pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه ی نواندیشانی های عزیزم رفتن از اینجا خیلی کار سختی بود مخصوصا برای من که نواندیشان و چک کردن پروفایلم و سر زدن به دوستای اینجام،یکی از دغدغه هایی بود که وقتی از خواب پا میشدم شروع میشد....! وقتی از اینجا رفتم اصلا حال روحی خوبی نداشتم!درس و کلاس و دانشگاه رفتن هم باعث شد دیگه کم کم بتونم خودمو عادت بدم که نیام!! ولی مگه میشه آدم یه نو اندیشانی قدیمی و اصیل ( ) باشه و بتونه بی توجه به اوضاع انجمن و دوستاش باشه! دورادور جویای احوالتون بودم و با حسنگ و شادینگ(شادمهرباز) و سمنگ(سمندون) و میلاد و ... در ارتباط بودم دلم واسه همتون تنگ شده....سعی میکنم بیام سر بزنم....مرسی از همتون مخصوصا تو پری عزیزم رنگ فونت منم که برداشتین هرچی گشتم پیداش نکردم... زرییییییییییییییییینگگگگگگگگگگ اومدی تو رینگ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون از این همه اظهار لطفتون این همه تاپیک مفید علمی از من هست ، دست گذاشتی رو سوتیام یه چند تایی سوتی باهال دارم ، بزودی میذارم فیضشو ببری :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها این فرناز خانم کجان [h=1]FrnzT [/h] 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سجاد یه چیز بسیار مشکوک نوشته تو پروفایلش 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ (وقتی اسم تاپیکو دیدم روم نمیشد پست بزنم) اول سلام میکنم به تمامی دوستان و کاربران محترم نواندیش و بعد به تمام عزیزانی که با محبتهای بی دریغشون من رو شرمنده کردن و الان دوباره در خانه ای هستم که از کمی بعد از تولدش ناظر رشد و بالندگیش بودم این مدت که نبودم به خاطر یک سری از شرایط بود که لاجرم باید میرفتم...خیلی سخت بود...یکی دو ماه انگار جاییو گم کرده باشم.ولی الان بلعکس کمی از جو دور شدم و شاید باید مدتی بگذره تا دوباره درگیر انجمن بشم ببخشید که به علت سرعت خیلی پایین انجمن تمام صفحات رو نتونستم بخونم؛ از همین جا از تک تک عزیزانی که محبت کردن و به یادم بودن سپاسگذارم. وقتی محمد از بچه ها گفت و شنیدم خیلی از قدیمیها برگشتن و یا قصد برگشت دارن خیلی خوشحال شدم و امیدوارم دوباره بتونیم اون جو صمیمی فوق العادۀ روزهای قدیم انجمن رو زنده کنیم. ------------------ یک تشکر ویژه از پری مهربون انجمن دارم :4uboxsmiley:که همیشه برای من مظهر آرامش و مهربانیه. کسی که به راحتی در عمق دلها نفوذ میکنه کسی که از جنس آدمها نیست و دریاییه ممنونم پری عزیزم 17 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ (وقتی اسم تاپیکو دیدم روم نمیشد پست بزنم) :icon_pf (34):اول سلام میکنم به تمامی دوستان و کاربران محترم نواندیش و بعد به تمام عزیزانی که با محبتهای بی دریغشون من رو شرمنده کردن و الان دوباره در خانه ای هستم که از کمی بعد از تولدش ناظر رشد و بالندگیش بودم این مدت که نبودم به خاطر یک سری از شرایط بود که لاجرم باید میرفتم...خیلی سخت بود...یکی دو ماه انگار جاییو گم کرده باشم.ولی الان بلعکس کمی از جو دور شدم و شاید باید مدتی بگذره تا دوباره درگیر انجمن بشم ببخشید که به علت سرعت خیلی پایین انجمن تمام صفحات رو نتونستم بخونم؛ از همین جا از تک تک عزیزانی که محبت کردن و به یادم بودن سپاسگذارم. وقتی محمد از بچه ها گفت و شنیدم خیلی از قدیمیها برگشتن و یا قصد برگشت دارن خیلی خوشحال شدم و امیدوارم دوباره بتونیم اون جو صمیمی فوق العادۀ روزهای قدیم انجمن رو زنده کنیم. ------------------ یک تشکر ویژه از پری مهربون انجمن دارم :4uboxsmiley:که همیشه برای من مظهر آرامش و مهربانیه. کسی که به راحتی در عمق دلها نفوذ میکنه کسی که از جنس آدمها نیست و دریاییه :heartshape2: ممنونم پری عزیزم خوش برگشتی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من الان حسودیم شده الان مدتیه هیچکی حالم رو نمی پرسه دیگه کم کم داره پیغام های پروفایلم کم کم صفر میشه هیچکی دیگه یادم نمیکنه 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خوش برگشتی تبریک میگم به همه پیر پاتال های برگشته به انجمن انشاا.. که جو هر روز صمیمانه تر از قبل بشه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خب فرنازم که برگشت به سلامتی.جمعمون داره جمع میشه. فرناز ردیف کن اردوی بعدی بچه ها رو ببریم نراق. 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من الان حسودیم شده الان مدتیه هیچکی حالم رو نمی پرسه دیگه کم کم داره پیغام های پروفایلم کم کم صفر میشه هیچکی دیگه یادم نمیکنه حالا خوبه بهت بگن پیرپاتال؟ تبریک میگم به همه پیر پاتال های برگشته به انجمن انشاا.. که جو هر روز صمیمانه تر از قبل بشه ممنون وحید جان البته با حضور گرم خانوادۀ شما اینجا انگار پیوندی فرای مجازی شده شاید بشه کمش کرد ولی مطمئنا قطع نمیشه خب فرنازم که برگشت به سلامتی.جمعمون داره جمع میشه. فرناز ردیف کن اردوی بعدی بچه ها رو ببریم نراق. مرسی عابدی خیلی لطف داری من که پایم عید که شکوفه بارون میشه بریم انوشه کجاست؟ :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چشم بر هم ننهاده گردش دوران گذشت ، بهر یک کس سخت و بهر دیگری آسان گذشت روزگاری خواهد آمد با خودت نجوا کنی ، یاد باد آن روزگارانی که با یاران گذشت ========= سلام سلام به همه دوستای گلم چه اونایی که میشناسن چه نمیشناسن خیلی دلم براتون تنگ شده بود مرسی از همه کسایی که به هر طریقی که میتونستن یادی ازم کردن برام یک دنیا ارزش داشت کارتون مرسی از پری گل بخاطر جمع کردن بروبچه های قدیمی شرمنده کردین که از من کوشولو موشولو هم یادی کردین :icon_gol::icon_gol: در ضمن پیر و پاتال هم خودتونید من در ابتدای نوجوانی هستم تقدیم به همه دوستای گلم : دنیا نباشد ، فقط کوچه ای باشد و باران و دوستانی که زلالتر از بارانند. فیروزه ای باشید 32 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چشم بر هم ننهاده گردش دوران گذشت ، بهر یک کس سخت و بهر دیگری آسان گذشت روزگاری خواهد آمد با خودت نجوا کنی ، یاد باد آن روزگارانی که با یاران گذشت ========= سلام سلام به همه دوستای گلم چه اونایی که میشناسن چه نمیشناسن خیلی دلم براتون تنگ شده بود مرسی از همه کسایی که به هر طریقی که میتونستن یادی ازم کردن برام یک دنیا ارزش داشت کارتون مرسی از پری گل بخاطر جمع کردن بروبچه های قدیمی شرمنده کردین که از من کوشولو موشولو هم یادی کردین :icon_gol::icon_gol: در ضمن پیر و پاتال هم خودتونید من در ابتدای نوجوانی هستم تقدیم به همه دوستای گلم : دنیا نباشد ، فقط کوچه ای باشد و باران و دوستانی که زلالتر از بارانند. فیروزه ای باشید خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چشم بر هم ننهاده گردش دوران گذشت ، بهر یک کس سخت و بهر دیگری آسان گذشت روزگاری خواهد آمد با خودت نجوا کنی ، یاد باد آن روزگارانی که با یاران گذشت ========= سلام سلام به همه دوستای گلم چه اونایی که میشناسن چه نمیشناسن خیلی دلم براتون تنگ شده بود مرسی از همه کسایی که به هر طریقی که میتونستن یادی ازم کردن برام یک دنیا ارزش داشت کارتون مرسی از پری گل بخاطر جمع کردن بروبچه های قدیمی شرمنده کردین که از من کوشولو موشولو هم یادی کردین :icon_gol::icon_gol: در ضمن پیر و پاتال هم خودتونید من در ابتدای نوجوانی هستم:2rqfst4: تقدیم به همه دوستای گلم : دنیا نباشد ، فقط کوچه ای باشد و باران و دوستانی که زلالتر از بارانند. فیروزه ای باشید شومام خوش برگشتی 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یه کاربری به اسم محراب----> Mehrab413 اولین کسی که تو انجمن به من پیغام داد....1ساله که نیومده سایت... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ منم میخوام از کسی که بهم انجمن نواندیشان رو بار اول معرفی کرد، یادی کنم. تو روزهای اول حضورم در مهندسان وقتی یک فنچ بودم باهم سر مسائل سیاسی و مذهبی خیلی بحث میکردیم و فوق العاده انسان روشن فکری بود. (البته الان هم فنچم،ولی فنچ پیر ) اوضاع که اونجا بهم ریخت و من کلا داشتم دنیای مجازی رو میذاشتم کنار،بهم گفت بیام اینجا. هم ازش ممنونم که منو با آدم های خوبی آشنا کرد،هم باید یک بلایی سرش بیارم که مارو وابسته به اینجا کرد. امیدوارم هرجا هست موفق و موید باشه،قدیمی ترین عضو لیست دوستانم هم هست. mahtab 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ (وقتی اسم تاپیکو دیدم روم نمیشد پست بزنم) :icon_pf (34):اول سلام میکنم به تمامی دوستان و کاربران محترم نواندیش و بعد به تمام عزیزانی که با محبتهای بی دریغشون من رو شرمنده کردن و الان دوباره در خانه ای هستم که از کمی بعد از تولدش ناظر رشد و بالندگیش بودم این مدت که نبودم به خاطر یک سری از شرایط بود که لاجرم باید میرفتم...خیلی سخت بود...یکی دو ماه انگار جاییو گم کرده باشم.ولی الان بلعکس کمی از جو دور شدم و شاید باید مدتی بگذره تا دوباره درگیر انجمن بشم ببخشید که به علت سرعت خیلی پایین انجمن تمام صفحات رو نتونستم بخونم؛ از همین جا از تک تک عزیزانی که محبت کردن و به یادم بودن سپاسگذارم. وقتی محمد از بچه ها گفت و شنیدم خیلی از قدیمیها برگشتن و یا قصد برگشت دارن خیلی خوشحال شدم و امیدوارم دوباره بتونیم اون جو صمیمی فوق العادۀ روزهای قدیم انجمن رو زنده کنیم. ------------------ یک تشکر ویژه از پری مهربون انجمن دارم :4uboxsmiley:که همیشه برای من مظهر آرامش و مهربانیه. کسی که به راحتی در عمق دلها نفوذ میکنه کسی که از جنس آدمها نیست و دریاییه :heartshape2: ممنونم پری عزیزم فرنااااااااااااااااز از دیدن پستت به اوج شادی توی این تاپیک رسیدم خیلی خیلی خیلی خوش برگشتی امیدوارم کنارمون بیشتر و زیادتر بمونی قربانت تخت بغلی اتاقت تو خونه سالمندان چشم بر هم ننهاده گردش دوران گذشت ، بهر یک کس سخت و بهر دیگری آسان گذشت روزگاری خواهد آمد با خودت نجوا کنی ، یاد باد آن روزگارانی که با یاران گذشت ========= سلام سلام به همه دوستای گلم چه اونایی که میشناسن چه نمیشناسن خیلی دلم براتون تنگ شده بود مرسی از همه کسایی که به هر طریقی که میتونستن یادی ازم کردن برام یک دنیا ارزش داشت کارتون مرسی از پری گل بخاطر جمع کردن بروبچه های قدیمی شرمنده کردین که از من کوشولو موشولو هم یادی کردین :icon_gol::icon_gol: در ضمن پیر و پاتال هم خودتونید من در ابتدای نوجوانی هستم:2rqfst4: تقدیم به همه دوستای گلم : دنیا نباشد ، فقط کوچه ای باشد و باران و دوستانی که زلالتر از بارانند. فیروزه ای باشید یوحی ژووووووووووووووووونمممممم:w31: همیشه همینحا بمون 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یکی به رضا هم بگه بیاد: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=2834 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یکی به رضا هم بگه بیاد:http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=2834 به خاطر مزدوج شدنش دیگه زیاد نمیاد 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ (وقتی اسم تاپیکو دیدم روم نمیشد پست بزنم) :icon_pf (34):اول سلام میکنم به تمامی دوستان و کاربران محترم نواندیش و بعد به تمام عزیزانی که با محبتهای بی دریغشون من رو شرمنده کردن و الان دوباره در خانه ای هستم که از کمی بعد از تولدش ناظر رشد و بالندگیش بودم این مدت که نبودم به خاطر یک سری از شرایط بود که لاجرم باید میرفتم...خیلی سخت بود...یکی دو ماه انگار جاییو گم کرده باشم.ولی الان بلعکس کمی از جو دور شدم و شاید باید مدتی بگذره تا دوباره درگیر انجمن بشم ببخشید که به علت سرعت خیلی پایین انجمن تمام صفحات رو نتونستم بخونم؛ از همین جا از تک تک عزیزانی که محبت کردن و به یادم بودن سپاسگذارم. وقتی محمد از بچه ها گفت و شنیدم خیلی از قدیمیها برگشتن و یا قصد برگشت دارن خیلی خوشحال شدم و امیدوارم دوباره بتونیم اون جو صمیمی فوق العادۀ روزهای قدیم انجمن رو زنده کنیم. ------------------ یک تشکر ویژه از پری مهربون انجمن دارم :4uboxsmiley:که همیشه برای من مظهر آرامش و مهربانیه. کسی که به راحتی در عمق دلها نفوذ میکنه کسی که از جنس آدمها نیست و دریاییه :heartshape2: ممنونم پری عزیزم خوش اوومدی فرنوجی.........امیدوارم بمونی پیشمون..... به تموم قدیمیایی که برگشتن خوش آمد میگم....... :heartshape2::heartshape2::heartshape2: پاینده باشین:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ به خاطر مزدوج شدنش دیگه زیاد نمیاد محمد چه راه خوبی برای ترک اعتیاد به نت معرفی کردی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده