tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ خواب زیاد ولی چندتا کار نصفه دارم الان چقدر از اینکه کارات بمون واسه دق اخر بده 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ این زندگی امشب چه مرگش است ؟ اصلا" کاش از صبح دلخوش دو ساعت زندگی نبودیم ...! 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ امشب با این که خیلی خسته ام، :imoksmiley: یکی ازدوستام بدجور ازم دلخوره،:w888: با این که ناهار گردنم افتاد:pot: با اینکه موقعه تسویه حساب 53.800 هزار تومن از رو هوا قُلپی گفتن باید بریزی به حساب همینجوری با اینکه از صب دوئیدم و بازم کارم درست نشد:(2310): روز و شب خوبی بود خداروشکر 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ امشب شب مرگ آرزوهاییست که 1 هفته به آن دل خوش کرده بودم 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ چقدر امشب خسته ام:imoksmiley:!!!انگار كوه كندم از صب تو دانشگاه!!!:obm: خوابم مياد:yawn: 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم چند شبه چم شده خیلی اعصابم به هم ریختس دیشب که از سردرد حالت تهوع گرفته بودم و به زور خودمو خوابوندم امشبم یه جوریم ازین حالم بدم میاد 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ ســــــــــــردرد ســــــــــــردرد ســـــردرد ســردرد سردرد و باز هم سردرد 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ امشب یه حس عجیبـــــــــــــــی دارم انگار رو هــــــــــــــوا معلقــــــــــــــــــــــم حس خوبیه....یه آرامــــــــــــــــش توصیف نشـــــــــــــدنی دوس دارم این حس رو با همتون تقسیم کنـــــــــــم 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ روز سختی رو گذروندم اما الان حالم خیلی خوبه دست خودم نیست ، هر وقت که سقف بالای سرم آسمون می شه یه حس عجیبی پیدا می کنم که انگار امن ترین و آرام ترین و بهترن جای دنیای هستم یه باد خنک و یه عالمه ستاره که از دور دارن چشمک می زنن که همپای من بیدارن حالم زیباست ... خیلی زیبا :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ روزای زندگی من همه تکراریه امروز و فردا و امشب و دیشب نداره همه مثل هم بی معنی. خدا کنه هیچ کدومتون مثل من نباشین.:sad0: 10 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ من امشب میخوام بیام پروفایل همه فضولی problem? 8 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ خستم . ولی از اینکه روزای پرباری داشتم بسیار راضیم . 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ امشب کلافه ام.کارام درست انجام نشده سردرگمم. از یه چیزایی دلزده شدم .شاید چون سرماخورده ام دارم چرت و پرت میگم. شب شما خوش 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ داشتم فک میکردم آیا کسی مث من هس؟ وقتی اومدم تو این تاپیک دیدم بابا همه مث همیم، بی حوصله و کسل راستش به خودم امیدوار شدم:hapydancsmil: اینجا چقد بوی مهر احساس میشه هیچکی اینجا نیس انگار همه رفتن سر درس و مشقشون - - - Updated - - - داشتم فک میکردم آیا کسی مث من هس؟ وقتی اومدم تو این تاپیک دیدم بابا همه مث همیم، بی حوصله و کسل راستش به خودم امیدوار شدم:hapydancsmil: اینجا چقد بوی مهر احساس میشه هیچکی اینجا نیس انگار همه رفتن سر درس و مشقشون 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ چه شبی. حال عجیبی دارم. خوشحالم که اومدم انجمن..... با زهرا دعوام شد(ابجی کوچولوم) من دلم پر بود گریه کردم اونم بغلم کرد وگریه کرد، بوسیدمش. شب عجیبیه...... 6 لینک به دیدگاه
محسن........ 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ امشب یه نفرو که سه ماه پیش بدجور ناراحتم کرد و از بس تو شوک بودم برخلاف عادت همیشگیم هیچی بش نگفتم محترمانه تبدیل به سوسک کردم .....:hapydancsmil: چه حس خوبیه....:hapydancsmil: خنک شدم.... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ ملت چه درسخون شدن! هنوز شروع نشده همه رفتن تو لک!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده