lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ اییییییش بی کلاس حال خانم لورنا رو بهم زدی بسته دیگه مصداق دوم پشمک خوران:بی کلاسی! لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ خب دوستان هدف بیشتر شوخی و سر به سر گذاشتن دوستان (خصوصا لرنا عزیز) بود. موفق باشید... لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ آبجی پشم خیلی کاربرد داره.ببین پشم از ماست ما هم از پشمیم.اصلا زندگی یعنی پشم. مثلا بعضی وقتا آدما رو پشمم حساب نمیکنیم. پشم میتونه نشون نماد کم اهمیت ترین چیز زندگی مون باشه.مثلا از نظر خیلی اقتصاد یعنی پشم!فرهنگ یعنی پشم!مملکت یعنی پشم!خب تا شما مفهوم پشم رو نفهمی که نمیتونی بگی که اینا یعنی چی؟نه خداییش درست نمیگم؟ علی فرمون (از بچه محلامون) همیشه میگفت ببین دااش! هرموقع خواستی گند بزنی به چیزی پشم حسابش کن. من که میگم داش علیمون گل گفت.پشم خوشگل و زشت داریم برادر من! پای سایز 48 + پشم= فاجعه! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ خب دوستان هدف بیشتر شوخی و سر به سر گذاشتن دوستان (خصوصا لرنا عزیز) بود. موفق باشید... هدف ما هم همین بود پیانیست عزیز+ یکم اسپم کردن که دور هم باشیم لینک به دیدگاه
Neo 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بله خلاصه پشم ریزون رو آخر ترم میگیرن وقتی که نمره ها آمده و یه جورایی ریزش زیاده! داش پشم مشمای ما با این چیزا نمیریزه.نمره واسه ما چرک کف دسته.الله وکیلی همین ترم قبل به خاطر یه دختره تو کلاسمون همین درسی رو که فردا امتحانشو دارم رو افتادم.دختره تقلب میخواست بش رسوندم.منو نیگا نکن بچه داهاتیم خدائیش مرام میذارم واسه کسایی که احتیاج داره. میدونستم این همکلاسیمون مامانش مریضه رفته بود شهرستان.یارو منو انداخت بیرون فکر کرد من تقلب کردم. دااش پشم مشمای ما وقتی میریزه که زنای مملکتمون سر چارراهای تهرون میبینیم وایسادن و بچه قرتیای شمال شهر تهرون که اتو میزنن. وقتی بچه گدا میبینم همسن بچه خواهرمه. اینا پشم مشمای مارو میریزونه. آره دااش. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا حال میده؟ چه جور آخه؟3 نفر با فرهنگ های متفوت یه جا جمع بشن بهشون خوش بگذره! نمیتونم هضم کنم اره....اینم هست.....فقط نباید کاری به کار همدیگه داشته باشید...... خیلی هم بد نیست.....با فرهنگهای دیگه اشنا میشی....با اخلاقا و تفکرات دیگه....... بیشتر میتونی به تکامل شخصیت خودت کمک کنی ....خداییش هم اتاقیای من خوبن خیلی.....توو کار شخصی همدیگه زیاد دخالت نمیکنن..من خودم به شخصه کاری به هیچکی ندارم...مگر اینکه خودشون بیان سر درد دلو باز کنن.تا میتونیم توو پروژه ها به هم کمک میکنیم.....با 2 تاشون من خیلی رابطم خوبه...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Neo 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ پشم خوشگل و زشت داریم برادر من! پای سایز 48 + پشم= فاجعه! آبجی میدونم چی میگی. مثلا پشمای عباس، فرفریه خیلی باحاله. انگار یه عالمه گرداب کوچولو کوچولو رو بدنشه.پشمای حمید حالت داره. مثل پشمای بز میمونه آویزونه.از پشمای خودم نمیگم چون قراره تو یه مزون ازش رونمایی بشه. پشمای من خوراک اینه که یقه مو وا بذارم. (اه این شکلکای لامصب چرا نمیاد؟) آبجی این مشخصاتی که شما داری میدی مشخصات فیله. فیل هم فکر نکنم شرایط ورود به دانشگاه رو داشته باشه. :d چرا از اول نذاشتم ازینا من؟ لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ اره....اینم هست.....فقط نباید کاری به کار همدیگه داشته باشید......خیلی هم بد نیست.....با فرهنگهای دیگه اشنا میشی....با اخلاقا و تفکرات دیگه....... بیشتر میتونی به تکامل شخصیت خودت کمک کنی ....خداییش هم اتاقیای من خوبن خیلی.....توو کار شخصی همدیگه زیاد دخالت نمیکنن..من خودم به شخصه کاری به هیچکی ندارم...مگر اینکه خودشون بیان سر درد دلو باز کنن.تا میتونیم توو پروژه ها به هم کمک میکنیم.....با 2 تاشون من خیلی رابطم خوبه...:hapydancsmil: خب تیپ های شخصیتی باهم فرق دارن تو خیلی خونگرمی عزیزم مال اونه راحت ارتباط برقرار میکنی ولی من به شخصه همیشه تو زندگیم احتیاج به 1 اتاق شخصی دارم همیشه باید 1 جا باشه تا یکم از مردم دور شد... نظر منه البته لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ آبجی میدونم چی میگی. مثلا پشمای عباس، فرفریه خیلی باحاله. انگار یه عالمه گرداب کوچولو کوچولو رو بدنشه.پشمای حمید حالت داره. مثل پشمای بز میمونه آویزونه.از پشمای خودم نمیگم چون قراره تو یه مزون ازش رونمایی بشه. پشمای من خوراک اینه که یقه مو وا بذارم. (اه این شکلکای لامصب چرا نمیاد؟) آبجی این مشخصاتی که شما داری میدی مشخصات فیله. فیل هم فکر نکنم شرایط ورود به دانشگاه رو داشته باشه. :d چرا از اول نذاشتم ازینا من؟بسسسسه :vahidrk: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ خب تیپ های شخصیتی باهم فرق دارن تو خیلی خونگرمی عزیزم مال اونه راحت ارتباط برقرار میکنی ولی من به شخصه همیشه تو زندگیم احتیاج به 1 اتاق شخصی دارم همیشه باید 1 جا باشه تا یکم از مردم دور شد... نظر منه البته الهییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی من از خوابگاه خوشم نمیومد......دوست نداشتم برم....اما ناچار شدم....... دوستم گفت منم دوست ندارم اما خوابگاه ما با بقیه فرق داره و واقعا هم همینطور بود.....عین هتل میمونه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ وضعیت خوابگاه دخترها بدتره البته زمانی که من خوابگاهی بودم خدا روشکر توی اتاقمون کسی جرئت نداشت ظرف کثیف بذاره .همیشه مرتب بودیم...... خب اینها پسر هستند دیگه لرنا لازم نبود حتما به پاهاشون دقت کنی به فرم درس خوندشون نگاه میکردی تا حالت متغییر نشه....... خب دست خودشون نیست که پشمالو هستند اگرم بزننشون همه بد نگاه شون میکنند پس بهترین راه حل اینه که خیلی به این قضیه حساس نشی....... مگه داداش نداری ؟ عادت نداری به دیدن پای بی جوراب لینک به دیدگاه
Neo 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بسسسسه :vahidrk: آبجی شرمنده به قرآن. ناراحت نشی از دستمون. شمام عین همه ی آبجیای ما. ناراحت شدی پاک کنم پستامو. تو مرامم نیست ناراحت کنم کسیو. نگاه به پشم مشمام نکن که مثل گوریلم. دلم اندازه یه گنجیشکه. آبجی خیلی مخلصم. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ وضعیت خوابگاه دخترها بدترهالبته زمانی که من خوابگاهی بودم خدا روشکر توی اتاقمون کسی جرئت نداشت ظرف کثیف بذاره .همیشه مرتب بودیم...... خب اینها پسر هستند دیگه لرنا لازم نبود حتما به پاهاشون دقت کنی به فرم درس خوندشون نگاه میکردی تا حالت متغییر نشه....... خب دست خودشون نیست که پشمالو هستند اگرم بزننشون همه بد نگاه شون میکنند پس بهترین راه حل اینه که خیلی به این قضیه حساس نشی....... مگه داداش نداری ؟ عادت نداری به دیدن پای بی جوراب احسنت بر آن شیری که شما رو خورد لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ وضعیت خوابگاه دخترها بدترهالبته زمانی که من خوابگاهی بودم خدا روشکر توی اتاقمون کسی جرئت نداشت ظرف کثیف بذاره .همیشه مرتب بودیم...... خب اینها پسر هستند دیگه لرنا لازم نبود حتما به پاهاشون دقت کنی به فرم درس خوندشون نگاه میکردی تا حالت متغییر نشه....... خب دست خودشون نیست که پشمالو هستند اگرم بزننشون همه بد نگاه شون میکنند پس بهترین راه حل اینه که خیلی به این قضیه حساس نشی....... مگه داداش نداری ؟ عادت نداری به دیدن پای بی جوراب شیطون گولم زد گفت به پاهاشون نگاه کن داداش دارم اما کوچولوئه هنوز به سن چندشیت نرسیده لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ آبجی شرمنده به قرآن.ناراحت نشی از دستمون. شمام عین همه ی آبجیای ما. ناراحت شدی پاک کنم پستامو. تو مرامم نیست ناراحت کنم کسیو. نگاه به پشم مشمام نکن که مثل گوریلم. دلم اندازه یه گنجیشکه. آبجی خیلی مخلصم. شوخی کردم بابا جدی نگیر لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ الهییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil:من از خوابگاه خوشم نمیومد......دوست نداشتم برم....اما ناچار شدم....... دوستم گفت منم دوست ندارم اما خوابگاه ما با بقیه فرق داره و واقعا هم همینطور بود.....عین هتل میمونه:w58: پس شانس آوردی دخترم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ احسنت بر آن شیری که شما رو خورد شنیدم شیرها زن ها و دخترها رو نمیخوره نمی دونم چرا لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ شیطون گولم زد گفت به پاهاشون نگاه کن داداش دارم اما کوچولوئه هنوز به سن چندشیت نرسیده حواست باشه دیگه شیطون گولت نزنه دخترم اونم میرسه به این سن عادی میشه برات لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده