!Ell 4695 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 البرز هم استانه مگه؟ :persiana__hahaha: ببخشید حواسم نبود پ نه پ شهرستانه فکر کردی؟ تکرار نشه 3
Avenger 19334 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 محمد جان فکر می کنم تقسیمات کشوریت ضعیفه اخه تهران کجاش استان شمالی حساب میشه 7
سـارا 20071 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 محمد جان فکر می کنم تقسیمات کشوریت ضعیفه اخه تهران کجاش استان شمالی حساب میشه منم اومدم همینو بگم 4
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 ساکن تهرانم ولی اصالتم زنجانی. من که زدم زنجان. همه رو دوست داریم ولی چاکر هر چی ترک 7
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 جیمی جان یه همچین تاپیکی بوده تو انجمن من الان تو تالار گردشگری پیداش کردم که محمد استارتش کرده http://www.noandishaan.com/forums/thread7216.html فکر کنم این دو تا تاپیک در آخر با هم ادغام بشه بهتر باشه البته گزینه های نظرسنجی این تاپیک خیلی کامل تر و مرتب تره 5
mamooshak 8194 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 منطقه شمالی (تهران، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین) من تا دو دقیقه پیش فک میکردم اصالتاً تهرانی هستم، نگو شمالی حساب میشم با این تقسیم بندیت!! من رای ندادم! ببخشید یاد یه خاطره افتادم، شرمنده اینجا مطرح میکنم، قصد اسپم یا جسارت به کسی رو ندارم. یه چند سال پیش خونه ی یه بنده خدایی رفته بودیم، یه شخصی اونجا بود که لهجه ی شدید رشتی داشتن (با عرض معذرت از رشتی های عزیز، اصلا قصد اهانت ندارم) خلاصه یه نفر توی جمع ازش پرسید شما بچه کجایی؟؟؟ با همون لهجه ی به شدت رشتی گفت: "من بچه نافِ تهرونم!" اون موقع نفهمیدم چرا اینو گفت، اما الان حدس میزنم احتمالا این تقسیم بندی رو داشته 5
mamooshak 8194 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 جیمی جان یه همچین تاپیکی بوده تو انجمن من الان تو تالار گردشگری پیداش کردم که محمد استارتش کردهhttp://www.noandishaan.com/forums/thread7216.html فکر کنم این دو تا تاپیک در آخر با هم ادغام بشه بهتر باشه البته گزینه های نظرسنجی این تاپیک خیلی کامل تر و مرتب تره منم میخواستم همینو بگم، آخه یکی دوروز پیش توش رای دادم 1
*عسلی* 89 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 منی که غرب به دنیا اومدم شمال شرقی دانشگاه می رم و تهران خونه خودمه و بین این سه در حال سفرم باید کدومو بزنم؟؟؟؟ 6
pesare irani 41807 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 منی که غرب به دنیا اومدم شمال شرقی دانشگاه می رم و تهران خونه خودمه و بین این سه در حال سفرم باید کدومو بزنم؟؟؟؟ شما بزن افغانستان :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: میان گین سه تاش رو بگیری میشه افغانستان 4
panisa 12133 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 شما بزن افغانستان :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: میان گین سه تاش رو بگیری میشه افغانستان ولی شما خیییلی زحمت میکشیا... :there: اگه پسر بودم بهت رای میدادم... چپ میریم راست میایم هستی. 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 ولی شما خیییلی زحمت میکشیا... :there:اگه پسر بودم بهت رای میدادم... چپ میریم راست میایم هستی. کیه که قدر بدونه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
Ssara 14644 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 ما رای دادیم! ولی میدونی چیه؟؟ متاسفانه من رگ و ریشه م اینجایی نیست! واسه همین هیچ وقت دوسش نداشتم! همیشه حس بدی داشتم بخاطر اینکه تربیتم با محیط زندگیم فرق داره. همیشه گفتم اگه روزی بتونم ترک می کنم شهرم رو!! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری