pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ امشب دو شبه دلم گرفته و کسی نیست درد و دل کنم 6 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ صبح تا شب همه چیز از غم به سوی شادی رفت................من خوشحالم:hapydancsmil: و البته خواب آلود 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ سرم داره می ترکه.... حتی دست که می کشم تو موهام درد می گیره... فکر کنم 9بخوابم...زود رسیدم خونه.... چقدر حس خوب لحظه ای امروز بهم چسبید....لبخند رو لبام نشوند...دلم یه جور خوبی شد... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ امزور یه رکورد 8 ساعته چت زدم خودم باورم نمی شد...وای اینقدر با دوستم خندیدیم که حد نداشت...عالی بود...:ws28: امشب خستماااااااا اما نمی دونم نمی حوام زود بخوابم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ همه هم شادی دارن هم غم کم و زیاد داره اما همه این دو رو دارن منم جزئی از همه هستم اما باید شاد باشم حتی اگه ظاهری باشه مردم اینقد غم دارن که من دیگه نباید بهشون غمی وارد کنم یا غم منو بخورن این نهایت ظلمه پس دیگه هرگز غممو نشون نمیدم و درون خودم واسه خودم نگه میدارم من خوشحالم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ امشب حالم خوب نبود اما دوستای گلم انقدر مهربونن که الان دارم شاده شاد میرم بخوابم. خوشحالم که دارمتون 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ امشب فکرم کار نمیکنه .... شاید خسته و زودتر باید بره بخوابه......... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ امشب بازم به خودم می گم صبور باش .... 8 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ امشب امید دوباره به خودم دادم همه چیز درست میشه. 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ امشبمم مثه هر شب داره به انتظار میگذره 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ آیا در این دنیا کسی هست که بفهمد که در این لحظه چه می کشم؟ چه حالی دارم ؟ چقدر زنده نبودن خوب است ، خوب. خوب ، خوب ، خوب ، خوب ، خوب ، خوب ، خوب ، خوب ، خوب ، خوب ، خوب چه شب خوبی است امشب ! 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ وقتي ازم راضي هستي...منم خوبم...پس امشبم خوبه... 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ اتفاق خاصی نیفتاده...... شاید وقتی دیگر خبرای خوبی بشه... 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ امشب حوصله خوابیدن هم ندارم... 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ همیشه همچین شبایی ذوق مرگم....چون فرداش میرم خونه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ اینجا باید بگم امروز...نه امشب.. امروز واقعاً چی شد؟ عین یه بخاری که یه مدت کنار انباری افتاده و فقط یه فوت کردن داغش میکنه ....گرم نه...یه لحظه فقط داغ میشه....و دوباره سرده سرد.... 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ تا چشمامو ميذارم رو هم فكر ميكنم همه جا تكون ميخوره... صبح كه زلزله اومد خواب بودم....از خواب پريدم.... نميتونم بخوابم.... 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ امشب چرا خوابم نمیاد لعنتییییییی؟؟!!! فردا صبح باید برم یونی.....چجوری از خواب بیدار شم؟!!؟!! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده