دوباره .... شروع شدن یه زندگیه جدید بدون دلبستگی و وابستگی !! بدون عشق .... بدون نیاز !! بدون اظهار نظر دیگران!! میخوام این زندگی رو برا خودم بسازم .... تنها کسی که قراره ازش راضی باشه خودمم و خودش !! پس گور بابای بقیه 11 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشب دعوا گرفتم عصبانیم داغونم تنهام :cry2: 10 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشب دوباره بهم یادآوری شد که اگه یکی "نفهم و بیشعور" تربیت بشه احتمال عوض شدنش در بزرگسالی خیلی کمه... پس باید بیشتر مراقب بچه ها باشم :babygirl: 9 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشبم خیلی بهتر از دیشبم بود دیشب خیلی برام کسالت بار بود ولی امشب رفتیم مهمونی یه خورده از کسالت این روزهای عید کاسته شد جاتون خالی الان داره اینجا نم نم بارون میاد بوی خاک و نم بارون خیلی دلنشینه من که دوستش دارم 15 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشب ساعت : 02:31 بعد از نیمه شب !! حس آغاز دوباره .... شروع شدن یه زندگیه جدید بدون دلبستگی و وابستگی !! بدون عشق .... بدون نیاز !! بدون اظهار نظر دیگران!! میخوام این زندگی رو برا خودم بسازم .... تنها کسی که قراره ازش راضی باشه خودمم و خودش !! پس گور بابای بقیه 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشب و بیخیال دیشب و بچسب ای بابا از ترس رفتم هوا یه دور زدم برگشتم زمین آغا یه بارونی اومد که نگو صداش خرسم بیدار میکرد 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ امشب یک چیزای فهمیدم و یاد گرفتم که ... یا خدا میگن آدم هر چی بیشتر بفهمه دردش بیشتر میشه آغا از این به بعد میخاوم برم تو فاز نفهمی ... نه کاری به کار کسی دارم نه کاری به کار هیچکسی دارم یک چیز رو از صمیم قلب پذیرفتم که این دنیا یک خالق داره !! یک خدا ... یک آفریدگار خدایا فقط خودم و خودت رو عشقه .... 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ یه فیلم جالبی بود که دارم دوباره میبینم 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دیشب چقدر وحشت انگیز بود....:banel_smiley_52: وزش باد بود ،گردباد بود؟! صدای وحشتناکی داشت ...با صداش از خواب پریدم ...تا چند لحظه تو شک بودم که زلزله شده؟ قراره بشه ؟ خیلی بد بود.... امشب فعلا اوضاع آرومه.... 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ عاقا من از همین تریبون نسبت به پخش نشدن سریال نقی اعتراض میکنم. بعد عهد بوقی ما از یه سریال تو تلویزیون و ماهواره خوشمون اومد و دنبال میکردیم و خوشمون اومده بودا. 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ روح خسته ای دارم !! امشب نه هرشب فقط گاهی شبا خودم رو گول میزنم و میخندم ، خودم رو خر میکنم ... آخ آخ ... چقدر ابهام و سوال تو ذهنم دارم که همشون حالم رو بد میکنه 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ پناه میبرم به خدا از شر شیطان 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ دوست دارم امشب که میخابم فردا که پا میشم ذهنم ریست شده باشه ؛ پاکه پاک ؛ خالی از هر گونه دغدغه و نگرانی !!!! 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اي تو روح اوني که ميدونه ،با يه اس ام اس يا زنگش ميتـونه کل حالتـو عــوض کـنه.... اما دریغ میکنه ازت...!!! ( امشب اعصاب ندارم !) 9 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اي تو روح اوني که ميدونه ،با يه اس ام اس يا زنگش ميتـونه کل حالتـو عــوض کـنه....اما دریغ میکنه ازت...!!! ( امشب اعصاب ندارم !) من نیز 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ امشب اصن حوصله ندارم ... کِی این روزا تموم میشه خدا میدونه 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده