laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ دلم هوای یه مسافرت کرده .امروز چند تا از دوستام از مسافرت تو تعطیلات هفته اینده میگفتن من که اوضاع اقتصادیم در حال حاضر خراب :icon_pf (34): خدا ، بابا ، جیب من 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ درد عزیزم این مدت کوتاه دیگه رو هم صبر کن 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ امروز خیلی روز پرباری بود . خیلی خوش گذشت و خیلی از کارام انجام شد و ازن بابت واقعا خوشحالم حالا میتونم با ارامش بخوابم ... 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ امشب استارت خوندن برای آزمون استخدامی رو با سوالهای عمومی زدم..... سوال های ادبیات فارسی رو دارم میخونم..... سخت هستن.....:icon_pf (34): 10 تا تست میزنم ...جواب ها رو میبینم ....یه استراحت یه ساعته و بازی آنلاین و دوباره 10 تا تست بعدی..... 12 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خسته ام ؛ حوصله ندارم ؛ فردا مهمون دارم ؛ امشب رفتم چند کیلو ماهی شوریده خریدم 100 هزار تومن ؛ کاشکی فردا مهمونا نیان !!! مهمون اجباری خیلی بده ؛ کلاً با این دست مهمونا حال نمیکنم !!! 9 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ امشب چقدر حس خوبی دارم حس میکنم دل اونجوریام که فک میکردم بد نیست من کاریش نداشته باشم اونم ساکت نشسته و به اون تیش مضخرفش ادامه میده دلتنگی رو بیخیال .سعی میکنم دیگه ادم شم و سفره دل رو جز واسه خودم واسه کسی باز نکنم .سعی میکنم فاصله بگیرم از همه چیز و همه کس سعی میکنم دورتر و دورتر شم به قول فانتزیای یکی از دوستان برم و محو شم 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ روحم خیلی خستس ، جسمم حوصله ی خودشم نداره ... حالم زیاد تعریفی نداره،کاش خوب بشم... 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ امشب...آروم بود!خوبه آرامش خوبه... 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی خسته شدم. دارم میمیرم از بی خوابی... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ امشب اولش خیلی بد بود..ولی الان خیلی خوبه.. مرسی دوستی.. 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ واسه ی کی؟:gnugghender: مگه شما فضولی ؟ :w420: 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ بالاخره مهمونا رفتن !!!! خیلی خسته شدم !!! تازه بازم فردا مهمون دارم ... خدااااااااااااااااااااااااااا 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ برف و بوران بیرون .سوز سرما.سرماخوردگی شدید .ته کشیدن کلینیکس . امتحان فردا.چه شبی دارم من 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ امروز خيلي خسته شدم!:4chsmu1:كلي عكس گرفتيم از محدوده اين ترممون!:camera2: ... امشب، شب آروميه!ممنون خدا جونم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خستم از قبول واقعیتهای تلخ دلگیرم . خیلی دلگیر و عذاب آور . خیــــــــــــــــلی دردناکه . خیــــــــــــــــلی 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ امشب همه چي خوب بود!!! ولي حالا دلم گريه ميخواد...يه گريه بي صدا...طوري كه صدامو نشنوي!(خدايا با توام...من خوبم!باور كن!) 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ الان تلویزیون روشنه یکی داره دعای کمیل می خونه !صداش خیلی آرامش بخشه! 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ امشب زودتر لپتاپ رو خاموش كردم .... ساعت گوشيم رو براي ساعت هشت علي الطلوع تنظيم كردم كه براي آزمون بخونم.... هنوز دارم امشب مينويسم... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده