viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ درود دوستان. من عادت دارم هر وقت میرم پارک یا جایی میشینم که میتوونم مردم رو و حرکات و روابطشون رو ببینم و بشنوم، درباره شون قضاوت کنم و خودم رو در ذهنشون جای داده و با اطمینان کامل قضاوت اونا رو درباره خودشون (اینکه درباره خودشون چه فکری میکنن) حدس بزنم. سپاسگزار میشم بیاین تو این تاپیک نظراتتون رو درباره خودتون بگید تا ببینم چقد این قضاوتهام و این فکر خوانیهام درسته. (همیشه رمضون، یه بار هم شعبون یا برعکس :دی) برای شروع فکر خودم رو درباره خودم میگم: من خودم رو دختری با استعدادهای کشف ناشده و تا حدی به هدر رفته میدونم، باهوشم ولی نه اونقد که درس نخوونده امتحان قبول شم؛ یه کم دوروئم (احساس میکنم اونجوری نیستم که دوستام فکر میکنن و سعی هم نمیکنم از اشتباه درشون بیارم)؛ رکم؛ با ادبم؛ بعضی وقتا احساس خوشگلی میکنم و همون وقتا یه اتفاق میفته که میخوره تو برجکم؛ خیلی وقتا وقتی یه نفر منو میبینه فکری صد در صد متضاد اونی که هستم درباره م میکنه. بعضی وقتا دروغ گوئم (خیلی طبیعی) ولی خیلی کم پیش میاد؛ مهربونم؛ خجالتیم ولی دوستام میگن نیستم؛ کلا از خودم راضی نیستم. 31 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ لوس و بی منطق و احساساتی در بعضی جاها،خشک و بی رحم و بی احساس در جاهایی دیگه. متاسفانه یک خصلت بارزی که دارم،بازیگر هستم و این اصلا خوب نیست. یعنی ممکنه در مواقع غم خیلی خوشحال باشم و جک بگم و همه فکر کنن چه قدر این خوشه. و در مواقع خوشحالی، تریپ افسردگی بردارم. کلا به نظرم کسی نباید به من اعتماد کنه،به جز دوستام. چون من به کسی دست دوستی (در دست دوستی هم محرم و نامحرم ندارم) بدم تا آخرش هستم،مگر اینکه از پشت خنجر بزنه و این برام بدترین حالت ممکنه هست و ولش میکنم برای همیشه. 24 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ دختری مغرور و پرانرژی ....... با اراده ..... احساساتی ..... شکست ناپذیر.... همیشه امیدوار ... شاد .... دختر روزهای سخت از همون کودکی هدف های خیلی بزرگی داشتم ... و نظر خودم فقط مهمه تو کارام ... خیلی وقتا شعار میدم ... که اصلا درست نیست و خودم نمیپسندم ... هیچ وقت از زندگی ناامید نمیشم و نخواهم شد ... از وابسته بودن متنفرم ... همیشه سعی میکنم خودم گلیم خودمو از آب بکشم ... تا خانواده یا دوستان ... به حداقل ها قانع نمیشم ... خیلی وقتا کوتاهی میکنم تو کارهام ... بد قولم ... مغرور بودنم بیشتر وقتا دردسرساز بوده برام نظرم راجب خودم : از خود راضی هستم 16 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من به طرز عجیبی وابسته به اطرافیانمم ولی به طرز عجیبی هم اصرار دارم که بگم خیلی مستقلم... یه آدمی که برام مهم باشه با کوچکترین حرفش میرم تو لب...اون وقت نسبت به بعضی آدما به طرز عجیبی بی تفاوتم... بعضی وقتا دوست دارم الکی رئیس بازی در آرم...:icon_razz: یه وقتایی باز دوباره الکی احساس مالکیت می کنم رو یه سری افراد اونام میفهمن همچین از خجالتم در میان این البته دُزش کمه... احساساتی ام...دلم همین جور 24 ساعته در حال سوختنه... با معرفتم این دیگه حرف توش نیست...:hapydancsmil: یه جورایی غرور بیجا دارم...:icon_pf (34): راحت می بخشم...سخت فراموش می کنم..کلا حرفا یادم نمیرن لعنتی هاااااااا... ادم راحتی ام ولی...اهل ادا اطوار نیستم اصلا... عجب موجودی ام خودم خبر ندارم... 21 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ از این تاپیک ها نزنین من از خود راضیم! بخوام درمورد خودم بگم 6 تا برگ آ 4 میشه ها... همه شم تعریف می کنم! آخرش یک نصفه خط مینویسم میگم اینم نکته ی منفی! دیگه خود دانید! 19 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ از خود راضی مغرو ر یخ و بی احساس غیر قابل اعتماد دروغگو دو رو و متظاهر.... خودشیفته ضعیف النفس فضول خشن خود خفن پنداری 5 مورد آخر رو به کمک یکی از دوستان فهمیدم 18 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ مغرور قدردان پرتلاش اعتماد بنفس بالا از ریا و دروغ متنفرم اگر بهم ثابت بشه یکجایی رو اشتباه میکنم حتما روندم رو تغییر میدم....حتی اگه به قیمت خرابی تمامی پل های پشت سرم تموم بشه دنبال سوژه و خنده رازدار حاشیه رو دوست ندارم یکی باهام راحت باشه ،باهاش راحتم ولی اگه از اول خودشو بگیره دیگه آبمون تو یه جوی نمیره ترسو با تعریف های بالا ویژگی که شما هم پی بردید...خودشیفته 20 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من به طرز عجیبی وابسته به اطرافیانمم ولی به طرز عجیبی هم اصرار دارم که بگم خیلی مستقلم... یه آدمی که برام مهم باشه با کوچکترین حرفش میرم تو لب...اون وقت نسبت به بعضی آدما به طرز عجیبی بی تفاوتم... بعضی وقتا دوست دارم الکی رئیس بازی در آرم...:icon_razz: یه وقتایی باز دوباره الکی احساس مالکیت می کنم رو یه سری افراد اونام میفهمن همچین از خجالتم در میان این البته دُزش کمه... احساساتی ام...دلم همین جور 24 ساعته در حال سوختنه... با معرفتم این دیگه حرف توش نیست...:hapydancsmil: یه جورایی غرور بیجا دارم...:icon_pf (34): راحت می بخشم...سخت فراموش می کنم..کلا حرفا یادم نمیرن لعنتی هاااااااا... ادم راحتی ام ولی...اهل ادا اطوار نیستم اصلا... عجب موجودی ام خودم خبر ندارم... کتی تو همزاد من نیستی ایا؟؟ 11 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی بیش از حد زود حرف بهم برمیخوره کلا طاقت حرف ندارم عصبانیتمو در طول تاریخ کسی ندیده یا دیده فکر نکنم تا آخر عمر یادش بره چند تا زخم تو دلم منو از بسیاری از آدمها ترسونده طوری که کلا دیگه از روابط معمول با ادمها هم وحشت دارم دلرحم هستم در حد بوندسلیگا طوری که بعضی وقت ها باعث شده بعضیا ازش سوء استفاده کنن در دنیای واقعی خیلی کم حرف هستم یا لحن حرف زدنم هم طوریه که نصفشو نمیشنون تنها چیزی که از خودم تا حالا ندیدم بی معرفتی بوده !مخصوصا تو رافاقت !وابستگی خیلی خیلی خیلی عجیبی هم به خانوادم دارم 15 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ قراره یه بند برای خودمون نوشابه باز کنیم دیگه نه مسئولیت پذیر به شدت کم حرف ...اونقدر خودم از خودم متنفر میشم شوخ طبع از وابستگی متنفرم ولی به شدت وابستم رک اینقدر که میخوره تو ذوق طرف بعضی اوقات صادق ...از دروغ متنفرم حتی مصلحتیش آدم یک رنگیم اعتماد به نفسم بالاست مغرور...تا بخوام با یکی جورشم پدرش درمیاد سعی کردم زیاد نوشابه باز نکنم برا خودم 12 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ من نظر خوبی نسبت به خودم دارم همین کافیه 6 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ . مغرور، خودخواه ، تنبل، عصبانیت نامتعارف و کمی دورغگویی ازاشکالات دیگه منه کم حرف ، بیشترعملگرا ،رازدر ، قابل اعتماد مسولیت پذیرتا حد مرگ ( نقل قول از اطرافیانم ) 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ کتی تو همزاد من نیستی ایا؟؟ فرووووووووووووووووووووغ:hapydancsmil:... 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ اووووووووووووووووووم همه رو دوست دارم اما خب چون در ظاهر آدم خشکیم هیچ کس اینو نمی فهمه جدیم بلد نیستم با کسی صمیمی بشم البته یکم هم ته دلم اینو نمی خوام ابراز احساسات بلد نیستم جدیدا دارم تمرین می کنم بیخیالم چیزی منو تو این دنیا نگران یا ناراحت نمی کنه به جز مسائلی که به خانواده ام مرتبط میشه فکر می کنم مزخرفِ خوبیم 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی خیلی ناز هستم ! پس حدسم درباره از خود راضی بودن و خود شیفتگیت درست بود دکی جون 3 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ درود دوستدار گفتمان کردن و پر گفتار وسخن بی پرده 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من به طرز زایدالوصفی تنبلم و در برخی کارها اصلا پشتکار ندارم. اگه یه کاری رو دوست نداشته باشم انجام نمیدم یا هی عقب میندازم. این بزرگترین ایراد منه که دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم. به شدت فراموشکارم و حافظه کوتاه مدت خوبی ندارم. وقتی که مشکلات و کارم زیاد میشه اخلاقم برمیگرده و اطرافیانم رو فراموش میکنم. اصلا دیگه نمیبینمشون. حتی اگه در فاصله دو متری من باشن. تا حدودی لجبازم. آرامش ندارم و همش دنبال آرامش میگردم. نمیدونم چطور میشه آرام بود. جدیدا بد دهن هم شدم و به همه فحش میدم. سر نزدیکانم فریاد میزنم و از دستشون زود میرنجم. تو رانندگی صبرم گاهی اوقات کم میشه و به کسی راه نمیدم. یعنی همون لجبازی. کلا نمیدونم چه مرگمه. 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ جون دوست ... گاهی وقتا بی خیــــــــــــال ، گاهی وقتا منبع استرس ... فراموشکار ... اگر چیزی رو دوست داشته باشم ، واسه بدست آوردنش از خودم مایه میزارم ... گاهی وقتا پرتوقع! بی معرفت! دوست ندارم اینجور باشم، ولی ظاهراً هستم... دیگه همینا...! 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ پس حدسم درباره از خود راضی بودن و خود شیفتگیت درست بود دکی جون اره اتفاقا الان میخواستم توی تاپیک ساناز هم بنویسم خود شیفته هستم ولی ننوشتم چون اونجا همهش فکر کردن خودشیفتگی فقط قیافه شیفتگیه !! گذشته از شوخی زیاد خودشیفته نیستم ولی کاش بودم از دیگر خصوصیات من اینه که خیلی کم عصبی میشم ! اما لجوج هستم اگه کسی با من لج کنه بد میبینه ! دیگر اینکه خودم رو با محیط وفق نمیدم بلکه همیشه سعی میکنم محیط رو با خودم وفق بدم و معمولا موفق میشم . بد ترین چیزی که ازارم میده بی عدالتیه ! از بین نوشیدنی ها ساندیس رو خیلی دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده