Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ تازه 6-8 و باباکرم هم یاد دارمتو چی یاد داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ کی با من کار داشت؟!!!! من عمو بیا با زن عموت برقص تنها نباشه خجالت بکشه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حال ندارم منم ندارم. خوابمم نمیبرهههه... حوصلمم سر رفتههه... دلمم گرفتهههههههههههه.... شادم کنییید... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ منم ندارم. خوابمم نمیبرهههه... حوصلمم سر رفتههه... دلمم گرفتهههههههههههه.... شادم کنییید... چه مدلی؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ این وقت شب فقط میتونم بهتون بگم.............. [flash=with=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ چه مدلی؟ نمیدونم... اسپیکرم خاموشه... هدفنمم تو اتاق داداشمه... میشه متن آهنگتو بگی... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نمیدونم... اسپیکرم خاموشه... هدفنمم تو اتاق داداشمه... میشه متن آهنگتو بگی... میگه بپر برو تو رختخواب.............دیر شده زود بگیر بخواب 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من عمو بیا با زن عموت برقص تنها نباشه خجالت بکشه بگو بیاد باهام برقصه... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ پ ن : امروز تولد یکی از دوستام بود واسه خاطر اون اومدم، چون برام مهم بود علاقه ای هم به اینجا ندارم ولی به دوستام چرا علاقه ندارم چون ممد.ای و اسی خیلی اذیتم کردن ممد.ای یه بار تو زندگی ایت مرد باش و این و پاک نکن خانم مغرور فکر میکردم یه ذره شرمنده شده باشی بابت کاری که کردی اما دریغ از یه معذرت خواهی تاپیکش و صحبتای بچه ها هنوز هست تو بایگانی، اگه فراموش کردی خواستی بگو نشون بدم شاید یه کمی شرمنده بشی و نیومده دوباره همون راه قبلی رو پیش نگیری 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ این آخرین هشدار من به یک عده هست که قشنگ میفهمن منظورم رو. کوچکترین حرکتی از همین الان در راستای حرکات توهین آمیز گذشته اشون بکنن،کلیه پیام هاشون رو برای استفاده عموم قرار میدم تا دیگه نه فرصت گردن درازی داشته باشن، نه دنبال کسانیکه خواستار به هم زدن نظم سایت هستن بیوفتن و ازشون تشکر بکنن. یعنی فقط کافیه حس کنم کسی کنایه زده چه مستقیم چه غیر مستقیم، اونوقت اگه براش شخصیتی موند. صبر و تحمل و سکوت هم حدی داره. 15 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ چرا وقتی من نیستم دعوا میکنید؟ دلم میخواد خوب :icon_razz: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بگو بیاد باهام برقصه... کی عمه جون؟؟؟ phd رو فراموش نکنی عمه 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ کی عمه جون؟؟؟phd رو فراموش نکنی عمه غریبه نیستزن عموی جدیدههههههههه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ غریبه نیستزن عموی جدیدههههههههه:hapydancsmil: کی؟؟؟ lorena؟؟؟ جدید نیس که من منتظرم بچشونم دیگه :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی فقط کافیه حس کنم کسی کنایه زده چه مستقیم چه غیر مستقیم، اونوقت اگه براش شخصیتی موند. یکی از همون "کسی" ها خودش میاد اعلام میکنه که : "چیزی برای از دست دادن ندارم! با من کل کل نکن!" این افراد میفهمن شخصیت چیه!؟ من که بعید میدونم این کار هم نتیجه ای بده . . . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده