گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ ی کاربر مشکوکی بود ، یکی دوبار بحثمون شد ، حس میکنم دویوزره بود و یکی از همین کاربرای فعاله فعلیه، حالا هرکی هست جاش خالیه. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ ی کاربر مشکوکی بود ، یکی دوبار بحثمون شد ، حس میکنم دویوزره بود و یکی از همین کاربرای فعاله فعلیه، حالا هرکی هست جاش خالیه. هویج که نیست اسم داره اون کاربررررررررررررررررررررررررررررررر اسمش چیه:hanghead: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ هویج که نیست اسم داره اون کاربررررررررررررررررررررررررررررررر اسمش چیه:hanghead: نکنه یکی از یوزرای تو بوده؟ انقد بی جنبه بود که شک دارم اسمشو بیارم یا نه.... 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ چه تایپیک جالبی :hapydancsmil: میگم ها منم به خاطرتون بسپارید از منم هی یاد کنید اگه افتادم مردم خو هیشکی که نمیفهمه آخه زیاد وقتی نیست میام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما ببینید خوب دقت کنید آذرافروز به ذهنتون بسپرید من رو نیومدم از من یاد کنید ( به این میگند اعتماد به نفس کاذب ) 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ نکنه یکی از یوزرای تو بوده؟ انقد بی جنبه بود که شک دارم اسمشو بیارم یا نه.... نه جان عمه باراک حالا تو بیار ما یه کاریش میکنیم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ چه تایپیک جالبی :hapydancsmil: میگم ها منم به خاطرتون بسپارید از منم هی یاد کنید اگه افتادم مردم خو هیشکی که نمیفهمه آخه زیاد وقتی نیست میام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما ببینید خوب دقت کنید آذرافروز به ذهنتون بسپرید من رو نیومدم از من یاد کنید ( به این میگند اعتماد به نفس کاذب ) میخوای یه تب کریمه کنگو بگیر بام برات تاپیک بزنم اما قبل گرفتن تب باید حتما یه نامزد هم دست و پا کنی برا خودت که کار های فتوشاپ و گریه و زاری و....... رو انجام بده 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ میخوای یه تب کریمه کنگو بگیر بام برات تاپیک بزنم اما قبل گرفتن تب باید حتما یه نامزد هم دست و پا کنی برا خودت که کار های فتوشاپ و گریه و زاری و....... رو انجام بده نامزد که منتفی هست حال داریا دردسر نمیخوام حالا به دوستان میگم کار گل آرایی رو انجام بدند بعدشم من تا تورو نکشم نمیمیرم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ SH E I KH Essi hilda Mahnaz.D Nightingale *Mahla* بهار. طـــلا 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ این نگار موذمارم که همیشه داره مهمون میچرخه تو انجمن 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها کسی وروجک رو ندیده؟ معلوم نیست کجا خودشو قایم کرده :164: 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ ادر من دیدمش من دیدمشششششششش داشت میرفت خونه همسایتونو به هم بریزه :hapydancsmil: منم قراره برم کمکشششششششششششششششششششششششش :hapydancsmil: :th_running1: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ چه فایده دلت برای کسانی تنگ بشه که اصلا یادشوننمیاد توهم بودی یک زمانی..... هرکسی رفت خودش برمیگرده ... زیادی التماس و خواهش به کسی کنی با توقعهای بیجا برمیگرده.. بذارید رفته ها به زندگیشون برسند اگر بیکار و تنها و دلتنگ شدند خودشون برمیگردند.... این شده برام تجربه برای کسی بمیر که برات تب کنه لااقل 16 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ یه کاربر مرحوم مغفور شادراون هم داشتیم...از کله ی صب تا بوغ سگ تو انجمن بود ...خیلی وقته معلوم نیست کجاست...:icon_razz: ایشون----------->pashaa 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ محسن 88 مستر ابولی مهرشاد مرحوم لعنت الله علیه 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ جدیدترین مورد [h=1]Saman_88[/h] 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی منم برم کسی یادم میکنه 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ یعنی منم برم کسی یادم میکنه تو برو یه فکری میکنیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده