Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ هعیییی روزگار:banel_smiley_4: هی روزگار ساعت 8 فراموش نشه بچه ها تو تاپیک زیر منتظرتون هستیم: http://www.noandishaan.com/forums/thread153184.html 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ می گم کسی از مدیریت سابق تالار ادبیات حنانه عزیز (Hanaaneh) خبری دارد آیا؟! دلمون برای خاطرات خوابگاه دانشجویی گفتنشون تنگ شده راستی کسی از حامدی که پیانیست بود (pianist) خبر دارد آیا؟! دیگه ملودی واژه هاش رو نمی شنوم! به گمانم بوی گل و گلاب کاشان هم نمی اد به مشامم..کسی از صاحبِ صندلی گهواره ای خبر دارد...از هادی عزیز (هادی ناصح).. کسی از بانوی فیروزه ای خبر دارد آیا...(Yuhana).. کسی از هیلدا بانو خیر دارد آیا hilda چی می شود که اینقد ناپیدا هستن... 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ چرا هیشکی یادی از من نکرد 2سال نبودم همه بی معرفتا:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ می گم کسی از مدیریت سابق تالار ادبیات حنانه عزیز (Hanaaneh) خبری دارد آیا؟! دلمون برای خاطرات خوابگاه دانشجویی گفتنشون تنگ شده راستی کسی از حامدی که پیانیست بود (pianist) خبر دارد آیا؟! دیگه ملودی واژه هاش رو نمی شنوم! به گمانم بوی گل و گلاب کاشان هم نمی اد به مشامم..کسی از صاحبِ صندلی گهواره ای خبر دارد...از هادی عزیز (هادی ناصح).. کسی از بانوی فیروزه ای خبر دارد آیا...(Yuhana).. کسی از هیلدا بانو خیر دارد آیا hilda چی می شود که اینقد ناپیدا هستن... از بین اینا فقط یوحنا رو اطلاع دارم که امسال تو نمایشگاه کتاب و دو سه تا از برنامه های محیط دوستان نواندیش اومده بود 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ از بین اینا فقط یوحنا رو اطلاع دارم که امسال تو نمایشگاه کتاب و دو سه تا از برنامه های محیط دوستان نواندیش اومده بود ممد از من چی خبری داری اگه اره حالم رو بپرس 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ ممد از من چی خبری داری اگه اره حالم رو بپرس به بهههه. تو که نمیای اینورا یه سری ببینیمت 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ به بهههه. تو که نمیای اینورا یه سری ببینیمت فدات شم خیلی داداشت گرفتاره خیلی کاش میشد به دل سپرد گاهی اوقات .... شما خوبین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ فدات شم خیلی داداشت گرفتاره خیلی کاش میشد به دل سپرد گاهی اوقات .... شما خوبین ایشالا که گرفتاریا به خوبی میگذره 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ ایشالا که گرفتاریا به خوبی میگذره انشالله میام ول کن اینجا نیستم خیالت تخت 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشد بیدل دهلوی یاد و خاطر همه گرامی و هرکس که یاد کرد و نکرد چراغش روشن امین هستم، کهنترین گونه فسیل از دورانی که ساختیم و آخر باختیم همه بر کناری نهادم، سجادی بود که مریدش بودیم و نبودیم مرشد بود سلامش نثار کنید 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشد بیدل دهلوی یاد و خاطر همه گرامی و هرکس که یاد کرد و نکرد چراغش روشن امین هستم، کهنترین گونه فسیل از دورانی که ساختیم و آخر باختیم همه بر کناری نهادم، سجادی بود که مریدش بودیم و نبودیم مرشد بود سلامش نثار کنید 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ گم شدی؟ کاربرا جدید زیاد گم میشن تو انجمن، ناراحت نباش. بیا با من دوس شو 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اوووووخی ... کاربر نوپا....جدیده گناهی شما نباید اینا پست بزاری... شما جدیدی گلمممممم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ خواستم بگم اینا زمان ما نبود جدید لود شدند؟؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ من ک پیر نیستم:vahidrk: :babygirl: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده