Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 هعیییی روزگار:banel_smiley_4: هی روزگار ساعت 8 فراموش نشه بچه ها تو تاپیک زیر منتظرتون هستیم: http://www.noandishaan.com/forums/thread153184.html 6
sam arch 55879 ارسال شده در 21 آبان، 2016 می گم کسی از مدیریت سابق تالار ادبیات حنانه عزیز (Hanaaneh) خبری دارد آیا؟! دلمون برای خاطرات خوابگاه دانشجویی گفتنشون تنگ شده راستی کسی از حامدی که پیانیست بود (pianist) خبر دارد آیا؟! دیگه ملودی واژه هاش رو نمی شنوم! به گمانم بوی گل و گلاب کاشان هم نمی اد به مشامم..کسی از صاحبِ صندلی گهواره ای خبر دارد...از هادی عزیز (هادی ناصح).. کسی از بانوی فیروزه ای خبر دارد آیا...(Yuhana).. کسی از هیلدا بانو خیر دارد آیا hilda چی می شود که اینقد ناپیدا هستن... 3
Strelitzia 17128 ارسال شده در 22 آبان، 2016 چرا هیشکی یادی از من نکرد 2سال نبودم همه بی معرفتا:icon_razz: 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 آبان، 2016 می گم کسی از مدیریت سابق تالار ادبیات حنانه عزیز (Hanaaneh) خبری دارد آیا؟! دلمون برای خاطرات خوابگاه دانشجویی گفتنشون تنگ شده راستی کسی از حامدی که پیانیست بود (pianist) خبر دارد آیا؟! دیگه ملودی واژه هاش رو نمی شنوم! به گمانم بوی گل و گلاب کاشان هم نمی اد به مشامم..کسی از صاحبِ صندلی گهواره ای خبر دارد...از هادی عزیز (هادی ناصح).. کسی از بانوی فیروزه ای خبر دارد آیا...(Yuhana).. کسی از هیلدا بانو خیر دارد آیا hilda چی می شود که اینقد ناپیدا هستن... از بین اینا فقط یوحنا رو اطلاع دارم که امسال تو نمایشگاه کتاب و دو سه تا از برنامه های محیط دوستان نواندیش اومده بود 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 23 آبان، 2016 از بین اینا فقط یوحنا رو اطلاع دارم که امسال تو نمایشگاه کتاب و دو سه تا از برنامه های محیط دوستان نواندیش اومده بود ممد از من چی خبری داری اگه اره حالم رو بپرس 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 آبان، 2016 ممد از من چی خبری داری اگه اره حالم رو بپرس به بهههه. تو که نمیای اینورا یه سری ببینیمت 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 23 آبان، 2016 به بهههه. تو که نمیای اینورا یه سری ببینیمت فدات شم خیلی داداشت گرفتاره خیلی کاش میشد به دل سپرد گاهی اوقات .... شما خوبین 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 آبان، 2016 فدات شم خیلی داداشت گرفتاره خیلی کاش میشد به دل سپرد گاهی اوقات .... شما خوبین ایشالا که گرفتاریا به خوبی میگذره 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 23 آبان، 2016 ایشالا که گرفتاریا به خوبی میگذره انشالله میام ول کن اینجا نیستم خیالت تخت 2
am in 25041 ارسال شده در 28 آبان، 2016 چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشد بیدل دهلوی یاد و خاطر همه گرامی و هرکس که یاد کرد و نکرد چراغش روشن امین هستم، کهنترین گونه فسیل از دورانی که ساختیم و آخر باختیم همه بر کناری نهادم، سجادی بود که مریدش بودیم و نبودیم مرشد بود سلامش نثار کنید 7
am in 25041 ارسال شده در 28 آبان، 2016 چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشد بیدل دهلوی یاد و خاطر همه گرامی و هرکس که یاد کرد و نکرد چراغش روشن امین هستم، کهنترین گونه فسیل از دورانی که ساختیم و آخر باختیم همه بر کناری نهادم، سجادی بود که مریدش بودیم و نبودیم مرشد بود سلامش نثار کنید 7
S.F 24932 ارسال شده در 5 آذر، 2016 گم شدی؟ کاربرا جدید زیاد گم میشن تو انجمن، ناراحت نباش. بیا با من دوس شو 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 6 آذر، 2016 اوووووخی ... کاربر نوپا....جدیده گناهی شما نباید اینا پست بزاری... شما جدیدی گلمممممم 1
ارسال های توصیه شده