Avenger 19333 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 امروزم به سر رسید کلاغ ما بازم به خونش نرسید از بس که خسته بود 9
سـارا 20071 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 امروز مثل دیروز برام سنگین و خسته کننده نبود...تنها چیزی که اذیتم میکنه درست کردن این پاورپوینت لعنتیه!! جالبه کاریه که تقریبا واردم بهش اما ایندفعه برام عذاب آور شده...! تمام بعدازظهر بار ترجمه رو دوشم سنگینی میکرد آخرشم یه ترجمه کج و کوله انجام دادم حتی حوصله نداشتم لغتارو درست کنار هم بشینم ! خلاصه مطلب این که من نه دپرسم الان و نه بی حوصله و نه ناراحت ! تنها مشکلم اینه که نمیخوام پاور درست کنم آقا جان نمیخوام حسش نیست دیشبم گفتم خستمممممم هنوز !! بین خودمون بمونه من یه مرضی دارم، اگه حس انجام کاری نباشه ، اگه آسمون و زمین جاشون با هم عوض بشه، بازم مثل آدم نمی شینم سرش! اصلا هم براش وقت و انرژی نمیزارم مثل امشب ده دقیقه کار میکنم، نیم ساعت استراحت این بود ماجرای کوفت کردن امشب به خودم ویرایش: بالاخره همون دیشب پاور رو درست کردم 8
JavadMessi 1620 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 تا اینجا یکی از بهترین روزهای عمرم بود ولی میدونم ان شاءالله به زودی بهترین روز عمرم ثبت میشه:hapydancsmil: 8
arian ariaey 1755 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 امشب حال و حوصبه ندارم به قول معروف هوای حوصله ابریست.... شاید هم,خانه ی خوصله خالیست... 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 حال روزمو بگم یا شبمو روز تا لنگ ظهر خواب و عصرم بیرون و همینطوری خرید برای سفره هفت سین و خوراکی برای نصفه شبها شبی هم دلم تنگه و گرفته ........ 7
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امشب هم مثل هر شب تا لنگه شب بیدارم اما یه خورده با بقیه شبا فرق داره و یکمی مردد هستم شاید به خاطر این باشه که فرداش قراره یه تصمیم مهم بگیرم 8
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امشب حس خاصی ندارم، خنثی هستم، روز خنثایی هم داشتم به امید روزهای بهتر و مفید تر 7
VINA 31339 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امروز روز خوبی بود کل روز با دوستم بیرون بودم و فهمیدم هنوزم واسه دوستام عزیزم هنوزم بخاطر کارایی میکنن که خودم عمرا واسه کسی کنم ارامشی که امروز دوستام بهم دادن خیلی قشنگ بود ممنونم از همشون 8
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 اصن روز من نبود امروز ... ۴ طبقه فروشگاهو گشتم فقط چن تا پاستیل خریدمو اومدم بازم تقدیره شادمهر این آهنگ همه جا کاربرد داره قربونش برم بالاخره بعد از ۳ هفته تونستم ی سی دی ناقابل واسه بچه ها بزنم قربون حواس پرت خودمم برم :icon_razz: 7
alimec 23102 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امروز با پدر و مادرم سر رای گیری بحث کردم.. امروز نزدیک بود یه چک حواله یه پسر بچه 7 ساله کنم منتها خودمو کنترل کردم. امروز نزدیک بود یه پشت دستی نثار خواهرم کنم ولی خب کنترل کردم. امروز فن و فین سی پی یو رو در آوردم و تمیز کردم سرعت سیستم بهتر شد. امروز خیلی تو اندیشان بودم و درس. 7
lorena 10304 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امشب برف بارید ،برف خشمگینی بود سرد و سنگین دیگه مثه پنبه نبود و چه سکوت معنا داری داشت کوچه هایی که مردم سیاهپوش با دفترچه های کوچکی به رنگ خون از آن عبور میکردند 17
afshin18 11175 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امروز کلی خوابیدم امروز بابام زنگ زد جوابش رو ندادم به خاطر اینکه حوصله ی بحث نداشتم امروز یکی از بدترین روزام بود چون به این نتیجه رسیدم که نمی تونم به خودم دروغ بگم و کلی به خاطر این موضوع رنج کشیدم 14
JavadMessi 1620 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امشب یکی از بدترین شبای عمرم بود اصلا باورم نمیشه خوشی دیشب با بدی امشب پشت سرهم باشه کاش این بدی زودتر از اون خوشی بود 7
Avenger 19333 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امروز روز متفاتی داشتم هم دیر بیدار شدم هم روز خوبی داشتم اخه عقد کنون دادشم بود 11
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 امروز هوا گردو خاک بود منم حسابی مسافرکشی کردم.هر دفه یه جور ادم بام سوار میشد.خیلی خستم ... 11
کهربا 18089 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 بازم امشب تا صبح بیدارم :hapydancsmil: با اینکه صبح زود باید برم دانشگاه نمی تونم از لذت شب بیداری بگذرم 10
Cannibal 3349 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 امشب هوا طوفانی بود. تو خواب، ذهنم هم طوفانی بود. خوابهایی که دیدم خیلی عجیب و توام با پبام بود. ساعت 3 بخاطر صدای مهیب طوفان از خواب پریدم و یکساعت تو رخت اینور و اونور میشدم. بالاخره خوابیدم. باز هم خواب های عجیب. و طبق معمول ساعت 6 بیدار شدم. شب عجیبی بود. ثبتش میکنم. 9
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 واااای خیلی خستم از ساعت ۱۱ تا ۵ ب جز ۴۰-۵۰ مینی ک رفتیم واسه نهار بقیشو داشتم پیاده روی میکردم ولی از ۵ تا ۷ عالللی بود :hapydancsmil:با دوست جونه جدیدم رفتیم ی هنرمنده عاشقو دیدیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 پر انرزیه امشببببببببببببببببببببببببببببب:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5
ارسال های توصیه شده