farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ [h=3]نه به دیروزهایی که بودی فکر میکنم ونه بفرداهایی که ( شاید ) بیایی... میخواهم امروز را زندگی کنم... خواستی باش... و نخواستی نباش... :hapydancsmil: [/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h] 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ هشتم گرو نه است ولی... تا لبخندت را در خانه می بینم ... همه چیر فراموش می شود... چقد حضورت خوب است.. 2 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ در نهان به آنانی دل میبندیم که دوستمان ندارند و در آشکارا از کسانی که دوستمان دارند غافلیم 1 لینک به دیدگاه
دختر اسمان 167 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ آرامتر تكانش دهید... مرگ مغزی شده... باید زودتر دفن شود... چیزی برای اهدا هم ندارد... احساسم است ! تا همین دیروز زنده بود خودم دیدم ، كسی لهش كرد و رفت..! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ قصۀ كهنه اي ست قصۀ حضورت ؛ اما چه تازه مانده ای در خيالِ شلوغم ! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ عاشق نیستم، شاعرم. فقط نمی دانم چرا وقتِ نوشتن از تو بال درمی آورم! لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ آغاز، همیشه دوست داشتن است، گرچه پایان راه نا پیداست، من، به پایان نمی اندیشم، همین دوست داشتن خیلی زیباست... لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ تمام زندگی ما 2 قسمت است، قسمت اول در انتظار قسمت دوم، وقسمت دوم، در حسرت قسمت اول....!!!.... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ امروز روز خوبی بود ... ، هیچ صفری اضافه نشد ؛ به هزار غمی که داشتیم ... ! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ دقـــت کردیــن ؟ واسه لـــمس احــــساس خـــوشبخــتی همه ی ما لَنـــگِ همـــون یـــه نفریـــم کــه نیـــست ! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ بہ سلامتے همہ کسانے کہ یہ روزے ... یہ حلقہ اے خریدن ، براے تعہد !!! ولے ؛ حلقہ اش موند و آدمش نموند ... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ دیوار احساس من را همه… کوتاه می پندارند ، اما چه می دانند ، در پس این دیوار کوتاه ، زمینش عمق فراوان دارد… 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ نمی دانم آنکس که می رود می برد یا آن کس که می ماند؟ خیالم جمع نمی شود نمی دانم این منم که می روم و توئی که می مانی یا این توئی که می روی و منم که می مانم؟ به خدا این همه سوال بی جواب در این چمدان جا نمی شود این همه سوال و خیال و خاطره و بود و نبود که بود؟که نبود؟ که هست؟که نیست؟ شاید اگر اینجا هستم آنجا نیستم و اگر آنجا ، اینجا چه دردی دارد بازی کم و زیاد کردن حروف از کلمات این همه سوال و خیال و خاطره و بود و نبود این همه من ، تو ، ما این همه در چمدانم جا نمی شود روی امواج زندگی دراز می کشم و با آسمان نگاه میکنم. می دانم هرکجا که بروم آسمان همینقدر زیباست 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ پایــــــــــــــــــــــ ــبندی هـــــــــــــــر کــــــس به انــــــــــــدازه ی ریشـــــــــــــه ی اوست! به هـــــــــر درختـــــــــی نمی توان تکیه کرد __________________ 3 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ هركز به كسي كه دوستش داري نگو دوستت دارم (ويكتور هوگو ) 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ دوستتـــ دارم یک کلمه ستـــ با دنیایی از مسئولیتـــ!! گفتنش هنر نیستـــ مسئولیتـــ پذیرفتنش هنره 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بین این همه خیال چرا باید تو محال باشی ..!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ پرواز هیچ پرنده ای را حسرت نمی برم.... وقتی که قفسم چشمای تو باشد... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بـــــرای کـــسی کــه رفــــتـنـی اســـت ، راه بــــاز کــــنـید . . ایــــستادن و مــنـتظر مـانـدن ابـــلـهانه تـرین کـار دل اســت . . ! 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دوستت دارم را نگه داشتم در کنج دل....فرار کرد..اشک شد بعد از دیدن تو.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده