رفتن به مطلب

چطور گوشی خیس شده و در آب افتاده را خشک کنیم؟

ارسال های توصیه شده

افتادن موبایل در آب.jpg

از قدیم الایام که تلفن همراه وارد ایران شد همواره یک مسئله ذهن دارندگان آنها را درگیر خودش کرده بود. فکر کنم در بقیه جهان هم این ترس وجود داشته باشد که اگر گوشی‌مان خیس شد چه کار باید بکنیم؟

بهترین راه این است که نگذاریم موبایل‌مان خیس بشود! اما چه کسی می‌تواند مطمئن باشد هیچ‌وقت هیچ اتفاقی نمی‌افتد؟ گوشی از دستش نمی‌افتد یا زیر باران موبایلش خیس نمی‌شود؟

به جای توصیه‌های مهندسان فامیل ( از دیروز همه مهندس شدند و شما خبر ندارید ) و راهکارهای بعضا اشتباهشان، 5 راهکار برای شما جمع‌آوری کردیم که می‌تواند سریعا رطوبت تلفن همراه شما را از بین ببرد و شما را نجات دهد.

قدم های اول

A ) در اولین قدم گوشی را خاموش و باتری گوشی را خارج کنید. اگر هم خشک خشک نشده است اصلا توی گوشی نیاندازید چون ممکن است اتصالی کند. احتمالا سوختن باتری زیاد است پس اگر گوشی بعد از خشک کردن کار نکرد در وهله اول فکر نکنید گوشی سوخته است!B ) سیم کارت را هم در بیاورید. خیلی سریع این کار را انجام بدهید چون سیم کارت هم خیلی حساس است و اگر در معرض آب بماند سریع می‌سوزد. خسارتش سنگین نیست اما از وقت و کار و زندگی می‌اندازد حسابی.C ) از سشوار استفاده نکنید. سشوار اولین راهی است که پیشنهاد می‌دهند اما سشوار باد داغی می‌زند که خودش هم می‌تواند باعث خرابی بشود. اگر سشوار شما برای گرمایش درجه‌بندی دارد از درجه گرمای کم می‌توانید استفاده کنید. هر چند توصیه می‌کنیم از راه‌هایی که در ادامه ذکر می‌شود استفاده کنید.

و حالا 5 ابزار بسیار مفید برای خشک کردن گوشی تلفن همراه :

یک – برنج نپخته

مادر شما دانشمند بزرگی است. او تجربیات بسیار زیادی در زندگی دارد و روزانه از تعداد زیادی از آنها استفاده می‌کند. برای مثال در آشپزی از خاصیت نم‌گیری برنج استفاده می‌کند تا پلویی خوش طعم برای شما تهیه کند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
نشان می‌دهد که شما می‌توانید با یک کاسه برنج خام و قرار دادن گوشی در میان آنها نجات پیدا کنید.

wet-cellphone-fix-0708-de.jpg

دو – سیلیکا ژل

برنج خوب است اما یک جور گرد و غبار خاص دارد که حتما متوجه آن شدید. اگر یک کیسه بزرگ برنج را خالی کنید بهتر متوجه می‌شوید. برای همین است که برنج را می‌شورند قبل از هر کاری. همین مسئله شاید موجب بشود که شما از استفاده از برنج خام واهمه داشته باشید. سیلیکا می‌تواند درمان این ترس شما باشد. سیلیکا همان ماده‌ای که به عنوان سیلیکا ژل معمولا در بسته‌های دستگاه‌های الکترونیکی و لباسهای تازه خریده قرار می‌دهند. فقط یادتان باشد که سیلیکا ژل کمی سرعت پایینی در جذب رطوبت دارد برای همین باید سریعا دست به کار شوید و وقت را هدر ندهید.

سه – جاروبرقی

اگر در منزل هستید به جای گشتن دنبال سشوار به دنبال جاروبرقی بگردید! در این مقاله می‌خوانیم که با 20 دقیقه جارو کردن قسمتهای خیس شده می‌توان رطوبت قسمتهای داخلی گوشی را کاملا از بین برد و بعد از 30 دقیقه بدون هیچ مشکلی دوباره از گوشی استفاده کرد.

این روش سریعترین و موثرترین روشی است که می‌توانید برای خشک کردن کامل اجزای داخلی موبایل استفاده کرد.

چهار – آب خالص

اگر دیدید یک نفر گوشیش را درون آب انداخت فکر نکنید دیوانه است! این راه درمان برای افتاده در آب نمک است. مخصوصا خانم‌های خانه‌دار زیاد پیش می‌آید که تلفن همراهشان داخل آب نمک بیافتد.

save-a-wet-mobile-phone.jpg

نمک حالت خورندگی بالایی برای قطعات الکترونیکی دارد. اول از همه اگر خیلی خیس شده و دیگر یک ذره خیس شدن بیشتر برایش فرقی نمی‌کند آن را داخل آب تمیز بیاندازید و کمی حرکت بدهید که نمک خارج شود. بعد با روشهایی که گفته شد آن را تمیز کنید.

پنج – یخچال

اگر فکر کردید که راه‌های عجیب و غریب ما تمام شده است اشتباه کردید. این یکی از همه عجیب‌تر است چون معمولا فکر می‌کنیم که باید با گرما رطوبت را از بین برد.

AdvancedTelecom می‌گوید استفاده از یخچال یک راه عالی نجات گوشی خیس شده است. برای استفاده از این راه گوشی را داخل فریزر نگذارید. دلیلش این است که معمولا گوشیهای ما از صفحه نمایش LCD استفاده می‌کنند. ال سی دی مخفف Liquid crystal display است. مشخص است که اگر یک مایع را در فریزر بگذاریم یخ می‌زند و تغییرات حالت می‌دهد :)

گوشی را در قسمتهای میانی یخچال قرار بدهید و بعد از نیم ساعت در بیاورید. 10 دقیقه صبر کنید و دوباره این روند را طی کنید تا به جایی برسد که مطمئن شوید گوشی خشک خشک شده است.

تمامی راه‌هایی که در این مقاله ذکر می‌شود از منابع مختلف موجود در اینترنت (

و
و
و
) جمع‌آوری شده است. هیچکدام از این راه‌ها را خودم تست نکردم چون قبلا که گوشیم داخل جوی آب افتاد اینارو بلد نبودم :4564:. لطفا با احتیاط عمل کنید چون مسئولیتش گردن خودتان خواهد بود!

سالانه حدود 880 هزار انگلیسی به خاطر افتادن موبایل در آب اعصابشان را خرد می‌کنند. اگر برای شما این اتفاق افتاد خونسردی خود را حفظ کنید و با آرامش‌ راه‌های بالا را تست کنید. بعد هم نتیجه را همین‌جا بیان کنید تا دیگران هم استفاده کنند. این جوری از این به بعد خیس شدن گوشی به معنای سوختنش نخواهد بود.

• Like 37
لینک به دیدگاه

مرسی ولی وقتی خودت امتحون نکردی واسه چی اینجور فایلای فیلرترینگ رو بین اقشار جامعه میپراکنی؟:w000:

این ویدئوت ***** شده:vahidrk:

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود

من يك گوشي k800 سوني اريكسون داشتم

افتاد تو اب چشمه و همه جاش پر لجن شد و بوي لجن گرفت

من هم برداشتم بردم خونه زير اب شير با يك مسواك حسابي شستمش

بعد هم گذاشتم زير نور افتاب تا خشك شد

الان هم هنوز بعد از 1 سال مثل روز اولش داره كار مي كنه

:ws3:

• Like 14
لینک به دیدگاه
خوبه :a030:

ولی سعی کنید تو آب نیوفته :w16:

خب نابغه، کاره دیگه،کسی که عمدا نمیندازه :ws3:

مرسی ولی وقتی خودت امتحون نکردی واسه چی اینجور فایلای فیلرترینگ رو بین اقشار جامعه میپراکنی؟:w000:

این ویدئوت ***** شده:vahidrk:

خب بشه! فیلی شکن واسه چیه؟ وی/پی/ان هم مال این موقع هاس :ws3:

من خب پیش نیومده که امتحان کنم، هر وقت پیش بیاد امتحان میکنم

راه های بدی نیس که میترسی!!!!!!!!!!

طوری نمیشه که!

درود

من يك گوشي k800 سوني اريكسون داشتم

افتاد تو اب چشمه و همه جاش پر لجن شد و بوي لجن گرفت

من هم برداشتم بردم خونه زير اب شير با يك مسواك حسابي شستمش

بعد هم گذاشتم زير نور افتاب تا خشك شد

الان هم هنوز بعد از 1 سال مثل روز اولش داره كار مي كنه

:ws3:

مال منم که افتاد توی جوی، مثه مال شما خیلی بد شده بود، تازه از همه چی بدتر اینکه مجبور شدم دست کردم توی جوی درآوردمش :4564: انقده لیز شده بود حالم بد شد:4564:

اومدم ضدعفونیش کردم و بعدم زمستون بود، گذاشتم کنار بخاری، رو زمینم کنار بخاری خیلی گرم بود

هیچ راهی بلد نبودم خب، یه کم هم موهاشو با سشوار خشک کردم :ws3: اصلا اونشب روشن نمیشد، ولی فردا صبش شفا گرفت :hapydancsmil: مال منم یکی دو سال گذشته از اون ماجرا و هنوزم داره کار میکنه :hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

همشو نخوندم ولی من یه گوشی سونی اریکسون z530 داشتم این بدبخت بلایی نبود که سرشونیاد یه بار رفتم تو دریا ، گوشیمو موج داشت میبرد بعد نجاتش، گذاشتمش زیر بخاری بعد یه روز برداشتم کار کرد:ws3:یه زیمنسم داشتم این افتاد تو دیگ اش ، اونم چیزیش نشد ولی یه نوکیا داشتم تا افتاد برداشتم اما بعدش یه چیزیش سوخت چون دیگه تصویر نداشت TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
میگم بیشتر حواستون به گوشی باشه:vahidrk:

چون تو گفتی باشههههههههههه :ws28:

همشو نخوندم ولی من یه گوشی سونی اریکسون z530 داشتم این بدبخت بلایی نبود که سرشونیاد یه بار رفتم تو دریا ، گوشیمو موج داشت میبرد بعد نجاتش، گذاشتمش زیر بخاری بعد یه روز برداشتم کار کرد:ws3:یه زیمنسم داشتم این افتاد تو دیگ اش ، اونم چیزیش نشد ولی یه نوکیا داشتم تا افتاد برداشتم اما بعدش یه چیزیش سوخت چون دیگه تصویر نداشت TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

آخ آخ یاد خاطراتم افتادم اینارو گفتی :ws28:

بابای منم یه بار افتاد گوشی پاناسونیکش توی شربت :ws28: گوشی زیمنسشم افتاد توی دیگ غذای امام حسین :ws28: منتها چون مال امام حسین بود هیچیش نشد، پاناسونیکشم هیچیش نشد، فقط پاکشون کرد گذاشت یه گوشه خشک شد :ws28:

خدایی این بخاری خیلی راه خوبیه، امتحانشو خوب پس داده

یا زیر بخاری یا شوفاژ اینا عالین :ws3:

من گوشیم سوسوله خیلی:ws3:

ما یه بار افتاد توی نیمچه اب در حد یه نم آب بهش رسید آی سیش سوخت و 30 تومان خرجش شد:4564:

اوه! گوشیت چیه مگه؟

گوشی باید مرد باشه :ws3: گوشیتو بده خروس قندی بگیر جاش :hanghead: گوشی من خیلی مرده، غیر از اینکه توی امتحان جوی آب سربلند بیرون اومده، از جاهای مختلفی هم پرت شده و هیچیش نشده، مثلا یه بار توی توچال از دستم پرت شد، توچالم که راه صاف نداره، همش سربالا سرپائینیه، خلاصه کلی سر خورد :hanghead: اما بازم هیچیش نشد :hanghead: خاطرات بسیاری باهاش دارم :hanghead:

من بلد بودم :w16:

عمرا :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اوه! گوشیت چیه مگه؟

گوشی باید مرد باشه :ws3: گوشیتو بده خروس قندی بگیر جاش :hanghead: گوشی من خیلی مرده، غیر از اینکه توی امتحان جوی آب سربلند بیرون اومده، از جاهای مختلفی هم پرت شده و هیچیش نشده، مثلا یه بار توی توچال از دستم پرت شد، توچالم که راه صاف نداره، همش سربالا سرپائینیه، خلاصه کلی سر خورد :hanghead: اما بازم هیچیش نشد :hanghead: خاطرات بسیاری باهاش دارم :hanghead:

گوشی من نامرده:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

عرض شود که من یه گوشی n82 داشتم که با خودم میبردمش حموم! نمیخواستم هیچ تماس و اس ام اسی رو در هیچ زمانی از دست بدم!! همیشه هم خیس میشد و منم بی خیال بودم ولی خراب نمیشد که. فکر نمیکردم با خیس شدن خراب شه!! یه روز تو حموم چند قطره روش آب ریخت و ال سی دیش قرو قاطی شد:sigh:. آوردم خشکش کردم ولی فایده نداشت. بعضی موقع تکون تکون میدادمش درست میشد ولی باز یکم جاش راحت میشد قاط میزد.

یه گوشی گرفته بودم که ضد همه چی بود و کلا فوق العاده بود. الانم کسی گوشی بخواد اونو پیشنهاد میدم. اسمش موتورولا دیفای بود. تو آب استخر میشد باهاش فیلم برداری HD کرد و عکس گرفت. از پشت بوم هم میفتاد چیزیش نمیشد. تو گرد و خاک غلت میزد یه میکرون هم توش چیزی نمیرفت. امکانات فوق العاده و سیستم خیلی خوبی داشت، اندروید هم بود. اگه میخواین گوشی سگ جون داشته باشین دیفای بگیرین! (البته من تو رو درواسی موندم و اهداش کردم به برادر خانومم [مفت نه!] ):gnugghender:

• Like 10
لینک به دیدگاه
عرض شود که من یه گوشی n82 داشتم که با خودم میبردمش حموم! نمیخواستم هیچ تماس و اس ام اسی رو در هیچ زمانی از دست بدم!! همیشه هم خیس میشد و منم بی خیال بودم ولی خراب نمیشد که. فکر نمیکردم با خیس شدن خراب شه!! یه روز تو حموم چند قطره روش آب ریخت و ال سی دیش قرو قاطی شد:sigh:. آوردم خشکش کردم ولی فایده نداشت. بعضی موقع تکون تکون میدادمش درست میشد ولی باز یکم جاش راحت میشد قاط میزد.

یه گوشی گرفته بودم که ضد همه چی بود و کلا فوق العاده بود. الانم کسی گوشی بخواد اونو پیشنهاد میدم. اسمش موتورولا دیفای بود. تو آب استخر میشد باهاش فیلم برداری HD کرد و عکس گرفت. از پشت بوم هم میفتاد چیزیش نمیشد. تو گرد و خاک غلت میزد یه میکرون هم توش چیزی نمیرفت. امکانات فوق العاده و سیستم خیلی خوبی داشت، اندروید هم بود. اگه میخواین گوشی سگ جون داشته باشین دیفای بگیرین! (البته من تو رو درواسی موندم و اهداش کردم به برادر خانومم [مفت نه!] ):gnugghender:

امان از gfهای گرامی :ws28: میگفتی زمبه به جات جواب بده خب :ws28::ws28:

این داستان جاروبرقی رو من نگرفتم چطوری بود

خب مشخصه که... گفته جای اینکه سشوار برداری و روی قسمتهای خیس سشوار بکشی، جاروبرقی رو بردار و روی قسمتهای خیس رو به مدت 20 دقیقه جارو برقی بکش... بعد از اون نیم ساعت صبر کن و گوشیت درست میشه! به همین سادگی به همین خوشمزگی :ws37:

جالب بود

ایشالا یه روز مجبور میشید همه رو امتحان کنید:w02:

باشمای دوست ایشالا :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
امان از gfهای گرامی :ws28: میگفتی زمبه به جات جواب بده خب :ws28::ws28:

woowwwww. یعنی واقعا wooowwwwwwwwww

چه حافظه ی فوق العاده ای. باور نکردنیه!

من اصلا یادم رفته بود یه زمانی یه موجودی داشتم اسمش زمبه بود. الان اینو دیدم یهو خاطراتم زنده شدن.

تو چطور یادت موندههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:imoksmiley:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من یک بار عید پارسال بود فکرکنم

برادر زاده ام گوشیم دستش بود داشت باهاش میرقصید و آهنگ گوش میداد و تنگ ماهی گلیم هم جلوش بود:sad0:

یه دفعه دیدم گوشیم پیش ماهیمه ...... آبجیم درش آورد ....سریع درشو باز کردم که باتریشو دربیارم خیس شده بود درنمی اومد

منم زدمش زمین دلو جیگرش ریخت بیرون و بعدشم سیم کارتمو درآوردم.......

قبلا شنیده بودم که نباید سشوار روش بکشم چون گرمایش براش بده

گذاشتمش لای پارچه و تک تک قسمتهاشو وخشکشون کردم....

طاقت نیاوردم هرچی جای هدفن و شارژ و هرچی داشت رو هم فوت کردم تا هرچی آب رفته توش دربیاید.........:w02:

فقط یادم رفت صفحه کلیدشو فوت کنمhanghead.gif

بعد زنگیدم به داداشم که تو کارگوشی بود گفت روشنش نکن تا بیام.....

از صبح تا شب خاموش بود....فقط یبار روشنش کردم صفحه اش داشت سکته میزد منم از ترس اینکه نسوزه سریع خاموشش کردم.........:sad0:

بعد داداشم بردش مغازه که خشکش کنند و بیارتش برام

که معلوم شد فقط آب زیر صفحه کلیدش مونده بوده .........

4 تومن هم خرج گذاشت رودستم.......

ولی خب زنده موند.......

بعداز دوروز ماهی ام مردsigh.gif

فکرکنم اگر اون روز از روش جاروبرقی استفاده میکردم 4 تومن خرجم نمیشد........

ولی خدا به سرکسی نیاره کلی استرس کشیدم........TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...