ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ مینا جوجو وای مینا جوجوی من میدونستی اون مادرزن امین بود 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ وای مینا جوجوی من میدونستی اون مادرزن امین بود زهر مار انگار سر قبر نشسته خب وینا همون مینا جوجوه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ زهر مار انگار سر قبر نشسته خب وینا همون مینا جوجوه نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههمینااااااا جوجوییییییییییی من چرا نگفتی به من میناااااااااااااااااا پسرم فقط ماله تو .............................:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اواتار مورد علاقم اره میدونم یه پسر داشتی به همه قول داده بودی فقط مال تو کسی مگه جرات داره پا پیش بذاره:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ اون که رفته دیگه رفته دیگه برگشتن نداره اگه دوسِت داشت نمی رفت حتی واسه ی یه لحظه:ws3: ومن ینقرُ انقراَ فاتحـــــه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ به یاد عزیزان رفته از انجمن nyc vahid88 ladan پاییزان sayeh noori saba heidary joddy نرگس kavirsky 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ خیلی از جاودانه ها دارای ویژگی های استثنایی بودند. یکیش اینکه انسانهای توسعه یافته بودند. دومش : آنها دارای خرد انتقادی بودند.یعنی رو موضوع انتقاد میکردند نه رو شخصیت طراح موضوع. روزگار خاطره انگیزی رو رقم زدن . یادشان بخیر لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ اصولا ما ایرانی ها مرده پرستیم حالا الان که من هستم قدر منو ندونید یک روزی بیاد بگید سارا 068 از نوع مذکر ، کجایی که یادت بخیر حالا ببین کی گفتم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ [h=1]Neptune کاربر انجمن [/h] 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ از قدیم الایام گفتن شب جمعه است و یادی از اموات واجب لذا بر هر موجودی اعم از زمینی، دریایی، فضایی، مجازی و... واجبه که چی؟ که یادی کنه از دوستاش! دوستایی که یه زمانی بهترین و بدترین خاطره هامونو باهاشون قسمت کردیم گفتیم... خندیدیم... بحثیدیم.... حرص دادیم و حرص خوردیم!! :icon_pf (17): تو این یکی دو روزی که از عمق دریا اومدم بالا دیدم ای دل غافل نیگا چه خانه ارواحی ساختن اینا اینجا.... نه یه رنگی، نه آبی، نه ذوقی، نه حالی، نه شوری، نه شری... وحی از آن وحی های معروف اومد که پری چه نشسته ای... بشتاب در جهت گردآوری دیگر پیر پاتالان از انجمن رفته! لذا بر آن شدیم تا تاپیکی بزنیم در جهت خراب شدن رو سر تک به تک اونایی که زمانی با ما بودند و حالا اسیر هوس زود گذر تنهایی شدن!! اومدیم تا بگیم اسم همه اون دوستایی رو که یه زمانی اینجا با ما در کنار ما یا حتی علیه ما بودن اما حالا نیستن! اما قرار عمل از این قراره که اسمشون رو بگیم و هر اسمی رو که گفتیم یا از پست بقیه خوندیم به هر طریقی که برامون ممکنه از ایمیل و مسنجر و مسیج و زنگ ......... تا دیدار حضوری استفاده کنیم و بریم شاتالاپ خراب شیم رو سرشون و انقدر مخ بزنیم! تا مخه تیلیت شه و برگردن! (منم که همچین استاد مجنون سازی در دارمجانین پرونده م موجوده!!) برای همین اسم تک تک دوستاتون رو بیارین تا همه با هم برای هر پستی که در ادامه زده می شه و هر اسمی که آورده می شه بریم سراغشون و برشون گردونیم تا دیر نشده.... اون هوس تنهایی لعنتی رو ازشون بگیریم ... پس بشتابــــــــــــــــید.... از اهمیت حرفای بانی اصلی این تاپیک دانشمند عزیزمون هم غافل نشیم!! خودت شدی پیر پاتال :cry2: 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ سلاااام ستی هستم یک پیرپاتال وااااااااااای که چقدر دلم تنگه:icon_pf (34): دیشب با شوهرم حرف تنگه واشی بود. یاد خاطرات تنگه واشی افتادم که رامون ندادن دیگه اومدم دیدنتون مهمونی خیلی ناراحت شدم بیشتر کسایی که میشناختم اسمشون تو لیست پیرپاتالای غایب هست. 14 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ Mahnaz.D ـه مهندسان ! Ooraman Mina Jojo ـه مهندسان ! Mahla Orion Fo.Roo.GH poor!a From_Hell Atre Baroon ARCHI M معمار_سبز ! Hanye- bar☻☻n Yaprak panisa yasi * m ... 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ سلام زیاد وقتتون رو نمیگیرم فقط اومدم بگم دلم براتون تنگ شده ما زیاد نیستیم ولی دلمون پیش شماست . تک تکتون. در پناه حق. :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ سلامزیاد وقتتون رو نمیگیرم فقط اومدم بگم دلم براتون تنگ شده ما زیاد نیستیم ولی دلمون پیش شماست . تک تکتون. در پناه حق. :flowerysmile: شما کمتون هم برامون یه دنیاست دلمون باهاتون میره اگه میخوایین بیدل نباشیم بهمون سر بزنین 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ این عکس رو تو آرشیو عکسام پیدا کردم. . . . . یاد باد آن روزگاران یاد یاد باد . . . . . . 7 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ این عکس رو تو آرشیو عکسام پیدا کردم.. . . . یاد باد آن روزگاران یاد یاد باد . . . . . . الان من ذوق کردم اسم منم توش بود s70اون گوشه پایین اما ج این پست دلم واسه خیلی ها تنگیده مثلا [h=1]CleMent[/h][h=1][/h][h=1]Abo0ozar[/h][h=1]M.M.M[/h][h=1][/h][h=1]..بعد یه مدت که برگشتم اسماشون تغییر کرده بود فقط در جستجو بودم ببینم کی به کی بود [/h] اما این مدت که نبودم فقط با یه نفر در ارتباط بودم وهستم m f s خواهری گلم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده