Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 ای جونم داداشم ماشالله هزار ماشالله چشمم کف پاش گوله ی استعداده...حال کردی باهاش رقصیدیا من می دونم......... مثل گوله توپ اون داداشت گرده. چندبار اومدم کمرش رو بگیرم باهاش تانگو برقصم اما امتناع کرد. خیلی ناز میکنه و عشق و رقص رو نمیفهمه. همون یک چرخکی که باهام زد،کلی وعده وعید تو گوشش دادم. 15
Anooshe 11040 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 خب رفقا هرکی خوب همه این صحنه های ناپسند رو دیده یه شرح درست حسابی از رقص بعضیا بده بیاد!!! بگم! 16
کتایون 15177 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 مثل گوله توپ اون داداشت گرده. چندبار اومدم کمرش رو بگیرم باهاش تانگو برقصم اما امتناع کرد. خیلی ناز میکنه و عشق و رقص رو نمیفهمه. همون یک چرخکی که باهام زد،کلی وعده وعید تو گوشش دادم. دلبری می کنه لامصب... اگه قرار بود همین جور یه این راحتیا خام شه که ............:icon_razz: 10
from_hell 10964 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 خدایا توبه...:ws17::ws17: دفعه بعد یه تور هیجان انگیزتر بذارید....شهرک نباشه...جای تاریخی هم نباشه...که من انگیزه داشته باشم بیاااام... خوش باشید همیشه... 13
Yuhana 12780 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 خدایا توبه...:ws17::ws17: دفعه بعد یه تور هیجان انگیزتر بذارید....شهرک نباشه...جای تاریخی هم نباشه...که من انگیزه داشته باشم بیاااام... خوش باشید همیشه... قربونت ما اسمشو میذاریم سفر تاریخی ولی تو بیا ب تنها چیزی ک توجه نکردیم درودیوارای تهران قدیم بود :persiana__hahaha:من که یادم نمیاد بغیر اورشلیم جای دیگه رفتیم؟ ها کوفه هم رفتیم دیجه یادم نمیاد 10
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 بگم! بله بگید،بگید،بگید. من بهت رحم کردم فقط اون عضویتت در گروهک انحرافی 5 کله پوک رو مطرح کردم. نذارین من هم زبان بر جزئیات حرکات جلفتان برگشایم. 7
Anooshe 11040 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 خدایا توبه...:ws17::ws17: دفعه بعد یه تور هیجان انگیزتر بذارید....شهرک نباشه...جای تاریخی هم نباشه...که من انگیزه داشته باشم بیاااام... خوش باشید همیشه... ما هرجا که بریم هیجانشو خودمون میسازیم عزیزم... اگه واسه این برنامه ام میومدی قطعا بهت بد نمیگذشت ایشاا.. برنامه های بعدی 12
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 ما هرجا که بریم هیجانشو خودمون میسازیم عزیزم...اگه واسه این برنامه ام میومدی قطعا بهت بد نمیگذشت ایشاا.. برنامه های بعدی مگه باز هم برنامه بعدی توی سر دارین؟ :zadan: اینهمه فسق و فجور برای ملغی کردن این تورها کافی نیست؟ من که دیگه غلط بکنم جامو اینجور جاها بذارم، حالا خوبه مارو بگیرن شب توی تلویزیون شطرنجی نشون بدن، اسی در بین دگرباش ها و رقاصه ها و مفسدین فی الارض. 12
Anooshe 11040 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 بله بگید،بگید،بگید. من بهت رحم کردم فقط اون عضویتت در گروهک انحرافی 5 کله پوک رو مطرح کردم. نذارین من هم زبان بر جزئیات حرکات جلفتان برگشایم. متاسفانه یادم نیست اصلا که بخوام بگم بار آخرت باشه به پنج تن میگی پنج کله پوک پنج تن عضویت نپذیرفته هیچ موقع ، از ابتدا باهم دیگه ییهو به وجود اومدیم... حالا حسودیت میشه از پنج تن نیستی بحثش جداست 11
Anooshe 11040 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 مگه باز هم برنامه بعدی توی سر دارین؟ :zadan:اینهمه فسق و فجور برای ملغی کردن این تورها کافی نیست؟ من که دیگه غلط بکنم جامو اینجور جاها بذارم، حالا خوبه مارو بگیرن شب توی تلویزیون شطرنجی نشون بدن، اسی در بین دگرباش ها و رقاصه ها و مفسدین فی الارض. نه به این زودی ها (قسمت قرمز)واقعا؟ 8
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 مگه باز هم برنامه بعدی توی سر دارین؟ :zadan:اینهمه فسق و فجور برای ملغی کردن این تورها کافی نیست؟ من که دیگه غلط بکنم جامو اینجور جاها بذارم، حالا خوبه مارو بگیرن شب توی تلویزیون شطرنجی نشون بدن، اسی در بین دگرباش ها و رقاصه ها و مفسدین فی الارض. خیلی دلت بخواد که باز هم برنامه باشه و بیای...کم خوش گذشت بهت؟! 8
کتایون 15177 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 مگه باز هم برنامه بعدی توی سر دارین؟ :zadan:اینهمه فسق و فجور برای ملغی کردن این تورها کافی نیست؟ من که دیگه غلط بکنم جامو اینجور جاها بذارم، حالا خوبه مارو بگیرن شب توی تلویزیون شطرنجی نشون بدن، اسی در بین دگرباش ها و رقاصه ها و مفسدین فی الارض. باوشهههههههههههه 6
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 بار آخرت باشه به پنج تن میگی پنج کله پوک پنج تن عضویت نپذیرفته هیچ موقع ، از ابتدا باهم دیگه ییهو به وجود اومدیم... حالا حسودیت میشه از پنج تن نیستی بحثش جداست پنج تنی که قابلیت ارتقا به 14 تن را نداره آپ تو دیت نیست. اینهمه تن مشتاق امروز میخواست به این گروهک شما بپیونده. اگه گروهکتون 5 تن الهی بود،سریع میشد 14 تن. مگه مارچی و مینی و یوحنا و..... بیچاره چه گناهی داشتند که نباید در گروهتون باشند. 7
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 نه به این زودی ها (قسمت قرمز)واقعا؟ خوبه پس زود نیست،اقلا کمی این مدت را به توبه بپردازین شاید از بار گناهتون کم شد. قسمت های قرمز همیشه عین واقعیتند،چون با رنگ خون نوشته میشن. 5
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 خیلی دلت بخواد که باز هم برنامه باشه و بیای...کم خوش گذشت بهت؟! متاسفانه منو اغفال کردین افتادم وسط شدم عامل مضحکه دوستان. البته میدونین که 90 درصد حرفای من چیه؟ ..... 6
Yuhana 12780 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 دوستان آشنایان یه نگا به دوربینا و گوشیاتون بندازین هرگونه تصویری از من بود حتی اگه سایه ام رو زمین بود و تو عکس بود ، حتی اگه قرار بوده باشم ولی نبودم بیابید اعلام کنید ایمیل بدم ایمیل کنین 15
M_Archi 7762 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 دوستان آشنایان یه نگا به دوربینا و گوشیاتون بندازین هرگونه تصویری از من بود حتی اگه سایه ام رو زمین بود و تو عکس بود ، حتی اگه قرار بوده باشم ولی نبودم بیابید اعلام کنید ایمیل بدم ایمیل کنین منم همینی که یوحی گفت 8
ارسالهای توصیه شده