شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها پایه این یه پتیشن بزاریم برای برگشت امین نپو دلم برا لپ گلی تنگ شده بعد تو شرمندگی قرارش بدیم برگرده 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ داری میریاستغفارات امید؟ هی اره 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ با اینکه چندبار باهاش جر و بحثم شد و فکر کنم یه احساس دو طرفه وجود داره که زیاد با همدیگه حال نمیکنیم، ولی خیلی نامردیه بعد اینکه رفت ندیدم کسی اسمشو بیاره، الانم بی صدا میاد و میره پست نمیده، برش گردونین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 Mahnaz.D 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ با اینکه چندبار باهاش جر و بحثم شد و فکر کنم یه احساس دو طرفه وجود داره که زیاد با همدیگه حال نمیکنیم، ولی خیلی نامردیه بعد اینکه رفت ندیدم کسی اسمشو بیاره، الانم بی صدا میاد و میره پست نمیده، برش گردونین :5c6ipag2mnshmsf5ju3Mahnaz.D لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر همه ی دوستان نمیدونم برگشتنم درست بود یا نه ؟ امیدوارم کار درستی انجام داده باشم ! پستای قبلی رو نخوندم ! از همه ی کسانی که تو این مدت به یادم بودن صمیمانه سپاسگذارم .... 11 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر همه ی دوستان نمیدونم برگشتنم درست بود یا نه ؟ امیدوارم کار درستی انجام داده باشم ! پستای قبلی رو نخوندم ! از همه ی کسانی که تو این مدت به یادم بودن صمیمانه سپاسگذارم .... خوش اومدی داداش 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر همه ی دوستان نمیدونم برگشتنم درست بود یا نه ؟ امیدوارم کار درستی انجام داده باشم ! پستای قبلی رو نخوندم ! از همه ی کسانی که تو این مدت به یادم بودن صمیمانه سپاسگذارم .... خوش گلدیننننننننننننننننننن 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ این کاربر مدتیست پیداش نیست . موجود جالبی بود amin 202 این کاربر نصفه شبها جزو جغدهای انجمن میاد و میره 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: felorans666 :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ تو چه رفیقی هستی؟ نمیگی آدم دلش برات تنگ میشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دلم تنگه... برای ماه ناز ... طلا ... عطر بارون ... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ شبنم ی کجایی؟ طلا هم چرا برنمیگرده؟ مهناز.دی هم نمیاد چرا؟ م.مهناز محمد.رس 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ شبنم ی کجایی؟طلا هم چرا برنمیگرده؟ مهناز.دی هم نمیاد چرا؟ م.مهناز محمد.رس شبنم میخواد بعد عید بیاد 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ یکی به من بگه محمد مهدی (Neutron) کجا رفت ؟ .... 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ یکی به من بگه محمد مهدی (Neutron) کجا رفت ؟ .... این که هستش بابا 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ شبنم میخواد بعد عید بیاد شبنم شکر خورده از همین الان باید بیاد 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ این که هستش بابا برو تو پروفایلش ببین ! 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ هنوز این آسایشگاه سالمندان رو نتونستید تکمیل ظرفیت کنید ؟ لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شبنم شکر خورده از همین الان باید بیاد بی ادب:vahidrk: میخوای به شبنم بگم حالتو جا بیاره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده