Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امیدوارم هرجا هستی شاد باشی Astraea 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ فرنوش خادمییادش بخیرسال هاست که نیومده انجمن هااااااا فکر کنم یوزرش عوض کرده باشه هم صدا با بقیه اسمش خارجکی شد 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ هااااااا فکر کنم یوزرش عوض کرده باشه هم صدا با بقیه اسمش خارجکی شد نه همین انگلیسیه یوزرش farnoosh khademi هستش اصلا نمیاد انجمن اگه دیدیش سلام ما رو برسون راستی برام جالبه شباهت اسمی داری با ایشون 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ نه همین انگلیسیهیوزرش farnoosh khademi هستش اصلا نمیاد انجمن اگه دیدیش سلام ما رو برسون راستی برام جالبه شباهت اسمی داری با ایشون :vahidrk: حسوووووووووووووووووود. اینجا اسپم نکن.مگه پروف نداری 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ دلمان تنگ شده واسه اقای [h=1]*Sanaz*[/h] 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ سپاس از همه دوستان که به یادم بودن.... فکر کنم بتونم بیشتر از قبل در خدمت شما باشم. منم خیلی دلم برای اینجا و خصوصاً دوستان تنگ شده بود.سجاد و محمد و شقایق و میلاد و وافن و پری دریایی و هوتن و نوترون و zzahra و مریم و مریم الین و امین و سمندون و پیمان و آرخا و ابوالفضل رستگار و لیلیان و سهیل و آیهان و عطر بارون و بهار و دانیل و ...با همه این دوستان خاطرات شیرینی دارم.دلم برای همه اینها تنگ شده.با هوتن و شقی و مریم و لیلیان و چند نفر دیگه از بچه ها تا یه مدتی ارتباط داشتم.اما مدتیه که ارتباطم با اونها هم قطع شده...امیدوارم شرایط اونها هم مثل من جور بشه تا بشه همه پیروپاتالا (به قول پری) رو دوباره اینجا ببینیم. دلم برای بحثهای خوب و مفید و گاهاً چالشی و همچنین نظر دوستان تنگ شده. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ 0سپاس از همه دوستان که به یادم بودن.... فکر کنم بتونم بیشتر از قبل در خدمت شما باشم. منم خیلی دلم برای اینجا و خصوصاً دوستان تنگ شده بود.سجاد و محمد و شقایق و میلاد و وافن و پری دریایی و هوتن و نوترون و zzahra و مریم و مریم الین و امین و سمندون و پیمان و آرخا و ابوالفضل رستگار و لیلیان و سهیل و آیهان و عطر بارون و بهار و دانیل و ...با همه این دوستان خاطرات شیرینی دارم.دلم برای همه اینها تنگ شده.با هوتن و شقی و مریم و لیلیان و چند نفر دیگه از بچه ها تا یه مدتی ارتباط داشتم.اما مدتیه که ارتباطم با اونها هم قطع شده...امیدوارم شرایط اونها هم مثل من جور بشه تا بشه همه پیروپاتالا (به قول پری) رو دوباره اینجا ببینیم. دلم برای بحثهای خوب و مفید و گاهاً چالشی و همچنین نظر دوستان تنگ شده. مرسی آقا محسن فکر نمیکردم باز هم کسی یادم بوده باشه 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ مرسی آقا محسن فکر نمیکردم باز هم کسی یادم بوده باشه ممنونم شقایق...خیلی خوشحالم که دوباره اینجا می بینمت...اینجا با شما و وحید و بقیه دوستان که نمیتونم اسم همشونو ببرم برام معنا پیدا میکنه. امیدوارم دوباره به روزهای خوب گذشته برگردیم. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ ممنونم شقایق...خیلی خوشحالم که دوباره اینجا می بینمت...اینجا با شما و وحید و بقیه دوستان که نمیتونم اسم همشونو ببرم برام معنا پیدا میکنه.امیدوارم دوباره به روزهای خوب گذشته برگردیم. خدا نکنه بابا چی چی مثل گذشته بشه؟خودمونو کشتیم تا ترک کردیم بابا لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ خدا نکنه باباچی چی مثل گذشته بشه؟خودمونو کشتیم تا ترک کردیم بابا من عمری با معتاد جماعت دم خور بودم...مثل معروفی دارن...میگن...تعطیلی داریم ولی ترک نداریم:icon_pf (34): ما هم اگه ترک کرده بودیم دوباره اینجا نبودیم.هر چند برای پیدا کردن دوستان قدیمی باشه...... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ من عمری با معتاد جماعت دم خور بودم...مثل معروفی دارن...میگن...تعطیلی داریم ولی ترک نداریم:icon_pf (34):ما هم اگه ترک کرده بودیم دوباره اینجا نبودیم.هر چند برای پیدا کردن دوستان قدیمی باشه...... داری تحریکم میکنی بهت ثابت کنم که ترک کردما 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ باز خوبه تو اموات بودیمو یه دو سه نفری یه فاتحه ای واسم فرستادن دم شاهین و محمد عارف گرم مخصوصا محمد عارف که دو سه باری هم با زنگ و پیامک از حالم باخبر شد. هرچند یه چند صفحه ای هم که خوندم میبینم اکثر او قدیمیا که دور هم بودیم هم مثل من زیرخاکی شدن و با گنج یاب بروبچ دنبالشونن 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ باز خوبه تو اموات بودیمو یه دو سه نفری یه فاتحه ای واسم فرستادندم شاهین و محمد عارف گرم مخصوصا محمد عارف که دو سه باری هم با زنگ و پیامک از حالم باخبر شد. هرچند یه چند صفحه ای هم که خوندم میبینم اکثر او قدیمیا که دور هم بودیم هم مثل من زیرخاکی شدن و با گنج یاب بروبچ دنبالشونن خوش برگشتی مهرداد جان می بینی این قدیمیا رو تو هم با اونایی که در تماسی بوگو بابا بیان سر بزنن. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ میگم چرا روحم در عذاب بود نگو کسی برام فاتحه نخونده بود. پس بگو. 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ میگم چرا روحم در عذاب بودنگو کسی برام فاتحه نخونده بود. پس بگو. منم همینطور 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ باز خوبه تو اموات بودیمو یه دو سه نفری یه فاتحه ای واسم فرستادندم شاهین و محمد عارف گرم مخصوصا محمد عارف که دو سه باری هم با زنگ و پیامک از حالم باخبر شد. هرچند یه چند صفحه ای هم که خوندم میبینم اکثر او قدیمیا که دور هم بودیم هم مثل من زیرخاکی شدن و با گنج یاب بروبچ دنبالشونن خوش اومدی بابایی مهردات 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ میگم چرا روحم در عذاب بودنگو کسی برام فاتحه نخونده بود. پس بگو. اشکال نداره! منم هر 6 ماه یکبار سر و کله م پیدا میشه میبینم هیشکی واسم فاتحه نخونده! همچین آدمای بی ریایی هستیم ما! 8 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ یاد خیلیا رو گرامی میدارم با محسن 88 مذاکره 1+1 داشتیم که بیایم با یخ و ترشی. دوستانی که بعد این همه مدت یادمه... وافن-شقایق که هست حیفه که مدیر سابق زده شده -سارا افشار -مهناز-پیانیست یادمه اولین کسی بود که خوش امد گفت بهم نمیدونم اسم کاربریش چیه -اقا سجاد-ادر-اسی-مریم -بهار -و خیلیای دیگه هر کجا باشم اسمان مال من است. بیاد بچه های باصفا. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ یاد خیلیا رو گرامی میدارم با محسن 88 مذاکره 1+1 داشتیم که بیایم با یخ و ترشی. دوستانی که بعد این همه مدت یادمه... وافن-شقایق که هست حیفه که مدیر سابق زده شده -سارا افشار -مهناز-پیانیست یادمه اولین کسی بود که خوش امد گفت بهم نمیدونم اسم کاربریش چیه -اقا سجاد-ادر-اسی-مریم -بهار -و خیلیای دیگه هر کجا باشم اسمان مال من است. بیاد بچه های باصفا. مرسی از لطفت والا نه دیگه حس مدیرت هست نه حس فعالیت آنچنانی گرفتاریا زیاد شده گه گاه با موب رفرش میکنم اصلا با پی سی وقت ندارم بیا م پس هموون بازنشسته ازهمه چیز بهتره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده