هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ امشب دلم گرفته کاشکی میشد تمومدوستامو وقتی پیر شدم تو یه خانه سالمندان کنارم باشن 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ امشب بد خورد تو پر و بالم و حسابی ضد حال خوردم 7 لینک به دیدگاه
فرشته تهرانی 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ امشب دلم میخواست یکی بهم یه چیزی بگه ولی نگفت! 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ امشب خیلی دلم برات تنگ شده.... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ امروز خوب بود، خبر خوبی به خواهرم دادم و خوشحالش کردم، خودمم بابتش خوشحال شدم، ولی افتضاح خوابم میومد در کل طول روز و الان 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ امشبم یکی زد تو برجک منو رفت:sad0: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ کلی خوشحال بودم .... کاری که مدتها میخواستم رو بالاخره انجام دادم .... اومدم تاپیک یوسف رو دیدم ....... اشکم در اومد ....... 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ بعد از 25 روز کار برگشتم خونه. انرژی خوبی هم داشتم. کارت پایان خدمتم هم امروز اومد. ولی این تاپیک یوسف اعصابمو خرد کرد. تاحالا یه پستم ازش ندیدم ولی خداکنه مشکلی پیش نیاد براش. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ امروز عصر رفتم بیرون یکم خرید کردم زنبل زیمبل برای خودم و سفارش دهندگان همینطوری کلی فروهر خریدم برای اطرافیانم قبلش یه زنگ زدم به استادم کلا روحیه ام عوض شد امیدوارم برام کار پیدا کنه .. نمیدونم چرا حتی حرف زدن باهاش بهم انرژی مثبت میده .. خدا برای زن و خانوادهش نگهش داره .. بعدم با دوستام بعد از مدتها مهربونی کردم.. یه حس عجیب دارم حس خوب بودن... یکم تاپیک یوسف اذیتم کرد ولی هنوز حالم خوبه 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ انسان چیزی جز انچه می اندیشد نیست هرکسی در فضای ذهنی خویش زندگی میکند و واقعیتی وجود ندارد هرکس تصور میکند که واقعیت را یافته اما در حقیقت هرکدام از ما برداشت خودمان را از انچه در پیرامونمان اتفاق میافتد داریم به تعداد انسانهای روی زمین واقعیت متفاوت است حتی در یک رابطه خیلی نزدیک دو طرف هر کدام در فضای ذهنی خویشند کسی جذاب تر است که کمک کند تا دیگران در فضای ذهنی خویش به آمالشان نزدیک تر شوند اینهایی که نوشتم امشب از ذهنم گذشتند 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ دیشب این موقع اماده بودم یوروویژن ببین امشب خستگی کم خوابی دیشب هنوز تو بدنمه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ یکی از اعجاز گوشی من اینه که تو جیبم به ملت زنگ میزنه، اون هم به صورت کاملا اتفاقی و من هنوز حکمت اینکه چطوری تصمیم میگیره به کی زنگ بزنه رو نفهمیدم! امروز یه دوست قدیمی پس از مدت ها بهم زنگ زد، بعد از کلی حرف زدن و یاد خاطرات کردن موقع خدافظی گفتم مرسی که یادم کردی گفت نه تو مرسی که یادم کرده بودی زنگ زده بودی برنداشته بودم شرمندم کردی خیلی مخلصم، منم گرفتم قضیه رو صدام رو در نیاوردم گفتم خواهش میکنم خوب بود بد نبود، لااقل روز مفیدی بود 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ یه شب خوب داشتممممممممم... بابا مامانم دوتایی رفتیم بیرون شام خوردیم و بعدشم قدم زدیم .هوا هم عااااالی بوددددددد 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ شبه ششمیه که هنوز نتونستم چیزی بگم چه توقعی داری از من اخه منم ادمم .تو اگه نیستی بیا تو بهش بگو اه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ امشب پروفِ هر کی رفتم یا بازنشست شده بود...یا واسه همیشه رفته بود... آخه چرا؟ منم ..... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ هیچی تمرین نکردم فردا روم نمیشه برم کلاس اصلا:icon_pf (34): خیلی دختر بدی شدم برعکس دیشب که خیلی گل بودم نمیدونم چرا اینجوری شدم 1 لینک به دیدگاه
فرشته تهرانی 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ امشب دلم داره میپوکه از دلتنگی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده