گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 ی کاربر مشکوکی بود ، یکی دوبار بحثمون شد ، حس میکنم دویوزره بود و یکی از همین کاربرای فعاله فعلیه، حالا هرکی هست جاش خالیه. 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 ی کاربر مشکوکی بود ، یکی دوبار بحثمون شد ، حس میکنم دویوزره بود و یکی از همین کاربرای فعاله فعلیه، حالا هرکی هست جاش خالیه. هویج که نیست اسم داره اون کاربررررررررررررررررررررررررررررررر اسمش چیه:hanghead: 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 هویج که نیست اسم داره اون کاربررررررررررررررررررررررررررررررر اسمش چیه:hanghead: نکنه یکی از یوزرای تو بوده؟ انقد بی جنبه بود که شک دارم اسمشو بیارم یا نه.... 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 چه تایپیک جالبی :hapydancsmil: میگم ها منم به خاطرتون بسپارید از منم هی یاد کنید اگه افتادم مردم خو هیشکی که نمیفهمه آخه زیاد وقتی نیست میام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما ببینید خوب دقت کنید آذرافروز به ذهنتون بسپرید من رو نیومدم از من یاد کنید ( به این میگند اعتماد به نفس کاذب ) 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 نکنه یکی از یوزرای تو بوده؟ انقد بی جنبه بود که شک دارم اسمشو بیارم یا نه.... نه جان عمه باراک حالا تو بیار ما یه کاریش میکنیم
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 چه تایپیک جالبی :hapydancsmil: میگم ها منم به خاطرتون بسپارید از منم هی یاد کنید اگه افتادم مردم خو هیشکی که نمیفهمه آخه زیاد وقتی نیست میام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما ببینید خوب دقت کنید آذرافروز به ذهنتون بسپرید من رو نیومدم از من یاد کنید ( به این میگند اعتماد به نفس کاذب ) میخوای یه تب کریمه کنگو بگیر بام برات تاپیک بزنم اما قبل گرفتن تب باید حتما یه نامزد هم دست و پا کنی برا خودت که کار های فتوشاپ و گریه و زاری و....... رو انجام بده 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 میخوای یه تب کریمه کنگو بگیر بام برات تاپیک بزنم اما قبل گرفتن تب باید حتما یه نامزد هم دست و پا کنی برا خودت که کار های فتوشاپ و گریه و زاری و....... رو انجام بده نامزد که منتفی هست حال داریا دردسر نمیخوام حالا به دوستان میگم کار گل آرایی رو انجام بدند بعدشم من تا تورو نکشم نمیمیرم :hapydancsmil:
Saman_88 8062 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 SH E I KH Essi hilda Mahnaz.D Nightingale *Mahla* بهار. طـــلا 7
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 این نگار موذمارم که همیشه داره مهمون میچرخه تو انجمن 5
eder 13733 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 بچه ها کسی وروجک رو ندیده؟ معلوم نیست کجا خودشو قایم کرده :164: 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 ادر من دیدمش من دیدمشششششششش داشت میرفت خونه همسایتونو به هم بریزه :hapydancsmil: منم قراره برم کمکشششششششششششششششششششششششش :hapydancsmil: :th_running1: 4
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 چه فایده دلت برای کسانی تنگ بشه که اصلا یادشوننمیاد توهم بودی یک زمانی..... هرکسی رفت خودش برمیگرده ... زیادی التماس و خواهش به کسی کنی با توقعهای بیجا برمیگرده.. بذارید رفته ها به زندگیشون برسند اگر بیکار و تنها و دلتنگ شدند خودشون برمیگردند.... این شده برام تجربه برای کسی بمیر که برات تب کنه لااقل 16
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 یه کاربر مرحوم مغفور شادراون هم داشتیم...از کله ی صب تا بوغ سگ تو انجمن بود ...خیلی وقته معلوم نیست کجاست...:icon_razz: ایشون----------->pashaa 7
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری