lorena 10305 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 ولی خیلی روت تعصب داره.من گفتم با حانیه دعوام شده، فکر کرد منظورم تو هستی، نزدیک بود ما را خفه کند. کلی توضیح دادم این حانیه با ح جیمی هست نه ه دو چشم !!! اهل کش اومدن زیادی نداشتیم، اینجا همه یا مثل من چوب خشک هستند، یا مثل اردک و مرغ بال بال میزنن یا مثل حمید چربی جابجا میکنند. حالا حمید لاغر شد؟ پ چی فکر کردی ما تو دتا بدنیم در 1 روح اصن عجین شدیم باهم یک بساطیه ها.... تقصیر خودته شهریه ی کلاس ندادی خشک همینجوری موندی... الان شاگردام رفتن مرحله ی نهایی مسابقه رقص 6
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 بچه ها اینو از ته دلم میگم تو رو خدا تور بعدی جمعه باشه 9
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 بچه ها اینو از ته دلم میگم تو رو خدا تور بعدی جمعه باشه گول این با آب و تاب تعریف کردن من از شرح ما وقع را نخور پسر. من افسر جنگ نرم هستم، خوب سیاه نمایی و روشن نمایی رو بلدم، حالا میخواهی یک شرح ماوقع بگم بگی تو رو خدا اصلا تور نذارین سر گیجه گرفتیم. تحت تاثیر رسانه ها نباشید و مخصوصا بنگاه چرند پراکنی اسی. 7
NEGARi 9387 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 اول تشکرات ویژه از انوشه و محمد رضا خیلیییییییییییییی خوش گذشت همه چی عالی بود هیچی کم نبود :icon_gol: خب... تو اتوبوس..برگشتنی.. بچهها همه پایه و اکتیو دخترا ته اتوبوس بزنو برقص....:hapydancsmil: یک عدد فوضول هم که هرچی بش میگم برو اون جلو بذار ما راحت باشیم عین طلبههای ملعون با چشمای موذی تا آخر جمع دخترا رو ول نکرد! (همون اسمشو نبر!!!:icon_razz:).... خلاصه دخترا همه از دم پایه و اکتیو دستو رقصو جیقو ... (عشقم هم جای ویژه داشت نفس ارپاک) حمید هم نقش سوپر مارکت سیارو بازی کرد انرژی میرسوند:biggrin: اوریی جون منو حرص میداد اون ته هم یه چیزی کشف کردیم از اجزای اتوبوس! رنگ پر کلاغ! من میگمِ بچهها اینو! چه بامزس!!! دخترا همه لبشونو گاز میگیرن میخندن!!!! من نمیدونم چرا! خوب چیه مگه؟ بود دیگه!!! تو محوطّه شهرک هم یه فک جنبنده(به غایت بی مزه!) داشتیم که یه ریزززززز... حمید چطوری؟ آهان راستی!!!! من همون اول گم شدم!!! تو مترو!!!!! خلاصه انقد سوژه بودم که سپی تا آخر بهم گفت افغانی تازه تهران دیده!!! فروغ هم لطف داشت هر چند مین الطفات میکرد زشت!!! زشت!! نگار زشت افغانی!!!(منکه با افغانیها مشکلی ندارم خیلی هم کسی دلش بخواد افغانی باشه!!!) با جمعی از دخترا شیما فلوید سپی اورامان مینی انوشه ارپاک(نفس من) ستیا و... رفتیم لباس چین چینی دهاتی پوشیدیم و با تار و کوزه و...:hapydancsmil: پخش شدیم رو زمین دامنا سفره رو زمین زردو سبزو صورتی و بنفش و... تیلیک تیلیک عکس گرفتیم!!! حالا اگه گفتین قیمت یه دونه فلش عکس ( یه پنج شیش تایی بود فک کنم) چقدر شد؟!!!! نگم بهتره!:icon_pf (34): پسرا و چنتا از دخترا بیرون منتظر وایسادن( الهی بمیرم شرمنده!) ولی عوضش سوژه واسه یه سالی جور شد واسشون!!!! از طرف من!:icon_pf (34):بقیه که همه خیلییی خوشگل شدن خدایی... یه فشن شو هم تو کوچههای قدیم تهران رفتیم و... کلا یه افتخاری به اون شهرک پلاسیده دادیم و برگشتیم.. پن: یه زنه ازمون عکس میگرفت به پاچه علاقه داشت فک کنم! یه سری پاچه هممونو گاز زد سیر شد! مدیونین فک کنین چپو راستش کردم!!! بچهها خوش گذشت مرسی:icon_gol: 24
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 گول این با آب و تاب تعریف کردن من از شرح ما وقع را نخور پسر. من افسر جنگ نرم هستم، خوب سیاه نمایی و روشن نمایی رو بلدم، حالا میخواهی یک شرح ماوقع بگم بگی تو رو خدا اصلا تور نذارین سر گیجه گرفتیم. تحت تاثیر رسانه ها نباشید و مخصوصا بنگاه چرند پراکنی اسی. گول نخوردم یا اسی روشنم کردی واقعا می خوام بیام و به راه راست هدایتشون کنم به کمک هم البته...... ولی خداییش امروز حالم گرفته بودش خیلی دوست داشتم بیام میدونم دفعه بعدی هم وسط هفته میشه دوباره:icon_razz: جوجه هام از تخم به دنیا اومدن یع روز عکسشونو میگیرم میزارم تا ببینیشو خیلی بامزن:hapydancsmil: سپیده ببیندشون دیگه دل نمی کنه ازشون اسی نمیگی عکس میگیرن ازت پس فردا تو حوزه پخش میشه ۀآبروت میره آبرو که ندارین شما روحانیون زحمت نکش ولی خوب سوژه میشی بین طلاب:icon_pf (34): 6
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 منم میخواستم نگاری هرکسی رو چپ و راست کردی دستت درست حقشون بوده 6
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 نگاری هرکسی رو چپ و راست کردی دستت درست حقشون بوده خائن......... امروز وقتی در شهر ساخته شده برای کوفه در شهرک سینمایی قدم میزدم، به چنین روزهایی فکر میکنم. 4
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 راحت باش بگو در نهایت میشه اسی..از رو نری هاااا هیچوقت افتخار نمیدم که سرکرده چنین گروهک انحرافی بشم. همه تن ها نهایتا باید فدای ان تن مبارکی شوند که جانش را برای هدایت مردم در دست گرفته. اینقدر که من دیروز برای امر به معروف و نهی از منکر دگرباش ها و منحرف ها کتک خوردم، هیچ اخوندی حتی در زمان رضاخان کتک نخورده بود. 4
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 خائن......... امروز وقتی در شهر ساخته شده برای کوفه در شهرک سینمایی قدم میزدم، به چنین روزهایی فکر میکنم. چرا آخه خائن من بیگناه من مظلوم ....... نتونستم بیام نگار گفت یه زنه نکنه تو بودی منظورش؟ کوچه های کوفه قدم میزدی ربطی به جنگلهای حصار دور کلبه من نداشت به چه چیزیهای مگه فکر میکردی؟ ماکه هیچ وقت جامون خالی نیست توی هیچ حمعی حاجی راحت باش 4
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 چرا آخه خائن من بیگناه من مظلوم ....... نتونستم بیام نگار گفت یه زنه نکنه تو بودی منظورش؟ کوچه های کوفه قدم میزدی ربطی به جنگلهای حصار دور کلبه من نداشت به چه چیزیهای مگه فکر میکردی؟ ماکه هیچ وقت جامون خالی نیست توی هیچ حمعی حاجی راحت باش:icon_razz: راه شما انصافا دور بوده خوب، مثل آرپاک ،عشقی هم نداشتی که اینهمه راه به امیدش بکوبی بیایی. در کوفه به همین روزها فکر میکردم که تا وقتی توی دنیای مجازی هستیم همه عهد میبندن و به فرمانم لبیک میگن. پامون رو همین میذاریم توی واقعیت، لبیک بخوره تو سرشون،عهد شکنیشون پیش کش، یکی جفت پا میزنه، یکی مشت میزنه، یکی مو میکشه یکی با نی میزنه تو سرم، یکی شلاق میزنه (عکسش برسه میذازم) ، اینهمه کوفی صفتی نوبره. 7
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 چه عشوه هایی میومدی میچرخیدین و دست مینداختی گردن حمید و .... فکر کردی ما یادمون میره این صحنه ها چه زجری به ما که این صحنه ها رو دیدیم و هی خودمون و خوردیم از وقتی این مطالب رو نوشتم پسرها مدام میان توی پروفایلم و میگن چطوری جیگررر !!! بدبخت شدیم رفت. :icon_pf (34): همه چیزمون درست بود، این یک قلم دگرباشی رو کم داشتیم. 10
hilda 13377 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 بچه ها از اونجایی که رستوران میز به میز عکس گرفتم همه عکساتون دست منه ! میخوام کلا یه فایل کنم به همه بدم کسایی که میخوان عکساشون و جدا کنم و سند تو ال نشه به من بگن بقیه هم ایمیل هاشونو الان بدن که بدم بهشون عکس منم دست هر کی هست لطفا نده به بقیه و به خودمم بده در ضمن من از خودم هیچ عکسی ندارم همش پشت دوربین بودم 15
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ردیف پایین سمت چپ اونیکه نشسته کوپ نونوا قدیمی هاست. چندبار توی کوچه ها را میرفت،میخواستم صداش کنم بیاد چندتا نون سنتی برامون بپزه سوغاتی از شهرک بیاریم خونه. 9
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ردیف پایین سمت چپ اونیکه نشسته کوپ نونوا قدیمی هاست. چندبار توی کوچه ها را میرفت،میخواستم صداش کنم بیاد چندتا نون سنتی برامون بپزه سوغاتی از شهرک بیاریم خونه. بمیرم برات که جرات نداری با کس دیگه ای شوخی کنی صداش میکردی خب...یه نونهایی میپخت واسه بعضیاااا یه وجب روغن روش بود!! 10
کتایون 15177 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ردیف پایین سمت چپ اونیکه نشسته کوپ نونوا قدیمی هاست. چندبار توی کوچه ها را میرفت،میخواستم صداش کنم بیاد چندتا نون سنتی برامون بپزه سوغاتی از شهرک بیاریم خونه. کی بود حالااااااااااااااا؟!!!! 6
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 بمیرم برات که جرات نداری با کس دیگه ای شوخی کنی صداش میکردی خب...یه نونهایی میپخت واسه بعضیاااا یه وجب روغن روش بود!! جرات نمیخواد، یک منحرفی هم هست رنگ لاکش و لباسش یکی هست مثلا بگه همه چیز من حساب شده بوده. 6
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 کی بود حالااااااااااااااا؟!!!! اهل محل صداش میزدن مش جعفری جنیکا !!!!! 6
ارسالهای توصیه شده