Neutron 60966 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این یک سرشماری برای محاسبه ی توزیع فراوانی اعضای انجمن نواندیشان در سطح کشور هست. در نظر سنجی شرکت کنید و دوستان خود را نیز به تاپیک دعوت کنید. توجه داشته باشید که محلی را انتخاب کنید که نسبت به آنجا حس تعلق بیشتری دارید. شما اهل کدام قسمت کشور هستید؟ 1-منطقه ی شمال غربی (اردبیل، آذربایجان، زنجان) 2- منطقه غربی (همدان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان ) 3-منطقه جنوب غربی (خوزستان، ،کهگویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری) 4-منطقه شمالی (تهران، البرز، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین) 5-منطقه ی مرکزی (اصفهان، سمنان، یزد، قم، مرکزی) 6-منطقه جنوبی (هرمزگان،بوشهر،فارس) 7-منطقه شرقی و جنوب شرقی (سیستان بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی) 8- منطقه ی شمال شرقی (خراسان رضوی، خراسان شمالی) 69 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون میشه گفت هم 4 هم 5:a030: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ برای چی مارو در نظرسنجیت آدم حساب نکردی؟ 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ خو من الان دورگم کجا رو بزنم.......؟؟محل سکونت رو میزنم.....4 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ برای چی مارو در نظرسنجیت آدم حساب نکردی؟ البرز هم استانه مگه؟ :persiana__hahaha: ببخشید حواسم نبود 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ برای چی مارو در نظرسنجیت آدم حساب نکردی؟ راس میگه ، مادیگه الان خودمون استانیم 9 لینک به دیدگاه
kiarash rad 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من اعتراف میکنم که تا به الان فکر میکردم قزوین یکی از استان های غربی به حساب میاد!!!! :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ ما آخرش نفهمیدیم جزو جنوب غربیم یا جنوب ما یه عمره جزو جنوب غرب حساب میشدیم تا 23دقیقه پیش البته فارس که چه عرض کنم خاک پاک شیراز منطقه 6 از نظر شما 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ منم رای دادم. من چه تهنام(ناراحت):-( 6 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اااااااا چه حیف بخش به اون بزرگی شرق و جنوب شرقی در مقایسه با جاهای کوچیکتر چقد کم بودن 4 لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اااااااا چه حیف بخش به اون بزرگی شرق و جنوب شرقی در مقایسه با جاهای کوچیکتر چقد کم بودن اگه به جمعيت هر استان توجه كنيد ميبينيد كه چندان هم دور از انتظار نيست! 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ پس اکثرا تهرانی هستین.. ای مرفه هان بی درد! 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ چه جالبه اصلا فکر میکردم نتیجه اینی بشه که الان شد... 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من استان مر کزیم ولی شما استان مرکزی 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من ناراحتم اینجام چون آمار بالاست و فرصت کار کم من مرکزم 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من مرکز استان مرکزیم که میشه منطقه مرکزی 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ عمرا اگه بتونم بفهمم اهل کجا هستم 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من مرکز استان مرکزیم که میشه منطقه مرکزی من استان مر کزیم ولی شما استان مرکزی فعلا نایب قهرمانیم:hapydancsmil: ولی چقد اختلاف زیاده 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این ترکای غیورمون کجا هستن پس؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده