رفتن به مطلب

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آقا و چرا ؟

*Sanaz*

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق  

47 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 183
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من هیچ فرقی نداره ولی چون خانوم ها خجالیتین یا این که هنوز اون اعتماد به نفس رو در خودشون نمیبینن که بتونن از یه مرد درخواست کنن که یه قرار ملاقات با اقا بگذارند

یکی دیگه هم که باعث این حالت میشه دید بدی هست که تو جوامع چه شرقی چه غربی چه جمهوریه اسلامینسبت به این موضوع وجود داره هست

درکل فک کنم که همیشه خانوم ها صبر میکنن تا اقا پیشنهاد قرار ملاقات بده:a030:

• Like 13
لینک به دیدگاه

درود ساناز جان. من اگه پسری رو واقعا دوست داشته باشم، خودم پیش قدم میشم. نه حوصله دارم صبر کنم تا اون پیشنهاد بده و نه لازم میدونم غرور به خرج بدم.

به هیچ کدوم از گزینه ها رای ندادم، چون به نظرم بی مورده که تعیین کنیم کی اول پیش قدم بشه. ترجیح میدم رک و راست با فرد موردنظرم صحبت کنم تا اینکه یواشکی عشوه بیام براش و ...

• Like 23
لینک به دیدگاه

به نظر من اول آقایون باید این پیشنهاد رو بدن

خانم ها به خاطر حساس بودن و ظرافت اخلاقی و شخصیتی که به عنوان یک خانم دارن معمولا مطرح کردن همچین چیزی براشون خیلی سخته...

مخصوصا اگه جواب این پیشنهاد از طرف آقا "نه" باشه......اوونوقت خیلی ضربه میخورن

به عبارتی کنار اوومدن با اینکه جنس مخالفشون به اوونها نه گفته سخته براشون....آقایون با جوابِ نه خانومها به نسبت راحت تر کنار میان

به خاطر همین به نظر من آقا این پیشنهاد رو مطرح کنه خیلی بهتر هست:icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه

سئوال بسیار جالبی هست.:icon_gol:

نمیدونم راستش چه جوابی بدم.

برای خودم هم چندباری پیش اومده، اما یکسری تجربه هایی باعث شده کلا بیخیال بشم. :icon_razz:

به نظر من برای یک مرد خیلی سخت تره که به یکی پیشنهاد دوستی مستقیم بده و جواب نه بشنوه، البته پیشنهاد دوستی انسانی منظورم هست نه پیشنهاد برای یکسری روابط زودگذر و بعدا خداحافظ.

اما این رو حس کردم که کلا زن ها خیلی مغرور تر از مردها هستن و خیلی هم علاقه دارن غرورشون حفظ بشه، اینکه اکثرا مردها پیش قدم میشن، یعنی مردها راحت تر غرور خودشون رو میشکنند.

به نظر خود من همونطوری که معتقدم در دست دادن اول باید یک زن به یک مرد دست بده ، در ملاقات هم اول یک خانم پیشنهاد بده اما نه مستقیم، اگه هیچ پیشنهاد غیر مستقیمی هم نداد، مرد فقط ضایع میشه.:hanghead:

• Like 23
لینک به دیدگاه

جنسیتش به نظرمن زیاد مهم نیست

مهم اینه که یکی از دونفر اول از طرف مقابلش خوشش میاد و بهتره پیش قدم بشه

من وقتی از یک نفر خوشم میاد و میبینم که با معیارهام جوره پیش قدم میشم

حالا درسته وجه خوبی ممکنه نداشته باشه ولی حداقلش اینه که خودم از بلاتکلیفی درمیام

که این حرکت دو حالت داره:

1- طرف مقابل ناراضی هست رابطه تموم میشه

2- طرف مقابل چندان هم بی میلی نیست رابطه ادامه پیاد میکنه

خب سوخت و سوزش بیشتره ولی بازم میگم بهتراز بلاتکلیفیه:ws37:

• Like 15
لینک به دیدگاه

بایدی در کار نیست

هر کدوم از طرفین زمانی که بفهمن وقتش رسیده این پیشنهاد رو مطرح میکنن.

اما من اگه خودم باشم دوست دارم خودم این پیشنهاد رو بدم.(حقیقت شخصی)

• Like 18
لینک به دیدگاه

آقا پیشنهاد بده بهتره ممکنه اون پسر با چند نفر صمیمی باشه و اصلا هم هدف دوستی نداشته باشه و دختر پیشنهاد بده و با خودش بگه دختره جوگیر شده

• Like 13
لینک به دیدگاه
سئوال بسیار جالبی هست.:icon_gol:

نمیدونم راستش چه جوابی بدم.

برای خودم هم چندباری پیش اومده، اما یکسری تجربه هایی باعث شده کلا بیخیال بشم. :icon_razz:

به نظر من برای یک مرد خیلی سخت تره که به یکی پیشنهاد دوستی مستقیم بده و جواب نه بشنوه، البته پیشنهاد دوستی انسانی منظورم هست نه پیشنهاد برای یکسری روابط زودگذر و بعدا خداحافظ.

اما این رو حس کردم که کلا زن ها خیلی مغرور تر از مردها هستن و خیلی هم علاقه دارن غرورشون حفظ بشه، اینکه اکثرا مردها پیش قدم میشن، یعنی مردها راحت تر غرور خودشون رو میشکنند.

به نظر خود من همونطوری که معتقدم در دست دادن اول باید یک زن به یک مرد دست بده ، در ملاقات هم اول یک خانم پیشنهاد بده اما نه مستقیم، اگه هیچ پیشنهاد غیر مستقیمی هم نداد، مرد فقط ضایع میشه.:hanghead:

اما به نظر من درست نیست یه خانوم برای همچین چیزی پیش قدم بشه...

نمیخوام جانب داری کنم....اما این کار ، اوونم از جانب یک خانوم، باعث میشه که بقیه به این نتیجه برسن که اوون خانوم خیلی مشتاقِ برای ایجاد دوستی با جنس مخالف...

شکستن غرور نه برای خانوم راحته نه برای آقا....

اما اقایون با احتمال شنیدن جواب نه هم که شده بازم پیشنهاد رو مطرح میکنن....

و فکر نمیکنم شنیدن این جواب براشون به نسبت خانومها سخت باشهhanghead.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه
آقا پیشنهاد بده بهتره ممکنه اون پسر با چند نفر صمیمی باشه و اصلا هم هدف دوستی نداشته باشه و دختر پیشنهاد بده و با خودش بگه دختره جوگیر شده

پسرا هم بخدا ادمن.همین فکری که شما میکنی رو ممکنه پسرا هم به ذهنشون بیاد.چرا فک میکنید فقط خودتون احساس دارین؟چا فک میکنید فقط خودتون اگه جواب نه بشنوید ناراحت میشید؟چه میدونید وقتی یه پسر غرورش شکسته میشه چه حالی میشه؟وقتی احساس میکنه خورد شده چه حسی بهش دست میده.شما چیزی از پسرا نمیدونید پس بهتره حداقل به جای اونا فک نکنید.شما فک کردید پسرا همشون همینایی هستن که تو خیابونا با اون شلوارای تا زیر .... وایسادن و منتظرن یه دختری بیاد رد بشه بهش تیکه بندازن؟یا اونایی که واسشون مهم نیست با چند نفر دوست باشن؟مگه میشه همزمان با چند نفر صمیمی بود؟شما میتونید؟اگه پسرا بتونن دخترا هم میتونن.دخترا که بعضی وقتا خیلی سنگدل تر میشن.حداقل به جای پسرا فک نکنید.اههه

• Like 15
لینک به دیدگاه

#ff0000]

873256]اما به نظر من درست نیست یه خانوم برای همچین چیزی پیش قدم بشه...

نمیخوام جانب داری کنم....اما این کار ، اوونم از جانب یک خانوم، باعث میشه که بقیه به این نتیجه برسن که اوون خانوم خیلی مشتاقِ برای ایجاد دوستی با جنس مخالف...

شکستن غرور نه برای خانوم راحته نه برای آقا....

اما اقایون با احتمال شنیدن جواب نه هم که شده بازم پیشنهاد رو مطرح میکنن....

و فکر نمیکنم شنیدن این جواب براشون به نسبت خانومها سخت باشه:hanghead:

خب به این نتیجه برسن.چی میشه مثلا؟مگه مشتاق نبوده؟حتما مشتاق بوده با طرف دوست بشه که این فکر اومده تو سرش که پیشنهاد بده دیگه

خیلی ممنون که این فکر رو میکنید و به جای ماها حرف میزنید و فکر میکنید.شما خانم ها مغرورید.خیلی زیاد.البته همتون نه.نمونش ویویان و شهدخت.

حاضرید غرورتون شکسته نشه حتی اگه با کسی که میخواین رابطه نداشته باشید.اما پسرا اینجوری نیستند.

• Like 7
لینک به دیدگاه
پسرا هم بخدا ادمن.همین فکری که شما میکنی رو ممکنه پسرا هم به ذهنشون بیاد.چرا فک میکنید فقط خودتون احساس دارین؟چا فک میکنید فقط خودتون اگه جواب نه بشنوید ناراحت میشید؟چه میدونید وقتی یه پسر غرورش شکسته میشه چه حالی میشه؟وقتی احساس میکنه خورد شده چه حسی بهش دست میده.شما چیزی از پسرا نمیدونید پس بهتره حداقل به جای اونا فک نکنید.شما فک کردید پسرا همشون همینایی هستن که تو خیابونا با اون شلوارای تا زیر .... وایسادن و منتظرن یه دختری بیاد رد بشه بهش تیکه بندازن؟یا اونایی که واسشون مهم نیست با چند نفر دوست باشن؟مگه میشه همزمان با چند نفر صمیمی بود؟شما میتونید؟اگه پسرا بتونن دخترا هم میتونن.دخترا که بعضی وقتا خیلی سنگدل تر میشن.حداقل به جای پسرا فک نکنید.اههه

من نگفتم پسرا احساس ندارن !!!

پسری هست که ممکنه با چند نفر صمیمی باشه ولی اصلا نخواد باهاشون دوست شه . بحث دوستی با بحث اینکه آدم با یکی راحت باشه فرق داره ! برای دوست احساس خرج میشه ولی برای کسی که باهاش راحتیم ممکنه احساسی خرج نشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
من نگفتم پسرا احساس ندارن !!! پسری هست که ممکنه با چند نفر صمیمی باشه ولی اصلا نخواد باهاشون دوست شه . بحث دوستی با بحث اینکه آدم با یکی راحت باشه فرق داره ! برای دوست احساس خرج میشه ولی برای کسی که باهاش راحتیم ممکنه احساسی خرج نشه.

منم میگم

دختری هست که ممکنه با چند نفر صمیمی باشه ولی اصلا نخواد باهاشون دوست شه . بحث دوستی با بحث اینکه آدم با یکی راحت باشه فرق داره ! برای دوست احساس خرج میشه ولی برای کسی که باهاش راحتیم ممکنه احساسی خرج نشه.

• Like 13
لینک به دیدگاه

شما به عنوان یک خانم یا آقا، اگر بخواهین با جنس مخالفتون دوستی برقرار کنین چه با هدف ازدواج چه دوستی معمولی، انتظار دارین اول کدوم یکی از طرفین پیشنهاد شروع یک دوستی را بده و چرا؟

تو فرهنگ ما جا افتاده خانم هایی که اول پیشنهاد میدن مشکل اخلاقی دارن و خیلی وقتها ممکنه همون آقا در اینده موقع دعواها و مشکلات این قضیه رو با کنایه تو روی زن بیاره

• Like 6
لینک به دیدگاه
جنسیتش به نظرمن زیاد مهم نیست

مهم اینه که یکی از دونفر اول از طرف مقابلش خوشش میاد و بهتره پیش قدم بشه

من وقتی از یک نفر خوشم میاد و میبینم که با معیارهام جوره پیش قدم میشم

به هیچ کدوم از گزینه ها رای ندادم، چون به نظرم بی مورده که تعیین کنیم کی اول پیش قدم بشه. ترجیح میدم رک و راست با فرد موردنظرم صحبت کنم تا اینکه یواشکی عشوه بیام براش و ...

ببینید بچه ها نظر شما دقیقا همین گزینه 2 من هست،پس اول بهش رای بدین،چون آمارش برام مهمه. :w16:

چون شما معتقدین به عنوان یک خانم اگر از کسی خوشتون بیاد،خودتون پیش قدم میشین و منتظر اقدام آقا نمیمونین و اینکه خودتون پیشنهاد بدین براتون دلنشین تره.

این نظرسنجی هم فقط مربوط به شخص شماست،اینکه اگر یک مرد بودین،یا اگر کسی دیگه بودین چیکار میکردین موضوع بحث نیست.

• Like 9
لینک به دیدگاه

هر کدوم از طرفین زمانی که بفهمن وقتش رسیده این پیشنهاد رو مطرح میکنن.

از کجا یکی از طرفین به تنهایی میفهمه که وقتش رسیده؟ :ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه
از کجا یکی از طرفین به تنهایی میفهمه که وقتش رسیده؟ :ws38:

ببین خوشگلم.من و تو یه مدته با هم رابطه داریم.یعنی راجع به چیزایی که واسمون مهم هست صحبت کردیم.از علائقمون کم و بیش گفتیم.وقتی با هم حرف میزنیم حواسمون هست ببینیم اون یکی اشتیاق به حرف زدن داره یا با جواب های کوتاه و با بی میلی جواب میده.یه بار من سر صحبت رو باز میکنم.یه بار تو این کار رو میکنی.یه جا تو کمک میخوای من بهت کمک میکنم.یه جا تو.رفتار طرفمون رو میبینیم و همینطور رفتار طرفمون رو با افراد دیگه هم میبینیم.خب حالا مثلا من دیگه بعد یه مدت فهمیدم که اره تو خصوصیاتی که من میخوام رو داری و رابطمون هم به جایی رسیده و اونقد دیگه از هم شناخت داریم که یه رابطه جدی رو شروع کنیم و یه قرار بذاری برای صحبت های جدی.خب این پیشنهاد رو میدم.چه پسر باشم په دختر.فرقی نمیکنه

• Like 13
لینک به دیدگاه
ببینید بچه ها نظر شما دقیقا همین گزینه 2 من هست،پس اول بهش رای بدین،چون آمارش برام مهمه. :w16:

چون شما معتقدین به عنوان یک خانم اگر از کسی خوشتون بیاد،خودتون پیش قدم میشین و منتظر اقدام آقا نمیمونین و اینکه خودتون پیشنهاد بدین براتون دلنشین تره.

این نظرسنجی هم فقط مربوط به شخص شماست،اینکه اگر یک مرد بودین،یا اگر کسی دیگه بودین چیکار میکردین موضوع بحث نیست.

اطاعت امر شد عزیزجان:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین خوشگلم.من و تو یه مدته با هم رابطه داریم.یعنی راجع به چیزایی که واسمون مهم هست صحبت کردیم.از علائقمون کم و بیش گفتیم.وقتی با هم حرف میزنیم حواسمون هست ببینیم اون یکی اشتیاق به حرف زدن داره یا با جواب های کوتاه و با بی میلی جواب میده.یه بار من سر صحبت رو باز میکنم.یه بار تو این کار رو میکنی.یه جا تو کمک میخوای من بهت کمک میکنم.یه جا تو.رفتار طرفمون رو میبینیم و همینطور رفتار طرفمون رو با افراد دیگه هم میبینیم.خب حالا مثلا من دیگه بعد یه مدت فهمیدم که اره تو خصوصیاتی که من میخوام رو داری و رابطمون هم به جایی رسیده و اونقد دیگه از هم شناخت داریم که یه رابطه جدی رو شروع کنیم و یه قرار بذاری برای صحبت های جدی.خب این پیشنهاد رو میدم.چه پسر باشم په دختر.فرقی نمیکنه

این رابطه میتونه بین دو تا دوست عادی هم باشه حتما این نیست که دو طرف علاقه‌ای به رابطه‌ی نزدیکتر دارن...

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...