شقایق31 40377 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 بشدت جای دو نفر خالیه یکی وحید که هرچی میگم بیا نمیاد! یکی هوتن(حمید) 11
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 انجمن نسل عوض کرده گروه قدیمی از کاربران نیستن و یا رفتن و گروه جدیدی اومدن .... قبلنا وقتی میومدی انجمن اونقدر بحث ها و موضوعات و تاپیک ها جذاب بود که وقت نمی کردی به سایت های دیگه سر بزنی و راحت چند ساعت فقط اینجا بودی ..... ولی الان 5 دقیقه که میای انجمن و آخرین ارسال ها را می بینی آنقدر خسته ات میشه که فوری میری .... به اسم کاربران که دقت می کنم همه جدید بنظر میرسن و فک کنم اکثرا دهه 70 هستن و از اون کاربرای قدیمی دهه 60 خبری نیست بهترین دوران انجمن بنظرم سال های 90-91 بود ....جنس تاپیک ها و موضوعات عوض شده ... به شدت 15 ریشتر موافقم... برخی رفتن ها هم دلیلش همین دهه شصتی ها و پنجاهی ها بودند و هستند همچنان متاسفانه!! کاش نه فقط در شعار، بلکه در عمل پیرو این شعار زیبا (و فقط زیبا!) بودیم. «جاودانه های نواندیشان» «یاران همیشگی نواندیشان» ولی در عمل اینطور نیست. همه جا نسل سوخته هستیم که دلیلش هم فقط خودمونیم. نه دهه هفتادیها و نه بقیه. فقط کافیه نیم نگاهی به گذشته نواندیشان انداخته بشه. یادمه قبلا واقعا موضوعات جالب و پرمحتوا بودند.. ولی الان چی؟ لذت می بردم که متن های پری دریایی رو میخونم.. متن های دلنشین ایلیا، سجاد فیلابی و ... بازیگوشی های مهسا و و و و و همه اینها رنگ باخته اند... البته رنگ عوض کرده اند.... 16
داريوش 2148 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 به شدت 15 ریشتر موافقم...برخی رفتن ها هم دلیلش همین دهه شصتی ها و پنجاهی ها بودند و هستند همچنان متاسفانه!! کاش نه فقط در شعار، بلکه در عمل پیرو این شعار زیبا (و فقط زیبا!) بودیم. «جاودانه های نواندیشان» «یاران همیشگی نواندیشان» ولی در عمل اینطور نیست. همه جا نسل سوخته هستیم که دلیلش هم فقط خودمونیم. نه دهه هفتادیها و نه بقیه. فقط کافیه نیم نگاهی به گذشته نواندیشان انداخته بشه. یادمه قبلا واقعا موضوعات جالب و پرمحتوا بودند.. ولی الان چی؟ لذت می بردم که متن های پری دریایی رو میخونم.. متن های دلنشین ایلیا، سجاد فیلابی و ... بازیگوشی های مهسا و و و و و همه اینها رنگ باخته اند... البته رنگ عوض کرده اند.... نسل سوخته مال قدیما بود .. نسل جزغاله شده.... نسل فرو بردن بغض... نسل تباهی....بی هدف ...شانس نداشتن لذت زندگی ....نسل منت داغم تازه شد مرد واقعا بعضی از دوستان وقتی می نوشتن اونقد قشنگ بود که در مقابل این نوشته ها ادم کم میاورد ..گذشته ها با اون که اه و حسرت همراهشه ولی جالبه... 14
not found 16275 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 کور شه هرکی نخواد ببینه سالمندای انجمن جمع شدن دوباره و نسل ما برچیده شده: دی تو شناسنامه دهه شصتی باشی اینجام یه چیزی تو همون مایه ها باشی خداییش خیلیه: بازم دی من و هم ورودیهام نه از این قدیمیا بودیم که حرفشو میزنید و نه از امروزیا که دور دور اوناست.( دهه 70) نه تونستیم قاطی قدیمیا بشیم نه امروزیا اینجام دهه شصتی وار بودیم جای هممون خالی دل همتون شاد 16
soil eng 17164 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 گاهي اونقد دلم برا يكي دو سال پيش تنگ ميشه ك نگوووو. وقتي از دانشگاه ميرسيدم خونه ي راست پاي سيستم و نواندبشان بودم. عجب روزايي بود 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 گاهي اونقد دلم برا يكي دو سال پيش تنگ ميشه ك نگوووو.وقتي از دانشگاه ميرسيدم خونه ي راست پاي سيستم و نواندبشان بودم. عجب روزايي بود اشکال نداره الان هم کم میای چیزی از دست ندادی 5
spow 44198 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 دیشب با استارتر صحبت کردم بزودی قراره دخترم خانوم دکتر بشه براش دعا کنید 12
سـارا 20071 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 احساس پیری می کنم میام این تاپیک ! اونم وقتی با دستی زیر چانه ، دارم پست های پر از آه قدیمی هارو می خونم و دل منم تنگ می شه .نکنید این کارارو من خاطره زیاد دارم از اینجاها حس می کنم یه سری پیرزن و پیرمرد غرغرو دور هم جمع شدن دارن یاد ایام جوونیشون می کنن! 10
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 احساس پیری می کنم میام این تاپیک ! اونم وقتی با دستی زیر چانه ، دارم پست های پر از آه قدیمی هارو می خونم و دل منم تنگ می شه .نکنید این کارارو من خاطره زیاد دارم از اینجاها حس می کنم یه سری پیرزن و پیرمرد غرغرو دور هم جمع شدن دارن یاد ایام جوونیشون می کنن! چرا حس میکنی؟ مطمئن باش 6
spow 44198 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 احساس پیری می کنم میام این تاپیک ! اونم وقتی با دستی زیر چانه ، دارم پست های پر از آه قدیمی هارو می خونم و دل منم تنگ می شه .نکنید این کارارو من خاطره زیاد دارم از اینجاها حس می کنم یه سری پیرزن و پیرمرد غرغرو دور هم جمع شدن دارن یاد ایام جوونیشون می کنن! یه بار شقایق میگفت دیگه یه روز بچه هامون میان اینجا عه تو پسر فلانی هستی؟تو دختر فلان کاربری؟ مامانم/بابام میگفتا بابات/مامانت اینجوری بود و این کارارو میکرد! همه پیروپاتالا 9
mim-shimi 25686 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 یه بار شقایق میگفت دیگهیه روز بچه هامون میان اینجا عه تو پسر فلانی هستی؟تو دختر فلان کاربری؟ مامانم/بابام میگفتا بابات/مامانت اینجوری بود و این کارارو میکرد! همه پیروپاتالا مدیونین اگه راجع به من بد بگین به بچه ها تون 8
سـارا 20071 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 چرا حس میکنی؟ مطمئن باش اصن همین همدردی ها و امید به زندگی دادن بچه های اینجاس که آدمو اسیر می کنه دیگه یه بار شقایق میگفت دیگهیه روز بچه هامون میان اینجا عه تو پسر فلانی هستی؟تو دختر فلان کاربری؟ مامانم/بابام میگفتا بابات/مامانت اینجوری بود و این کارارو میکرد! همه پیروپاتالا یهنی بچه هامونم قراره یه مشت معتاد باشن ؟؟؟ :icon_pf (34): هرکی بچش می خواد با دختر من دوست بشه باید ثبت نام کنه ها 7
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 هرکی بچش می خواد با دختر من دوست بشه باید ثبت نام کنه ها پسر من میخواد دوست بشه. همون ردیف 1 بنویسش 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 :ws28:نوشتم نعلت بر آدم بدقول.... ننویسی من میدونم با شمااااااااااا 4
not found 16275 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 من که سنم به شماها نمیرسه نوه هام با بچه های شماها دوست میشن بهشون بگید مامان بزرگتون مدیرسایت بود با رنگ صولتی 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 من که سنم به شماها نمیرسهنوه هام با بچه های شماها دوست میشن بهشون بگید مامان بزرگتون مدیرسایت بود با رنگ صولتی شدی مثل اون بنده خدایی که عقرب نیشش زد و مُرد.. قبل از مرگش وصیت کرد روی سنگ قبرش بنویسند که در درگیری با پلنگ کشته شده 6
سـارا 20071 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 نعلت بر آدم بدقول....ننویسی من میدونم با شمااااااااااا نظر دخترمم شرطه البته .یه 10 سالی صبر کنین 3
not found 16275 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 شدی مثل اون بنده خدایی که عقرب نیشش زد و مُرد..قبل از مرگش وصیت کرد روی سنگ قبرش بنویسند که در درگیری با پلنگ کشته شده عه ببخشید اشتباه شد! منظورم اینه که بچه های من با نوه های شما دوست میشن اینجوری میخوام کنکور بدم خیر سرم 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 احساس پیری می کنم میام این تاپیک ! اونم وقتی با دستی زیر چانه ، دارم پست های پر از آه قدیمی هارو می خونم و دل منم تنگ می شه .نکنید این کارارو من خاطره زیاد دارم از اینجاها حس می کنم یه سری پیرزن و پیرمرد غرغرو دور هم جمع شدن دارن یاد ایام جوونیشون می کنن! می بینی هدف اصلی تاپیکو بیخیال شدن هی حس غم وارد میکنن بیشتر غرغروا صرفاً جهت یادآوری: تو این یکی دو روزی که از عمق دریا اومدم بالا دیدم ای دل غافل نیگا چه خانه ارواحی ساختن اینا اینجا.... نه یه رنگی، نه آبی، نه ذوقی، نه حالی، نه شوری، نه شری... وحی از آن وحی های معروف اومد که پری چه نشسته ای... بشتاب در جهت گردآوری دیگر پیر پاتالان از انجمن رفته! لذا بر آن شدیم تا تاپیکی بزنیم در جهت خراب شدن رو سر تک به تک اونایی که زمانی با ما بودند و حالا اسیر هوس زود گذر تنهایی شدن!! اومدیم تا بگیم اسم همه اون دوستایی رو که یه زمانی اینجا با ما در کنار ما یا حتی علیه ما بودن اما حالا نیستن! اما قرار عمل از این قراره که اسمشون رو بگیم و هر اسمی رو که گفتیم یا از پست بقیه خوندیم به هر طریقی که برامون ممکنه از ایمیل و مسنجر و مسیج و زنگ ......... تا دیدار حضوری استفاده کنیم و بریم شاتالاپ خراب شیم رو سرشون و انقدر مخ بزنیم! تا مخه تیلیت شه و برگردن! (منم که همچین استاد مجنون سازی در دارمجانین پرونده م موجوده!!) برای همین اسم تک تک دوستاتون رو بیارین تا همه با هم برای هر پستی که در ادامه زده می شه و هر اسمی که آورده می شه بریم سراغشون و برشون گردونیم که البته باید به خود صاحب نقل قول هم یادآوری کرد پس داره دکتر میشه تحویل نمیگیره دیگه 4
ارسال های توصیه شده