*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ امشبم مثل بقیه ی شبا.... خدا رو شکر که همه چی آرومه و هیچ مشکلی نیست. 5 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ خواب رویای فراموشیهاست خواب را دریابیم که در ان دولت خاموشیهاست:bigbed: گاهی وقتا خواب بهترین گزینه هست برای رهایی 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ امشب نمي دونم چرا دلم شور مي زنه. 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ امشب 1فکرایی کردم ... امیدوارم بشه امشب... بازم نشد.... 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ امشب می خواستم بنویسم...اما نشد شاید باید حسش باشه تا حق مطلب ادا شه... باشد که فردا روز بهتری در پیش داشته باشیم...و من همچنان امیدوارم . 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ خدایا به من قدرتی عطا فرما که بتونم کامپیوترو خاموش کرده و بکپم 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ امشب از بهترین شبای زندگیمه . . . خیلی امشب رو دوست دارم . . . 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ امشب فکر نمیکردم شب خوبی بشه...آخه با هر سال فرق داشت...ولی بودن کسانی که امشب قشنگ رو برام خاطره انگیز کنند. خدایا ممنونتم واسه اینکه هوامو داری. 5 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ امشب داره بارون ميباره و من دلم عجيب گرفته است!.......................:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ امروز خیلی روز باحالی بود.شانسم کاملا بیدار بود...خدایا فدات فدات:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ امشب مریضم اساس تو روح هر چی مریضیه باز مریضیه جسمو میشه تحمل کرد خدا مریضی روح رو دور کنه خدا شانس بده ، مام مث کاربر بالایی ( عمویی) شانسمون از خواب زمستونی بیدار شه ، موهام سفید شد بس منتظر بیداریشم :vahidrk: 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ امشب امشب امشب دل پره ه ه هه پر بغض از ظهر دلم هوای عروسی کرده ه ه من عروسی موخام م م 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ امشب که هیچی ولی عجب شبی بود دیشب بست یلدا اوررررررر 8 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ امشب دلم عجیب گرفته. خدایا کی میشه از دست این دنیا و آدماش راحت بشم. چرا تمومش نمیکنی. 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ امشب چندتا روزنه امید دیدم......کمی تا قسمتی خوشحالم 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ امشب یکی از کاربرا یه کاری کرد که من واقعاً تعجب کردم! یه ذره، کم اشک تو چشام جمع شد. باورم نمیشه هنوز همچین آدمایی وجود دارن. دیدم همین چیزاست که زندگی آدمو قشنگ میکنه. 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سرعت نت غیر قابل تحمله.....همه برنامه هام رو این تکنولوژی بهم ریخت امشب..... 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ امشب می خوام حسابی گریه کنم دلم گرفته... 7 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ امروز این اینترنت اکسپلور حسابی ادا درآورد و هی فحشinternet xplore cannot display the webpage بهم داد 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ خوابم میاد...حیلی خستم...دارم سر ما می خورم اما...نمی دونم چرا بیدارم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده