Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ همه خانوما خوشگلن مگه اینکه خلافش ثابت بشه شما که از قیافه شرقی خوشت نمیاد صوبت نکن :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ شما که از قیافه شرقی خوشت نمیاد صوبت نکن :icon_razz: یعنی ... چند تا فش بد دادم بهت. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی ... چند تا فش بد دادم بهت. چی گفتی؟!؟ 3 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ همه خانوما خوشگلن مگه اینکه خلافش ثابت بشه البته ما تو رشته خودمون یه ضرب المثل داشتیم میگفتیم دختر یا خوشگله یا میره شهرسازی! فکر کنم شما هم برخورد عملی داشتی با کاربردهای این ضرب المثل زیبای پارسی!! lol 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ادعا داشتن به این معنی که "خودتو توی زمینه ای برتر از دیگران بدونی " به نظر من همیشه یه عده هستن که میشه جلوشون ادعا داشت و یه عده هم هستن که باید جلوشون سرتو بندازی پایین 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چون خوشگلی ادعات نمیشه...خوشگلا نیاز به ادعای زیبایی ندارن پیش شما که ما هیچیم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ همه خانوما خوشگلن مگه اینکه خلافش ثابت بشه :icon_razz:آقایون چی؟ 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اندر عجایب روزگار اینست که چنین تاپیکهایی در زمره «بهترین» تاپیکهای انجمن شمرده می شود!!! و «سوالِ (به ظاهر) فلسفیِ» !!! ابتدای تاپیک به خوشگلی و آرایش و تقارن اندام بانوان و آقایان ختم می گردد! صد البته در پرسشِ کوچه بازاریه «ادعات میشه؟!» ، به قدر کفایت معانی بلند فلسفی، عرفانی، زیبایی شناختی و... وجود داشته!!! لیکن فهم ناقص و بضاعت علمی امثال بنده حقیر اجازه ی درک درستی از چنین پرسشی نمی دهد!!! 4 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ آقایون چی؟ آقایون خوشگل و خوشتیپ هستن و خلافش هم تا حالا ثابت نشده، از حالا به بعد هم نمیشه! :Ghelyon: این هم یه ادعا (فرضیه) نیست، این یک اصل (تئوری) هست. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون از همه دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند. برای این تاپیک تا کنون از بحث های دوستان نتایج زیر حاصل آمده است: - ادعا چیز عجیبی نیست همه ی ما در موارد مختلف ادعا داریم. ما از ادعای زنده بودن تا ادعا به دانستن چیزهای مختلف داریم، پس الزاما واژه ی "ادعا" واژه ی منفی ای نیست و از لحاظی مظلوم واقع شده است. - ماهیت "ادعا" بسیار آسیب پذیر است. یعنی در صورت توخالی بودن و پشتوانه نداشتن ممکن است به رسوایی منجر شود و موجبات ناراحتی اطرافیان را فراهم بیاورد. - "ادعا داشتن" همواره در مقابل مفهوم "تواضع داشتن" نیست. بلکه نحوه ی بیان ادعاست که می تواند آزار دهنده باشد. - همان مقدار که ادعا داشتن بر لبه تیغ قرار دارد، تواضع داشتن نیز همان مقدار میتواند خطرناک باشد. - حسن "ادعا داشتن" به آنست که مکان محور یا زمان محور باشد. - ادعا داشتن معمولا در یک زمینه ی مشخص بروز پیدا میکند، ارجاع به پست های دوستانمون و تقاضای مشخص کردن فیلد مشخص: به چی خوب؟؟ نوع ادعاها متفاوته ادعای چی؟ چی میگی و این بحث ادامه دارد. 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ بستگي داره ادعا رو چي معني كنيم اگه ادعا به معني خود برتر بيني باشه خب نه...من ادعايي ندارم! اگه معنيش بيان توانايي و قبول كردن مسئوليت باشه تا حدي مدعيم!!! در كل سعي مي كنم حتي در صورت داشتن توانايي چيزي نگم و فقط نظاره گر باشم... 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ اندر عجایب روزگار اینست که چنین تاپیکهایی در زمره «بهترین» تاپیکهای انجمن شمرده می شود!!! و «سوالِ (به ظاهر) فلسفیِ» !!! ابتدای تاپیک به خوشگلی و آرایش و تقارن اندام بانوان و آقایان ختم می گردد! صد البته در پرسشِ کوچه بازاریه «ادعات میشه؟!» ، به قدر کفایت معانی بلند فلسفی، عرفانی، زیبایی شناختی و... وجود داشته!!! لیکن فهم ناقص و بضاعت علمی امثال بنده حقیر اجازه ی درک درستی از چنین پرسشی نمی دهد!!! ادعا میشه اینقدر کادو پیچ شده و همراه بازی با کلمات هم باشه! میشه ادعای تواضع هم کرد!(یا اداشو در آورد) اونم به این شدت! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ بستگي داره ادعا رو چي معني كنيم اگه ادعا به معني خود برتر بيني باشه خب نه...من ادعايي ندارم! اگه معنيش بيان توانايي و قبول كردن مسئوليت باشه تا حدي مدعيم!!! در كل سعي مي كنم حتي در صورت داشتن توانايي چيزي نگم و فقط نظاره گر باشم... خب وقتب تواناییتو بیان میکنی یعنی خودتو برتر میبینی دیگه، ادم وقتی تو یه جایی میبینه قویه ادعاشم میکنه خیلی هم خوبه ادم حس رقابت میکنه بعد خط چهارم میگی تواناییمو نمیگم دوم میگی میگم 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ ادعا میشه اینقدر کادو پیچ شده و همراه بازی با کلمات هم باشه! میشه ادعای تواضع هم کرد!(یا اداشو در آورد) اونم به این شدت! عزیزم! در صنایع ادبی به موردی از حرفهای من که اشاره کردی، اصطلاحاً کنایه میگن نه «ادعا»!!! اما میشه انقدر پر مدعی بود که رویای «دریایی» رو در سر داشت که همه در آن غرقه شوند و خویشتن متعلق به کسی نباشه. همه فدای من؛ اما آرپاک فقط از آنِ من!! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خدایا این مدعیان به سواد را شرشان را یه خودشان برگردان و سایه اشان را از سر ما بر دار 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها لطفا رو همدیگه حساس نشید. بقیه مکالمات رو در پروفایل همدیگه و به هرکسی که انتقاد دارید دنبال کنید. چاکریم. 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم! در صنایع ادبی به موردی از حرفهای من که اشاره کردی، اصطلاحاً کنایه میگن نه «ادعا»!!!اما میشه انقدر پر مدعی بود که رویای «دریایی» رو در سر داشت که همه در آن غرقه شوند و خویشتن متعلق به کسی نباشه. همه فدای من؛ اما آرپاک فقط از آنِ من!! عزیزم کنایهی ادعا داری؟ مطمئنی؟ یا کنایه تواضع؟ جدیده؟ یا منظورت اینه که کنایه زدی؟ عزیزم منظورم رو درست متوجه نشدی گفتم تو از حرفات ادعای تواضع میباره... خوب راستش تو ادبیات نسبت به تو (در مقابل تو!)میتونم مدعی باشم!!! دریایی باشم که همه را در خود غرق کنم... میتونه هر کسی برداشت خودشو داشته باشه... اشعار ترانه جملات ادبی خاصیتشون همینه... برداشت تو با من فرق داره در این مورد... من مال ارپاکم نه ارپاک مال من دقتت کمه 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خب وقتب تواناییتو بیان میکنی یعنی خودتو برتر میبینی دیگه، ادم وقتی تو یه جایی میبینه قویه ادعاشم میکنه خیلی هم خوبه ادم حس رقابت میکنه بعد خط چهارم میگی تواناییمو نمیگم دوم میگی میگم شايد خودمو برتر ببينم...ولي ديگرانو ناتوان نميبينم! اون خود برتر بيني كه گفتم منظورم اين بود كه حس كنم فقط خودم ميتونم!! گفتم تا حدي مدعيم...ولي نه زياد! همون حدشم ترجيح ميدم كه ديگه نباشم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده