*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ دی است...پادشاه شاهان شاه شاهان گرما بخش زمستان و تابستان سلااااااااااااااااااااااااااام به دی ماهیای عزیییییییییییییز:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خووبین...... بدویین بیاین ابراز وجود کنین که عقب موندیم....:hapydancsmil::hapydancsmil: ما آمده اییم ثابت کنیم که دی ماهی ها بر خلاف تصور همه که میگن خیلی یخن ، همه شیطون و بازیگوش هستن:gnugghender::gnugghender::gnugghender: تاریخ تولدتونم بگید اینم یه لیست تُپُــــــــــــــــــــــل از دی ماهی هاااااااااااا S.Tabassom متولد 10/1 کتایون متولد 10/1 sookut متولد 10/2 .FatiMa متولد 10/2 ooraman متولد 10/4 shadmehrbaz متولد 10/6 Salar.Mehr متولد 10/8 Artiiistمتولد 10/15 ترانه18 متولد 10/20 MiNiA متولد 10/27 dear.angel متولد 10/28 Javid Maleki متولد 10/21 23 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون هستم زاده ی اولین روز زمستون... کی جرئت کرده به ما چپ نگاه کنه...خدایی حرف نداریم...یعنی تا حالا ندیدم دی ماهی بد..و نخواهم دید...:w16: ماه به این خوشگلی...اسمشو ببین دو حرفه... به افتخار دی ماهی هاااااااااااا...:hapydancsmil: مینااااااااااااااا دمت گرممممممممممممم... 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون هستم زاده ی اولین روز زمستون... کی جرئت کرده به ما چپ نگاه کنه...خدایی حرف نداریم...یعنی تا حالا ندیدم دی ماهی بد..و نخواهم دید...:w16: ماه به این خوشگلی...اسمشو ببین دو حرفه... به افتخار دی ماهی هاااااااااااا...:hapydancsmil: مینااااااااااااااا دمت گرممممممممممممم... فدایت 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ من زاده 27 روز اولین ماه زمستان سال 69 کی جرئت داره به ماه من چپ نیگاه کنه:3384s::ubhuekdv133q83a7yy7:w13: 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ یه دی ماهی هیچوقت کم نمیاره...حتی اگه دی ماهی های دیگه حمایتش نکنن... 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ تو کل انجمن فقط 2 نفر دی ماهی داریم؟؟ 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ تو کل انجمن فقط 2 نفر دی ماهی داریم؟؟ نه یادت نیست دی هر روز تولد داشتیم؟ معلوم نیست کجان... 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممم من سیما متولد روز دوم دی ماه تو بازیگوشیم هم فک نکنم واسه کسی شکی باشه 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ دی ماه از کی فصل شده؟ از وقتی ما توش به دنیا اومدییییییییییییم سلامممممممممممممممممممن سیما متولد روز دوم دی ماه تو بازیگوشیم هم فک نکنم واسه کسی شکی باشه ای جونم سیما..بزن اون دست قشنگه رو:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ از وقتی ما توش به دنیا اومدییییییییییییم ای جونم سیما..بزن اون دست قشنگه رو:hapydancsmil: دست دست دست به خاطر فصل دی 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ آخ آخ که این تیریها چه آتیشی سوزوندن و تاپیک زدند......... ولی خودمونیم تاپیک ورود ممنوع ماها یه چیز دیگه هست که رودست نداره عمراااااااااااااا توش کلی حرف و حدیث و فعالیت و کارههای مهمه ...... چی فکرکردید تازهشم حالا ببینم چی میکنن باقی ماهها......... 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ دست دست دست به خاطر فصل دی اگه یه فصل تو کل سال باشه اونم دی ههههههههههه آخ آخ که این تیریها چه آتیشی سوزوندن و تاپیک زدند.........ولی خودمونیم تاپیک ورود ممنوع ماها یه چیز دیگه هست که رودست نداره عمراااااااااااااا توش کلی حرف و حدیث و فعالیت و کارههای مهمه ...... چی فکرکردید تازهشم حالا ببینم چی میکنن باقی ماهها......... شهدخت منو نیگاااااااااااااااا 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ســــــــــلام به به دی ماهی هاااااااا :hapydancsmil: منم اومدم :hapydancsmil: اول دی 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ســــــــــلام به به دی ماهی هاااااااا :hapydancsmil: منم اومدم :hapydancsmil: اول دی سارا سارا میخوایم بترکونیم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سارا سارا میخوایم بترکونیم کتایون بقیه هم خبر کنیم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ آخ آخ که این تیریها چه آتیشی سوزوندن و تاپیک زدند.........ولی خودمونیم تاپیک ورود ممنوع ماها یه چیز دیگه هست که رودست نداره عمراااااااااااااا توش کلی حرف و حدیث و فعالیت و کارههای مهمه ...... چی فکرکردید تازهشم حالا ببینم چی میکنن باقی ماهها......... عمراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w31::w330: 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون بقیه هم خبر کنیم :hapydancsmil: من دیگه نمی دونم کیا دی ماهی ان...اگه میشناسی دعوت کن بریزن این جا...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من دیگه نمی دونم کیا دی ماهی ان...اگه میشناسی دعوت کن بریزن این جا...:hapydancsmil: شادمهرباز و جاوید.حالا بازم یادم اومد می گم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده